Joburi sudori electric

Cauta in 6 locuri de munca sudori electric in 2014

18 Nov

SUDORI

Full time

candidati pentru postul sudor electric si autogen pentru sudura instalatii sub presiune. Se asigura in mod gratuit cazare si transport pentru perioada detasarilor. Pentru detasarile in saniterele din Romania se ofera in plus fata de salariu o diurna de 16 lei pentru fiecare zi lucrata. Cazarea este suportata de angajator si se face in apartamente de 2-3 camere, cu cate 2-3 persoane in camera..

Companie: Septerra Recruitment

Jobul SUDORI este incadrat in categoria Construcţii / Instalaţii

Locul de munca SUDORI a fost preluat de pe www.zoomjobs.ro
Aplica la job
18 Nov

Angajam sudori

Full time

/intensitatea curentului electric; - sudează şi taie metalul şi plasticul; - consolidează părţile uzate prin acoperirea cu straturi de aliaje; - controlează piesele finite utilizând dispozitive de măsură specifice; - interpretează şi utilizează documentaţia tehnică; - se îngrijeşte permanent de integritatea şi buna funcţionare a.

Companie: Petroserv

Jobul Angajam sudori este incadrat in categoria Producţie

Locul de munca Angajam sudori a fost preluat de pe www.zoomjobs.ro
Aplica la job
06 Nov

SUDORI / PRESSURE WELDERS

Toate orasele,

Travel. Descrierea postului SUDORI/PRESSURE WELDERS Descriere loc de munca Titlu: Sudor presiune Posturi disponibile: 10 Departamentul: Atelier Fabricare Rapoarte catre: Supervisor-ul Atelierului de Fabricare Locul de amplasare: locul de munca se afla in principiu in nord-centrul Saskatchewan-ului, insa din cand in cand exista poisbilitatea sa se calatoreasca in cadrul proiectului in Canada .

Companie: strat logistics imob

Jobul SUDORI / PRESSURE WELDERS este incadrat in categoria Altele, full-time

Locul de munca SUDORI / PRESSURE WELDERS a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
04 Nov

Sudori calificati UK

Diferite orase

postul de "Sudor MIG MAG si electric" in Anglia. Salarizare: 10 - 15 Lire/ora Programul de lucru este de minim 40 ore pe saptamana. Cazarea este asigurata de angajator contra-cost. Contractul se incheie pe minim 6 luni cu posibilitate de prelungire. * Interviul va avea loc pe data cu 10 Noiembrie la Cluj Napoca * NU PERCEPEM COMISION!Cerinte:Experienta ca si sudor este o conditie.

Companie: Infomunca

Jobul Sudori calificati UK este incadrat in categoria Inginerie full-time

Locul de munca Sudori calificati UK a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
24Nov
19 Nov

Lacatus mecanic/Electromecanic/Sudor pentru santiere in t...

Toate orasele ROMANIA

procedee obligatorii: electric manual / WIG pentru table si tevi, MIG MAG Sunt necesare: - cunostinte de desen tehnic (citire planuri executie) - cunostinte tehnice de baza - abilitati specifice personalului din activitatile de montaj: lucru la inaltime (pentru lacatusi) - cunoasterea procedeelor de sudura: arc electric cu electrod invelit/TIG/MIG-MAG (pentru sudori) Capacitate de.

Companie: IMSAT SA

Jobul Lacatus mecanic/Electromecanic/Sudor pentru santiere in t... este incadrat in categoria Arhitectura / Constructii / Amenajari full-time

Locul de munca Lacatus mecanic/Electromecanic/Sudor pentru santiere in t... a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
05 Nov

SUDOR 135 - SLOVACIA

BRATISLAVA

Angajam sudori procedeul 136 cu experienta pentru o lucrare de reparatii in Slovacia. Asteptam cv-urile dvs insotite de atestate la adresa de email. Probele de lucru se sustin la data de 21.11.2014 in Cehia, Transportul este asigurat de dvs si se returneaza in conditiile in care se trec probele. Salarizare in jur de 7 euro/ ora. Contract de munca pe minim 6 luni zile.Cerinte:Angajam sudori.

Companie: Thermowelding

Jobul SUDOR 135 - SLOVACIA este incadrat in categoria Industrii / Productie full-time

Locul de munca SUDOR 135 - SLOVACIA a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job