Joburi tamplarie pvc

Cauta in 17 locuri de munca tamplarie pvc in 2014

12 Dec
Montator tamplarie pvc
Ploiesti

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:Komfort Ambient, dealer termopane in Ploiesti, va ofera un serviciu unic in domeniul tamplariei PVC: comenzi la domiciliu Simplu: sunati la tel-0726174890, programati o vizita si un reprezentant al firmei se va deplasa la locuinta dumneavoastra pentru a masura si a va face pe loc o oferta de pret.

Gratuit: acest serviciu va este oferit gratuit de firma noastra si nu implica nicio obligatie de cumparare din partea dumneavoastra. Fara timp pierdut: daca sunteti de acord cu pretul ofertei noastre, nu mai e nevoie sa va deplasati la magazin. reprezentantul firmei o sa va completeze pe loc un contract cu suma contractata si avansul de 50% achitat de dumneavoastra. Termene respectate: tot atunci se va stabili de comun acord data montajului in functie si de programul dumneavoastra. Servicii profesionale: dupa montaj, proprietarul va face receptia lucrarii impreuna cu reprezentantii firmei printr-un proces verbal de receptie, se preda citeste mai mult
Companie
Komfort Ambient
Categoria jobului
Constructii/Imobiliare
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job
05 Dec
Project Manager - tamplarie PVC si Aluminiu
BUCURESTI

Responsabilitati:

1. Realizarea obiectivelor de vanzare;
2. Implicarea in dezvoltarea zonei - prospectarea zonei si de dezvoltarea numarului de client;
3. Consultanta tehnica, intocmeste si optimizeaza ofertele tehnice/economice si inchide contracte, respectand politica de vanzare;
4. Reprezentarea companiei si vanzarea produselor la clientii din zona alocata;
5.

Cunoasterea foarte buna a produselor comercializate, asigurand solicitantilor informatii detaliate, consultanta si solutii ;
6. Urmarirea contractelor in derulare.Aptitutidini/cunostinte:
- Abilitati de organizare, dezvoltare si negociere;
- Abilitati de comunicare, cooperare , experienta in lucrul pe proiecte
- Cunostinte foarte bune de PC (MS OFFICE, lucru intr-un sistem ERP si CRM);
- Absolvent de studii superioare (domeniul tehnic constituie un avantaj);
Atitudine:
- Atitudine pozitiva orientata spre client , diplomat , conciliant;
- Dinamism, eficienta.
citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Productie si confectionare Tamplarie PVC Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
05 Dec
Montator tamplarie pvc, aluminiu, usi metalice
Timisoara

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:Infiintata in anul 2002, Pro Door este situata in Timisoara, judetul Timis. Compania PRO DOOR va pune la dispozitie produse de calitate ca tamplarie pvc, aluminiu, usi interior, usi metalice. Firma noastra are un personal de 10 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta.

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.
Companie
Pro Door Srl
Categoria jobului
Constructii/Imobiliare
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job
05 Dec
Reprezentant vanzari Tamplarie PVC si Al. - Departament Export
-STRAINATATE-, BUCURESTI

RESPONSABILITATI / BENEFICII:
Responsabilitati:
Cauta informatii corecte despre revanzatori concentrati pe o anumita zona/tara.Asigura crearea unei retele de clienti si dezvoltarea ei in zona/tara in care a mai lucrat, sau cu care a mai colaborat si mentine relatii bune cu clientii deja formati;Scrisoare de intentie/contact telefonic/Prezentare mostre. Lista de preturi. Agremente.

Mod de colaborare; Invitatie la vizitarea fabricii .Confirmari vizite /stabilire itinerariu.CANDIDATUL IDEAL:
Nota: Suntem interesati sa colaboram cu vorbitori de limba Germana, Italiana si Franceza, si oferim reale sanse de castig celor care au experienta in domeniul tamplariei pvc.Va rugam sa dati atentia cuvenita cerintei privind experienta in acest domeniu.Apreciem calitatile d-voastra, insa domeniul cere timp de acomodare, cunoastere a pietei, cunostinte tehnice, pe care noi le solicitam sa le detineti deja.
Cerinte:
Capacitate foarte buna de comunicare si relationare cu clientii, citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Constructii/Amenajari Productie si confectionare Tamplarie PVC Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
22Dec
10 Dec
AGENT VANZARI TAMPLARIE PVC
Constanta,

Descrierea companiei S.C.TERMOPLAST S.R.L.este o firma infiintata in anul 1994 si are ca obiect de activitate productia de tamplarie din PVC,care este astazi primul material ca frecventa de utilizare si s-a dovedit excelent tocmai pentru executia sistemelor de tamplarie.

