Joburi sudor necalificat

Cauta in 2 locuri de munca sudor necalificat in 2014

21 Nov
Sudori 6G
Rotterdam

Sudori cu certificat 6G Pozitii disponibile: 30 Experienta de minimum 1 an pe functie. Certificate: 6G Program de lucru: 12 ore/zi, 6-7 zile/sapatamana Perioada contractului: 6-8 saptamani Salariu: 8.5 EUR/ora Candidatii vor fi supusi la un welding test in Olanda. Transportul este asigurat. Angajatorul ofera cazare. Plecarea: luna decembrie Firma noastra nu percepe comision.Cerinte:
Experienta de minimum 1 an pe functia de sudori de tevi. Certificat de sudor 6G. Limba engleza: nivel conversational. Disponibilitate de a lucra de sarbatori.

Compensatii:
Cazare gratuita, Transport platit, Asigurare

Detalii Companie:
EuroInfoJobs srl este o companie de recrutare, selectie si plasare a fortei de munca, companie cu capital romanesc care activeaza in Constanta. EuroInfojobs srl ofera servicii de recrutare si selectie si plasare personal calificat si necalificat precum si personal pentru strainatate. Societatea citeste mai mult
Companie
Euroinfojobs
Categoria jobului
Industrii / Productie
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
21 Nov
Sudori 6G
Rotterdam

Sudori cu certificat 6G Pozitii disponibile:10 Experienta de minimum 1 an pe functie. Certificate: 6G conform normei EN9606. Program de lucru: 40-50 ore/saptamana Perioada contractului: 4-5 luni Salariu: 9-10 EUR/ora Candidatii vor fi supusi la un welding test in Olanda. Transportul este asigurat. Angajatorul ofera cazare. Plecarea: imediata Firma noastra nu percepe comision.Cerinte:
Certificat de sudor: 6G Limba engleza: nivel conversational Experienta de minimum 1 an pe pozitie. Disponibilitate de a lucra cu persoane de alta nationalitate, in afara de romani.

Compensatii:
Cazare gratuita, Transport platit, Asigurare

Detalii Companie:
EuroInfoJobs srl este o companie de recrutare, selectie si plasare a fortei de munca, companie cu capital romanesc care activeaza in Constanta. EuroInfojobs srl ofera servicii de recrutare si selectie si plasare personal calificat si necalificat precum si personal citeste mai mult
Companie
Euroinfojobs
Categoria jobului
Industrii / Productie
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
28Nov