Joburi in targoviste

Cauta in 37 locuri de munca in targoviste in 2015

06Mar
05 Mar
Agent Provident
Targoviste

Provident Financial Romania IFN SA cauta agenti pentru colaborare in Targoviste si zonele limitrofe. Avantajele colaborarii cu Provident: primesti banii saptamanal, lucrezi aproape de casa, tu iti organizezi timpul! Asteptarile noastre de la tine sunt: studii medii, abilitati de comunicare, disponibilitate de a lucra ca persoana fizica autorizata. .

Provident Financial Romania IFN SA cauta agenti pentru colaborare in Targoviste si zonele limitrofe. Avantajele colaborarii cu Provident: primesti banii saptamanal, lucrezi aproape de casa, tu iti organizezi timpul! Asteptarile noastre de la tine sunt: studii medii, abilitati de comunicare, disponibilitate de a lucra ca persoana fizica autorizata.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
05 Mar
bona internafam 2 copii in Bucuresti copilde 4 ani si 1 an si 4 luni
Targoviste Bucuresti

Agentie recrutare personal angajam bona interna pentru familie din Bucuresti cu 2 copii de 4 si 1 an si 4 luni se cauta o bona pe termen lung. Interviuri de luni pana vineri de la 9 la 17 se poate un prim interviu si pe skipe sau yahoo mess anidaroti se dau libere la 2 saptamani, cazare toate mesele .

Agentie recrutare personal angajam bona interna pentru familie din Bucuresti cu 2 copii de 4 si 1 an si 4 luni se cauta o bona pe termen lung. Interviuri de luni pana vineri de la 9 la 17 se poate un prim interviu si pe skipe sau yahoo mess anidaroti se dau libere la 2 saptamani, cazare toate mesele
Categoria jobului
BabySitter Ingrijire copil
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
06 Mar
Broker De Asigurari & Credite
Targoviste, Satu-Mare, Ploiesti, Campina, Breaza

Liceu, Scoala postliceeala, FacultateDetalii Companie:Firma noastra esteÂA Ã‚A autorizata in conditiile legii, pentru clientii sai, sa negociaze sau incheie contracte de asigurare si acorda alte servicii in legatura cu protectia impotriva riscurilor sau cu regularizarea daunelor.

Importanta pe care o acordam faptului ca producerea unui risc care a fost ignorat atrage dupa sine pierderi financiare, reprezinta esenta intelegerii activitatii desfasurate de profesionistii in asigurari. Consecintele pe care le manifesta expunerea la risc inseamna mult mai mult decat valoarea unui transfer al riscului catre o societate de asigurari. Relatia pe care o avem cu un client, este o relatie de parteneriat, brokerul reprezentand interesele asiguratului in fata societatilor de asigurari. Noi asistam clientul in relatia cu societatea de asigurari pentru cumpararea unei polite de asigurare sau pentru conceperea unui program special adaptat analizei de management al riscului. Un alt serviciu citeste mai mult
Companie
Dafimar-top Srl
Categoria jobului
Vanzari Asigurari Vanzari Asigurari
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job
03 Mar
consultant
Targoviste

Cautam persoane active , orientate catre rezultate pentru a desfasura munca de consilier ( oferirea celor mai bune solutii pentru clientii nostri ) .

Daca esti o persoana : - dinamica , orientata spre rezultate ; - implicata in viata celorlalti cu care ai dezvoltat relatii deosebite ; - dornica de afirmare ( fiecare km se parcurge metru cu metru ; fara pile - avansare numai pe baza abilitatilor ) ; - abilitati foarte bune de comunicare ; - utilizare zilnica de internet ; - absolventa minim de bacalaureat ; Oferim : - bonusuri atractive ; - instruire permanenta ; - posibilitatea de a construi o cariera solida . Daca corespunzi cu cerintele noastre , trimite-ne un mail cu cv-ul tau si contacteaza-ne intre orele 10-14 .
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
06Mar
04 Mar
Mystery Customer Researcher / Mystery Shopper
Targu Jiu, Targoviste, Deva, Miercurea Ciuc, Bistrita, Slatina, Baia Mare

As a Helion Evaluator you will evaluate all sorts of services including, shops, restaurants, car showrooms, the list goes on. You will be set a scenario to follow for each evaluation and then you will be asked to fill out an online questionnaire.