El se fabrica si se prelucreaza evitandu-se consumul de materii prime,economisind energia si este reciclabil in proportie de suta la suta.Astfel,profilul este stabil in timp,foarte bun izolator termic si fonic,necesita o minima intretinere si se curata usor. Scopul nostru este de a produce siteme de tamplarie termoizoizolanta la cel mai inalt standard de calitate posibil. Telul nostru este sa realizam elemente de constructii care sa indeplineasca urm.criterii: - sa aiba un aspect deodebit,caracterizat prin eleganta si simplitate; - sa aduca clientului un grad inalt de confort; - sa asigure un maxim de performanta in utilizare; - sa utilizeze cele mai noi tehnologii pentru o integrare cat mai usoara si flexibila cu citeste mai mult
Companie
SC TERMOPLAST SRL
Categoria jobului
Vanzari / Comert
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
05 Dec
Ajutor montator tamplarie PVC
Iasi

LiceuDetalii Companie:Bine ati venit! Echipa Exterm a cuceritÂA Ã‚A piaÅA£aÂA Ã‚A MoldoveiÂA Ã‚A ocupand un loc de frunte atÃA¢t pentru montajul de tÃA¢mplarie PVC, jaluzele, rulouri, perdele, cÃA¢t ÅAŸi pentru modul de desfaÅAŸurare a vÃA¢nzarilor ÃA®n magazinele specializate.

Va punem la dispozitie o gama variata de produse de cea mai buna calitate,la preturi adecvate: Chiuvete si baterii; Ferestre si usi din PVC cu geam termopan; Plase impotriva insectelor; Rulouri exterioare PVC si AL; Glafuri PVC si AL; Jaluzele verticale, Rolete textile; Usi de interior si exterior; Lambriuri din PVC pentru exterior(siding,sageac); Sisteme de garduri si porti din PVC; Ferestre de mansarda; Scari de acces la pod(modulare); ÂA Ã‚A Ã‚A Ã‚A Ã‚A Ã‚A Ã‚A Ã‚A  Echipa tanara,dinamica,entuziasta si bine pregatita este motivul pentru care echipa Exterm reprezinta partenerul profesionist de care aveti nevoie in vederea citeste mai mult
Companie
Osiris Design Construct
Categoria jobului
Productie
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job
05 Dec
Personal producere si montare tamplarie pvc si aluminiu
Galati

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:Suntem o companie cu un personal tanar si dinamic, cu experientza in strainatate. Avem ca obiect de activitate instalatiile electrice, automatizari, aer conditionat, ventilatie, extractie, centrale termice, instalatii sanitare, nivelari laser, perforatii pereti beton..

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:Suntem o companie cu un personal tanar si dinamic, cu experientza in strainatate. Avem ca obiect de activitate instalatiile electrice, automatizari, aer conditionat, ventilatie, extractie, centrale termice, instalatii sanitare, nivelari laser, perforatii pereti beton.
Companie
Install House
Categoria jobului
Constructii/Imobiliare
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job
05 Dec
Montator tamplarie PVC
Iasi

LiceuDetalii Companie:nedeclarat

Companie
nedeclarat
Categoria jobului
Productie
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job
11 Dec
Montator usi,ferestre lemn,PVC
- Franta

Franta. Manworking.ro angajeaza Montator usi,ferestre lemn, PVC cu experienta in montaj tamplarie si mobilier lemn, fara comision, cazare si transport asigurat, contract 6 luni cu posibilitate de prelungire, lunar 1.300 euro net, 39h/saptamana, tel.: 031.438.01.46, recrutare@manworking.

ro Responsabilitati: -Asamblarea si montarea de usi,ferestre ,mobilier din PVC si din lemn statificat in constructii civile (case la rosu); -Sa cunoasca asmblarea tuturor partilor componente : tocul, falt, captuseala si canaturi/foile usii, pervazuri si sipcile de oprire, balamale, broaste, zavoare cat si montajul propriuzis al acestora in golurile zidariei Cerinte -Persoana dinamica, rezistenta la efort fizic, responsabila, extrem de serioasa si meticuloasa, -Se va lucra cu schite, planuri; Lucreaza independent; -Avantaj permis categ. B; -Obligatoriu limba franceza nivel conversational; -Experienta minim 5 ani pe un post similar; -Se cer recomandari.
Categoria jobului
Constructii/Amenajari
Tipul jobului
full-time
Salariu
13001300 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
12 Dec
Tamplar PVC si AL
Roeselare/Gent

Se cauta persoane cu experienta in producerea si montarea tamplariei de pvc si aluminiu Confectionerul montator de tamplarie din PVC si aluminiu executa operatii tehnologice de prelucrare a tamplariei Aplicarea unor modalitati adecvate de intretinere curenta a masinilor, utilajelor si echipamentelor din exploatare din hala de productie, respectarea procedurilor de calitate pentru produsele

obtinute Pregatirea locurilor unde vor fi montate tamplariile din PVC si aluminiu Efectuarea montajelor respectand reguli specifice de lucru, aplicand mecanismele independente ale tamplariilor si asigurand controlul functional al acestora dupa realizarea montajului Cerinte:-Disponibilitate la o perioada prelungita -Cunoasterea limbii engleze sau franceze la nivel conversational -Experienta de minimum 3 ani in acest domeniuCompensatii:AsigurareDetalii Companie:Intermediere forte de munca
Companie
Accent Jobs Romania
Categoria jobului
Industrii / Productie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 17 locuri de munca ( tamplarie pvc ) , afisate in 2 pagini.