Joburi sofer categoria b in strainatate

Cauta in 13 locuri de munca sofer categoria b in strainatate in 2014

14 Nov

Sofer categoria ce

Strainatate

sa platiti 30 de lire pentru schimbarea permisului de conducere. Cerinte: 1. Permisul de conducere schimbat in Anglia; cardul Digital Tachograph 2. Limba engleza la nivel mediu 3. Cel putin 2 ani de experienta in condus 4. Varsta: peste 25 de ani 5. De preferat soferi cu experienta in condus in AngliaCompensatii:1000-1500 GBPDetalii Companie:Locuri de munca in strainatate .

Companie: JobsAlert.ro

full-time

Locul de munca Sofer categoria ce a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
19 Nov

Familie din kent, uk, selecteaza sofer

Strainatate

Agentia noastra selecteaza SOFER cat.B, pentru o familie din Kent, Anglia, cu un copil in varsta de 7 ani. Constituie avantaj experienta in lucrul cu caii (familia detine cai). Salariul este de 75 Lire sterline/saptamana. Plecarea este urgenta. Responsabilitati: - transportul familiei catre diferite locatii; - parcarea autoturismului familiei, precum si alte responsabilitati prevazute in fisa.

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:4000 ron

Locul de munca Familie din kent, uk, selecteaza sofer a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
19 Nov

Sofer B pe masini pana in 3,5 t - Germania

Capu-Codrului Strainatate Germania

suplimentare:OferimlocuridemuncapentrusofericategoriaBpentrutransportmarfuriinstrainatate,pemasinade3,5tone.Potaplicaconducatoriiautocuexperientademinim6luni,cuvarstecuprinseintre19-58ani.PlecareaestestabilitalasfarsitulluniiNOIEMBRIE.Nusecerelimbagermana.Detaliisuplimentareseoferatelefoniclanr:0747606063,0762036721. .

Jobul Sofer B pe masini pana in 3,5 t - Germania este incadrat in categoria Locuri de munca in strainatate full-time

Locul de munca Sofer B pe masini pana in 3,5 t - Germania a fost preluat de pe www.jobscop.ro
Aplica la job
23Nov
10 Nov

Recrutam Sofer profesionist pentru desfasurarea activitatii in Franta.

Alt Oras, Strainatate Franta

Descrierea postului Recrutam Sofer profesionist pentru desfasurarea activitatii in Franta. Societatea noastra recruteaza in vederea angajarii:sofer profesionist(autorizatie pentru transport animale vii) Va rugam aplicati numai daca sunteti dispusi sa va deplasati in judetul Buzau pentru interviu si indepliniti conditiile mentionate in anunt! Persoanele selectate vor fi anuntate telefonic sau.

Companie: Tellus Jobs Brasov

Jobul Recrutam Sofer profesionist pentru desfasurarea activitatii in Franta. este incadrat in categoria Altele, full-time Salar:1500 euro

Locul de munca Recrutam Sofer profesionist pentru desfasurarea activitatii in Franta. a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
19 Nov

Contracte de munca in USA

Strainatate

Pentru soferi: experienta ca sofer profesionist (categoria C) Responsabilitati - mutari de mobila si obiecte de mobilier Alte informatii Pentru inscriere va rugam sa accesati www.infoamerica.ro si sa completati aplicatia prin "Anscrie-te acum". Apoi sa ne contactati la telefon pentru a programa un preinterviu cu unul din reprezentantii Agentiei noastre. Pentru informatii suplimentare va rugam.

Companie: Mike's Agency

Jobul Contracte de munca in USA este incadrat in categoria Altele Transporturi

Locul de munca Contracte de munca in USA a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
18 Nov

Urgent soferi Germania

Steinfeld Strainatate Germania

sofer, cu permis de conducere categoria C+E, cu atestat transport marfa si card digital tahograf, sa cunoasca limba germana la nivel mediu. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic sau ne puteti trimite un CV si va contactam noi.Cerinte:Proworkers recruteaza pentru partenerii sai din Germania soferi transport marfa, cu permis de conducere categoria C+E, cu atestat transport marfa.

Companie: ASU WORLD

Jobul Urgent soferi Germania este incadrat in categoria Transport full-time

Locul de munca Urgent soferi Germania a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
11 Nov

Soferii Germania

germania Strainatate Germania

Ai categoria B si doresti sa lucrezi ca sofer? Va oferim locuri disponibile imediate la curieri, sofer la ferma sau la sera. Limba germana/engleza nivel minim,.Salar net incepand de la 1400 eur. Cazarea, mancarea asigurata de angajatori straini. Suna acum si rezerva-ti un loc de munca sigur si garantat! Nou!!! avem si pentru soferi profesionisti (C+E)Cerinte: Angajare imediata, fara.

Companie: profesional

Jobul Soferii Germania este incadrat in categoria Transport full-time

Locul de munca Soferii Germania a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
14 Nov

Turism grecia

Strainatate Grecia

* Pentru posturile de Sofer se cere permis de conducere categoria B. Costuri candidat: A) Tarif de procesare dosar: 360 RON. B) Tarif de mediere - 400 EURO – se plateste dupa primul castig, insa candidatii pot avea posibilitatea de reducere a acestui tarif, alegand una din cele 2 optiuni: 300 Euro, daca aleg sa plateasca la semnarea contractului de munca cu angajatorul, inainte de.

Companie: JobsAlert.ro

full-time

Locul de munca Turism grecia a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
06 Nov

Soferi de TIR Germania

Berlin Strainatate Germania

sa posede permis de conducere categoria C+E, cunostinte minime de mecanica auto si intretinere a autocamioanelor precum si abilitati de conducere excelenta, indeplinind sarcinile cu seriozitate, profesionalism si prin absenta incidentelor rutiere din culpa. Transportul marfii si responsabilitatea acesteia in conditii de siguranta revin exclusiv unui sofer tir. Cerinte:Cunostinte elementare de.

Companie: Romanian Trade Promotion

Jobul Soferi de TIR Germania este incadrat in categoria Transport full-time

Locul de munca Soferi de TIR Germania a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
05 Nov

Posturi in strainatate - grecia

Strainatate Grecia

bucatar, Shop assistant, Sofer cat. D, Salvamari, pentru a lucra in hoteluri de 4* din insule grecesti. Salarii cuprinse intre 500-800 Euro/luna. Program de lucru: 8-10 ore/zi; 5-6 zile/saptamana, in functie de post SE OFERA: - contract legal de munca pe perioada de 4-6 luni; - salariul: 500-800 EURO NET/luna, in functie de post; - cazarea GRATUITA; - masa GRATUITA. SE CERE: - se cer.

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:2200 ron

Locul de munca Posturi in strainatate - grecia a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job

Au fost gasite 13 locuri de munca ( sofer categoria b ) in strainatate , afisate in 2 pagini.