Joburi caut zugrav si zidar in timisoara

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu caut zugrav si zidar in orasul timisoara
18 Dec
Mecanic si ajutor mecanic auto, electrician auto
Timisoara ROMANIA

Postat la: 17-12-2014 Responsabilitati Promotor Automeister, cauta spre angajare persoane dornice sa lucreze intr-un ambient placut si sa invete lucruri noi, in vederea avansarii Cerinte Pentru noi, experienta in domeniu nu este o conditie obligatorie. Alaturi de noi, puteti dobandi experienta necesara.

Beneficii Oferite Oferim : contract de munca, salariu atractiv, bonusuri in functie de realizari, echipament de lucru Descrierea firmei Promotor Automeister, este un service dotat la standarde europene, recunoscut atat pe plan local cat si national. Pe langa experienta si profesionalismul echipei de la service-ul auto Promotor Automeister, se poate adauga si garantia suportului european oferit de aparteneta la AutoMeister. Companie Allmondocar Posturi disponibile 10 Domeniu Serviciu Clienti Nivel experienta Fara experienta Sub 6 luni 1 - 2 ani Tip contract Full-time Nivel studii Scoala profesionala Nivel salarial Confidential Localitate Timisoara Tara ROMANIA
Companie
Allmondocar
Categoria jobului
Serviciu Clienti
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
14 Dec
Tehnician reparatii si mentenanta
Timisoara

Responsabilitati - Repara si intretine motoarele industriale si grupurile electrogene Caterpillar si Perkins aflate in zona alocata in conformitate cu documentatia tehnica a producatorului, utilizand:softuri de diagnosticare (inregistrare parametrii de functionare),SDV-uri verificate metrologic,piese de origine.

- Intocmeste rapoarte de interventie dupa executarea fiecarei misiuni de lucru; - Realizeaza raportari lunare pentru justificarea timpului de lucru si a cheltuielilor lunare. Cerinte  Studii tehnice de specialitate in domeniile electromecanic sau mecanic  Experienta de minim 1 an in domeniul mecanic (reparatii si intretinere motoare industriale) - Experienta in reparatia si intretinerea de grupuri electrogene constituie un avantaj; - Cunostinte bune de electrica; - Cunostinte PC (Excel, Internet); - Cunostinte soft diagnoza – reprezinta avantaj; - Limba engleza - nivel mediu; - Permis de conducere –categoria B.
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
13 Dec
Agent de vanzari reductoare si motoreductoare
Timisoara, Constanta, Cluj-Napoca, Campina, Bucuresti

Scoala postliceeala, FacultateDetalii Companie:Compania noastra a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Campina, judetul Prahova. Firma noastra comercializeaza o gama larga de: transmisii mecanice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national.

Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.
Companie
Corner Prod Srl
Categoria jobului
Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job
09 Dec
Electrician cu experienta reparatii electrice masini unelte si utilaje, linii automatizate
Timisoara

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu un efectiv de peste 50 angajati, Profix S.R.L. produce o gama larga de: prelucrari prin aschiere, constructii de masini specializate, automatizari industriale, service si instalatii automatizate, montaj, puneri in functie.

Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
Companie
Profix Srl
Categoria jobului
Reparatii/Service Industrie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job
05 Dec
Senior Sales Representative - Timisoara si Iasi
Full time Iasi Timisoara

Reprezentantul de vânzări senior este responsabil pentru câştigarea de noi clienţi şi pentru dezvoltarea şi menţinerea clienţilor profitabili din zona alocată - vânzare de feronerie şi accesorii pentru tâmplarie şi mobilier.

Dezvoltă şi menţine excelente relaţii pe termen lung cu partenerii companiei - producătorii de tâmplărie pentru uşi şi ferestre din lemn, pvc şi metal şi producătorii de mobilier. Îndeplineşte lunar target-ul alocat de volum, cifră de vânzări si margine. Negociază contractele cu partenerii din zona alocată şi urmăreşte îndeplinirea obiectivelor de vânzări şi profit. Contactează activ noi clienţi cu potenţial ridicat de profitabilitate cu scopul introducerii in portofoliul companiei. Realizeaza actiuni perodice de fidelizare pentru clienţii deja existenţi. Măsoară şi urmăreşte periodic nivelul de satisfacţie al citeste mai mult
Companie
Mentors Search SRL
Categoria jobului
Vânzări
Sursa jobului
www.zoomjobs.ro
Aplica la job Detalii job
18Dec
05 Dec
Lacatus si sudor confectii metalice
Timisoara

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:Westmetal este o firma infiintata in anul 1994 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand peste 30 angajati, firma noastra executa pentru clientii sai o gama variata de piese si confectii metalice cum ar fi: stante, matrite, roti dintate, carucioare de transport, rafturi, garduri, porti, usi, hote.