Visit ANDndash; https://evaluator.helionresearch.

com/r/A_netjob_EE

You will only select the jobs you can complete in your area and that you have time to complete.

You will be paid for each evaluation you complete at the fixed fee that you accept before you complete it. Each shop will pay anywhere between ANDcirc;10 to ANDcirc;40 per evaluation with each evaluation taking around 1 to 1 and half hours to complete. You will be paid monthly for the shops you complete by either bank transfer, Moneybookers or Paypal. If you are asked to make a purchase by Helion, this will be reimbursed at the cost agreed before.

The amount of evaluations you can complete each month depends on the following -

- How citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Marketing Marketing
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
05 Mar
Asistent Comercial
Dambovita,Targoviste

Companie
Claudia
Categoria jobului
Vanzari retail-comert Vanzari
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.jobhaze.ro
Aplica la job Detalii job
02 Mar
Menajera
Targoviste

Caut menajera, aspect fizic placut, pentru menaj si gatit de 4-6 ori pe luna, in Targoviste, locuiesc la apartament. Pret negociabil. Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone .

Caut menajera, aspect fizic placut, pentru menaj si gatit de 4-6 ori pe luna, in Targoviste, locuiesc la apartament. Pret negociabil. Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone
Categoria jobului
Menaj Servicii curatenie
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
02 Mar
Coordonator vanzari
Targoviste

Beneficii: - venituri motivante - comision 20-50% din vanzari directe - bonusuri de performanta - sansa de a- ti forma si coordona propria echipa de agenti vanzari - apartenenta la un brand recunoscut pentru calitate Profil cautat: Daca esti o persoana: - dornica sa isi cladeasca o cariera in vanzari - organizata si orientata spre rezultate - cu calitati de lider - dornica sa progreseze ca

manager te invitam sa vii alaturi de noi si sa ne convingi ca TU meriti postul. Experienta in coordonarea de echipe constituie un avantaj, dar nu o conditie. Reponsabilitati: - formezi si dezvolti continuu propria echipa de agenti vanzari - motivezi structura proprie - dezvolti continuu baza de clienti prin referinte si administrezi portofoliul de clienti
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
06 Mar
Reprezentant Comercial
Targoviste

Full-time sau part-time compania angajeaza reprezentant comercial de produse naturale cu masina personala (se deconteaza carburantul si consumabilele). Se ofera salariu, comision, telefon si tableta. Compania are un succes rapid si a devenit, la scurt timp dupa lansare, lideri in ariile terapeutice.

Suplimentele nutritionale imbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de un trai mai lung, mai sanatos si mai productiv. De peste 14 ani compania demonstreaza zi de zi ca lucreaza in sprijinul medicilor si al pacientilor romani.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
02 Mar
L`Arond Cafe
Targoviste

Salut/ Buna! Cautam inca un coleg pentru a ne intregi echipa. Daca esti, simti si crezi in meseria si cariera de OSPATAR de success, te asteptam! Locatia s-a deschis astazi, si reprezinta un concept unicat.

Ne dorim un coleg cu: - experienta reala in a vinde/ recomanda produsele din meniu si nu doar in a nota/ transmite/ servi comanda clientului - aspect fizic placut - abilitati de comunicare si deschidere catre client si echipa - minime cunostinte de limba engleza/ italiana/ spaniola/ franceza Iti oferim: - prezenta intr-o echipa tanara, de success - un plus de imagine si mandria de a lucra intr-o locatie unicat in orasul tau - salariu negociat in urma interviului - conditii si standarde de munca cu adevarat europene Colaborarea se face doar cu Contract de Munca, norma intreaga. Daca te consideri pregatit si poti face fata unei provocari in cariera ta, te asteptam cu un CV, L'Arond Café. Pe curand,
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 37 locuri de munca in targoviste , afisate in 4 pagini.