Joburi caut zugrav si zidar in timisoara

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu caut zugrav si zidar in orasul timisoara
19 Nov
Angajam mecanic cu experienta in masini unelte si utilaje Timisoara ROMANIA

Postat la: 29-10-2014 Responsabilitati Angajam mecanic cu experienta in reparatii masini unelte si utilaje Disponibilitate la deplasari Varsta maxima 45 ani Carnet categoria B constituie un avantaj Cunostiinte in montaje hidraulice constituie un avantaj Cerinte - Experienta in reparatii masini unelte si utilaje - Disponibilitate la deplasari - Varsta maxima 45 ani Beneficii Oferite Cv-urile.

Companie: Profix Pro

Jobul Angajam mecanic cu experienta in masini unelte si utilaje este incadrat in categoria Alte domenii full-time

Locul de munca Angajam mecanic cu experienta in masini unelte si utilaje a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
23Nov
19 Nov
ajutor productie si magazioner Timisoara

Descrierea postului:Angajatorii nemti ofera locuri de munca atractive pe postul de magazioner si ajutor productie! Sarcini: sortarea, aranjarea, etichetarea marfii! Se asigura conditii avantajoase: cazare, masa si salarii de 1400 de euro net/luna! Se pleaca urgent cu contract legal de munca! Cunoasterea limbii germane nu este obligatori!Pentru ocuparea locului de munca si pentru mai multe.

Jobul ajutor productie si magazioner este incadrat in categoria Locuri de munca in strainatate full-time

Locul de munca ajutor productie si magazioner a fost preluat de pe www.jobscop.ro
Aplica la job
18 Nov
Mecanic cu experienta masini unelte si utilaje Timisoara

LiceuDetalii Companie:Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu un efectiv de peste 50 angajati, Profix S.R.L. produce o gama larga de: prelucrari prin aschiere, constructii de masini specializate, automatizari industriale, service si instalatii automatizate, montaj, puneri in functie. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala.

Companie: Profix Srl

Jobul Mecanic cu experienta masini unelte si utilaje este incadrat in categoria Reparatii/Service full-time

Locul de munca Mecanic cu experienta masini unelte si utilaje a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
18 Nov
Electrician cu experienta reparatii electrice masini unelte si utilaje, linii automatizate Timisoara

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu un efectiv de peste 50 angajati, Profix S.R.L. produce o gama larga de: prelucrari prin aschiere, constructii de masini specializate, automatizari industriale, service si instalatii automatizate, montaj, puneri in functie. Produsele si serviciile noastre.

Companie: Profix Srl

Jobul Electrician cu experienta reparatii electrice masini unelte si utilaje, linii automatizate este incadrat in categoria Reparatii/Service, Industrie full-time

Locul de munca Electrician cu experienta reparatii electrice masini unelte si utilaje, linii automatizate a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
23Nov
13 Nov
Personal Menaj in case private, pensiuni si case de vacanta -STRAINATATE-, -TOATE ORASELE-, Alexandria, Braila, BUCURESTI, Constanta, Timisoara

Personal Menaj in case private,pensiuni si case de vacanta Curatenie,amenajari pentru sezon, primirea turistilor,cazarea acestora,si curatenie in camere Femei cu varste cuprinse intre 18-55 ani Salarii pornind de la 600 euro nett + tips Perioada contractuala 3-6 luni cu posibilitate de prelungire Cazare si masa asigurate de angajator Limba italiana nu este obligatorie dar constituie un.

Companie: NetJobs

Jobul Personal Menaj in case private, pensiuni si case de vacanta este incadrat in categoria ALTELE, Intretinere, Serviciu clienti, Turism/Hoteluri full-time Salar:600 euro

Locul de munca Personal Menaj in case private, pensiuni si case de vacanta a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
19 Nov
Angajam Agen suport client-limba engleza si germana Timisoara ROMANIA

Clarismart Consulting cauta pentru unul dintre partenerii sai, o persoana pentru postul de Agent suport clienti, cunoscator de limba engleza si germana, nivel avansat- conversational. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV- ul la adresa de e- mail office@clarismart. ro sau sa apeleze nr. de telefon 0730643789 Cerinte Cerinte: - cunostinte foarte bune de limba engleza si.

Companie: ALUMENTIM

Jobul Angajam Agen suport client-limba engleza si germana este incadrat in categoria Serviciu Clienti full-time

Locul de munca Angajam Agen suport client-limba engleza si germana a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
19 Nov
Angajam Agent suport clienti-limba engleza si franceza Timisoara ROMANIA

Clarismart Consulting cauta pentru unul dintre partenerii sai, o persoana pentru postul de Agent suport clienti, cunoscator de limba engleza si franceza, nivel avansat. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV- ul la adresa de e- mail office@clarismart. ro sau sa apeleze nr. de telefon 0730643789 Cerinte Cerinte: - cunostinte foarte bune de limba engleza si franceza, nivel.

Companie: ALUMENTIM

Jobul Angajam Agent suport clienti-limba engleza si franceza este incadrat in categoria Serviciu Clienti full-time

Locul de munca Angajam Agent suport clienti-limba engleza si franceza a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
19 Nov
Angajam Agent suport client-limba engleza si olandeza Timisoara ROMANIA

Clarismart Consulting cauta pentru unul dintre partenerii sai, o persoana pentru postul de Agent suport clienti, cunoscator de limba engleza si olandeza, nivel avansat- conversational. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV- ul la adresa de e- mail office@clarismart. ro sau sa apeleze nr. de telefon 0730643789 Cerinte Cerinte: - cunostinte foarte bune de limba engleza si.

Companie: ALUMENTIM

Jobul Angajam Agent suport client-limba engleza si olandeza este incadrat in categoria Vanzari full-time

Locul de munca Angajam Agent suport client-limba engleza si olandeza a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
12 Nov
Angajare muncitori calificati si necalificati Timisoara ROMANIA

de constructii (dulgheri, zidari si fierari), precum si muncitori necalificati. Pentru a aplica va rugam sa trimiteti C.V.-urile dumneavoastra pe adresa office@cozmaconstruct.ro Echipa COZMA CONSTRUCT Cerinte Solicitam: abilitate de desfasurare a lucrarilor de santier, seriozitate, harnicie, promptitudine si onestitate. Beneficii Oferite Oferim: contract de munca pe termen nedeterminat,.

Companie: S.C. COZMA CONSTRUCT S.R.L.

Jobul Angajare muncitori calificati si necalificati este incadrat in categoria Alte domenii full-time

Locul de munca Angajare muncitori calificati si necalificati a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
09 Nov
Lacatus si sudor confectii metalice Timisoara

si serviciile noastre sunt cautate pe piata din Vestul Europei si pe cea locala. Clientii nostri sunt firme importante din plan national si international. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si.

Companie: Westmetal S.r.l.

Jobul Lacatus si sudor confectii metalice este incadrat in categoria Industrie full-time

Locul de munca Lacatus si sudor confectii metalice a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job