Avem de asemenea o instalatie moderna pentru executarea acoperirilor galvanice cu zinc. Produsele si serviciile noastre sunt cautate pe piata din Vestul Europei si pe cea locala. Clientii nostri sunt firme importante din plan national si international. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar acum citeste mai mult
Companie
Westmetal S.r.l.
Categoria jobului
Industrie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job
06 Dec
Babysitter SUA si Europa
Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Strainatate SUA

Descrierea companiei BRG este agentie de recrutare a fortei de munca infiintata in 2005, implicata in dezvoltarea programelor de schimb cultural si experienta practica: au pair, career training, work and travel, step up etc in tari precum: Grecia, SUA, Anglia, Canada, Germania. Noi iti vom oferi o experienta de viata pornind de la propria noastra experienta.

Descrierea postului Recrutam urgent fete pentru Babysitter in SUA si Europa. SUA: maxim 26 ani + permis de conducere + 690$ taxa de program Beneficii: cazare si masa, 800$/luna, billet de avion dus-intors, asigurare medicala, cursuri in valoare de 500$ Olanda: maxim 30 ani + 220eur taxa de program Beneficii: cazare si masa, 350eur/luna, billet de avion dus-intors, asigurare medicala, cursuri de dutch UK: maxim 27 ani + 120GBP Beneficii: cazare si masa, minim 320GBP/luna Spania: maxim 29 ani + 220eur taxa de program Beneficii: cazare si masa, 350eur/luna Germania: maxim 24 ani + dovada a minim 170 ore germana efectuate + 220eur citeste mai mult
Companie
BRG
Categoria jobului
BabySitter / Menaj / Servicii curatenie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
05 Dec
Referent cu limba romana si germana pentru proiecte regionale de recrutare
Timisoara, Targoviste, Oradea, Navodari, Lugoj, -TOATE ORASELE-, BUCURESTI

Locul : KopANDegrave;ianska 8-10, 85101 Bratislava
Remunerare: 750 - 900 EUR/luna
Full time job
Responsabilitatile candidatului :
-Punerea in aplicare a proiectelor de recrutare din RomANDacirc;nia ANDndash; publicarea anunturilor, comunicarea cu solicitantii din Romania, cautarea agentilor de recrutare, cautarea noilor metode de recrutare a lucratorilor din Romania, editarea

textelor pe site-ul agentiei in cadrul acestor proiecte.
-Inregistrare - responsabilitatea de a intregistra noi solicitanti de locuri de munca din Romania, expedierea documentelor de inregistrare, inregistrare electronica, introducerea informatiei necesare despre solicitanti in Baza de Date, informarea solicitantilor cu privire la conditiile de munca si ofertele de munca actuale.
-Agenti de recrutare ANDndash;comunicare activa si regulata cu agentii de recrutare, pregatirea de rapoarte saptamanale privind statutul candidatilor lor.
-Actualizarea bazei de date- actualizarea citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Administrativ Marketing Publicitate/PR Resurse Umane Secretariat/Administrativ Serviciu clienti
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
05 Dec
Rectificator si frezor
Timisoara

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:Westmetal este o firma infiintata in anul 1994 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand peste 30 angajati, firma noastra executa pentru clientii sai o gama variata de piese si confectii metalice cum ar fi: stante, matrite, roti dintate, carucioare de transport, rafturi, garduri, porti, usi, hote.

Avem de asemenea o instalatie moderna pentru executarea acoperirilor galvanice cu zinc. Produsele si serviciile noastre sunt cautate pe piata din Vestul Europei si pe cea locala. Clientii nostri sunt firme importante din plan national si international. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar acum citeste mai mult
Companie
Westmetal S.r.l.
Categoria jobului
Industrie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job
06 Dec
Agenti de securitate si paza
Timisoara,

Descrierea companiei Recrutare si selectie de personal Descrierea postului • Asigura paza obiectivului, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor • Rezolvarea incidentelor de paza si securitate • Asigurarea informarii operative privind ordinea si securitatea in obiectiv • Gestionarea resurselor materiale din dotarea postului • Completarea documentelor specifice serviciului de

securitate Cerintele postului • Atestat profesional-constituie un avantaj • Fara antecedente penale • Experienta min.1 an • Persoana comunicativa, responsabila • Angajament si capacitate de actiune • Flexibilitate, putere psihica si fizica • Respectarea riguroasa a regulilor si instructiunilor Beneficii : • Pachet salarial motivant Aplicatiile se pot trimite la adresa : hr_professional_tm@yahoo.com
Companie
HR PROFESSIONAL T&D
Categoria jobului
Servicii secrete / Servicii paza protectie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job