Joburi ajofm in suceava

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu ajofm in orasul suceava
20 Nov
Reprezentant Vanzari Carei

LiceuDetalii Companie:Kalseb Srl este o companie ce comercializeaza toata categoria de invelitori pentru constructii civile si industriale: tabla cutata, tigla metalica, panouri sandwich, policarbonat, etc., colaborand cu principalii producatori din domeniu si oferind aceste produse la pret de producator. De asemnenea, ofera servicii de montaj invelitori metalice. .

Companie: Kalseb Srl

Jobul Reprezentant Vanzari este incadrat in categoria Vanzari full-time

Locul de munca Reprezentant Vanzari a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
20 Nov
Referenti debutanti (2 posturi) Tulcea

Referenti debutanti (2 posturi) Primaria Comunei Pardina 3 noiembrie 2014 Primaria Comunei Pardina, Judetul Tulcea organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor publice de executie, vacante, dupa cum urmeaza: referent , clasa III, grad profesional debutant  Compartimentul Financiar-Contabil; referent , clasa III, grad profesional debutant .

Companie: Guvernul Romaniei

Locul de munca Referenti debutanti (2 posturi) a fost preluat de pe posturi.gov.ro
Aplica la job
20 Nov
infirmiere azil batrani Roma Italia

Recrutam infirmiere pentru a lucra in azile/camine de batrani din Roma.Pot aplica la aceasta oferta doamne care au absolvit un curs de asistente medicale in Romania dar nu sunt inscrise in colegiul asistentelor medicale din Italia(IPASVI) Se asigura cazare si masa in locatiile afectate acestui scop de catre institutia angajatoare.Salariul se plateste lunar in cuantum de 700 euro bani in.

Jobul infirmiere azil batrani este incadrat in categoria Ingrijire batrani/Asistenta sociala full-time Salar:700 euro

Locul de munca infirmiere azil batrani a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
20 Nov
Asistent administrativ Bucuresti România

Agentia de recrutare GLOBAL HR cauta Asistent Administrativ pentru o societate din Luxemburg cu domeniu de activitate in instalatii de energie regenerabila, acesta isi va desfasura activitatea la domiciliu si va avea avea un program full-time flexibil. .

Jobul Asistent administrativ este incadrat in categoria Administratie/Office full-time

Locul de munca Asistent administrativ a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
21Nov
20 Nov
Arhitect sef Mures

Arhitect sef Primaria Municipiului Sighisoara 7 noiembrie 2014 Agentia Nationala a Functionarilor Publici organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de conducere vacanta de arhitect  sef al municipiului Sighisoara, judetul Mures. Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind.

Companie: Guvernul Romaniei

Locul de munca Arhitect sef a fost preluat de pe posturi.gov.ro
Aplica la job
20 Nov
Cupluri ingrijire batrani Divrese Orase Anglia

Sc Infomunca Srl recruteaza cupluri pe a lucra in Marea Britanie, la ingrijire varstnici la domiciliu. PENTRU ACEST LOC DE MUNCA SE SOLICITA CARNET DE CONDUCERE CATEGORIA B SI ENGLEZA LA NIVEL CONVERSATIONAL. Beneficii oferite: -suma aferenta transportului din Romania pana la locul de munca este recuperata dupa prima saptamana de lucru -se lucreaza cu contract legal de munca incheiat direct.

Jobul Cupluri ingrijire batrani este incadrat in categoria Ingrijire batrani/Asistenta sociala full-time

Locul de munca Cupluri ingrijire batrani a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
20 Nov
Referent asistent Constanta

Referent asistent Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta 7 noiembrie 2014 Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie vacanta, de referent, clasa III, gradul profesional asistent  Serviciul Urmarire si Executare Silita. Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale.

Companie: Guvernul Romaniei

Locul de munca Referent asistent a fost preluat de pe posturi.gov.ro
Aplica la job
20 Nov
Lacatus, strungar, mecanic Brasov

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:nedeclarat .

Companie: nedeclarat

Jobul Lacatus, strungar, mecanic este incadrat in categoria Industrie full-time

Locul de munca Lacatus, strungar, mecanic a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
20 Nov
Politist local Bacau

Politist local Primaria Orasului Slanic Moldova 31 octombrie 2014 Primaria  Orasului Slanic Moldova, Judetul Bacau organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de politist local, clasa I, gradul profesional debutant, din cadrul Compartimentului Politie Locala din subordinea aparatului de specialitate al.

Companie: Guvernul Romaniei

Locul de munca Politist local a fost preluat de pe posturi.gov.ro
Aplica la job
20 Nov
Politisti locali (2 posturi) Mehedinti

Politisti locali (2 posturi) Primaria Municipiului Orsova 7 noiembrie 2014 Primaria Municipiului Orsova, Judetul Mehedinti organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor publice de executie, vacante din cadrul aparatului de specialitate al Primarului  Serviciul Public de Politie Locala, la Compartimentul Ordine si Liniste Publica, Paza Bunuri.

Companie: Guvernul Romaniei

Locul de munca Politisti locali (2 posturi) a fost preluat de pe posturi.gov.ro
Aplica la job