Joburi sofer categoria b in strainatate

Cauta in 13 locuri de munca sofer categoria b in strainatate in 2014

14 Nov
Sofer categoria ce
Strainatate

Loc de munca Cu norma intreaga.
Perioada contractuala o sa fie de 1 an cu posibila prelungire.O sa fiti platit cu 9 lire pe ora in primele trei luni de munca, apoi salariul o sa fie marit. Se asteapta din partea dvs. sa fiti flexibili pentru orele de incepere a muncii. (Transportul pana la munca o sa fie intre 5 si 20 mile).


 Cand ajungeti va trebui sa platiti pentru cazare, o sa aveti nevoie de 200/300 lire.Nu dispunem noi de cazare. Va putem ajuta pentru inceput sa gasiti camere de inchiriat, dar trebuie sa va gasiti dvs. o chirie cat de repede.
 O camera normala de o persoana costa in jur de 75 de lire pe saptamana( evident, mai ieftin, daca o impartiti cu cineva). Cazarea temporara cand o sa ajungeti o sa fie intre 75 si 100 de lire pe saptamana inainte sa gasiti una permanenta. Cand ajungeti o sa aveti nevoie de bani pentru cazare 75 de lire pe saptamana pe saptamana, deci aproximativ 300 lire si de asemenea 500 de lire pentru cumpararea unei citeste mai mult
Companie
JobsAlert.ro
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
19 Nov
Familie din kent, uk, selecteaza sofer
Strainatate

Loc de munca Cu norma intreaga.
Agentia noastra selecteaza SOFER cat.B, pentru o familie din Kent, Anglia, cu un copil in varsta de 7 ani. Constituie avantaj experienta in lucrul cu caii (familia detine cai).
 
 Salariul este de 75 Lire sterline/saptamana. Plecarea este urgenta.


 
 Responsabilitati:
 - transportul familiei catre diferite locatii;
 - parcarea autoturismului familiei, precum si alte responsabilitati prevazute in fisa de post;
 - ingrijirea cailor familiei, pregatirea acestora pentru calarie, supravegherea copilului etc.
 
 Program de lucru: 25 ore/saptamana
 
 SE OFERA:
 - contract legal de munca pe 12 luni;
 - salariul: 75 Lire sterline/saptamana;
 - cazarea GRATUITA;
 - masa GRATUITA;
 - plecare urgenta.
 
 Candidatii trebuie sa:
 - Cunoasca limba engleza la nivel mediu/bun.
 - Detina permis de conducere citeste mai mult
Companie
JobsAlert.ro
Tipul jobului
full-time
Salariu
10004000 ron
Aplica la job Detalii job
19 Nov
Sofer B pe masini pana in 3,5 t - Germania
Capu-Codrului Strainatate Germania

Descrierea postului:Oferim  locuri  de  munca  pentru  soferi  categoria  B  pentru  transport  marfuri  in  strainatate,  pe  masina  de  3,5  tone.  Pot  aplica  conducatorii  auto  cu  experienta  de  minim  6  luni,  cu  varste  cuprinse  intre  19 58  ani.

  Plecarea  este  stabilita  la  sfarsitul  lunii  NOIEMBRIE.  Nu  se  cere  limba  germana.  Detalii  suplimentare  se  ofera  telefonic  la  nr:  0747606063,  citeste mai mult
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
28Nov
10 Nov
Recrutam Sofer profesionist pentru desfasurarea activitatii in Franta.
Alt Oras, Strainatate Franta

Descrierea companiei Tellus Brasov SRL poate fi partenerul de incredere al persoanei care este in cautarea unui loc de munca si se remarca prin complexitatea serviciilor de cea mai inalta tinuta profesionala.

Dispunem de pregatirea necesara recrutarii si plasarii personalului specializat in orice domeniu si garantam confidentialitatea datelor gestionate si profesionalism in finalizarea contractelor onorate. Societatea noastra activeaza atat in sectorul medical cat si in alte domenii (constructii, industrie, turism, servicii) prin intermediul asociatilor sai, societati prospere si cu experienta in domeniul afacerilor. Descrierea postului Recrutam Sofer profesionist pentru desfasurarea activitatii in Franta. Societatea noastra recruteaza in vederea angajarii:sofer profesionist(autorizatie pentru transport animale vii) Va rugam aplicati numai daca sunteti dispusi sa va deplasati in judetul Buzau pentru interviu si indepliniti conditiile mentionate in anunt! Persoanele selectate vor fi citeste mai mult
Companie
Tellus Jobs Brasov
Categoria jobului
Altele
Tipul jobului
full-time
Salariu
15001500 euro
Aplica la job Detalii job
19 Nov
Contracte de munca in USA
Strainatate

Scurta descriere a companiei Mike's Agency a fost acreditata in 2002 de catre Inspectoratul Teritorial de Munca pentru selectia si plasarea fortei de munca in strainatate.

Cerinte - varsta cuprinsa intre 20-40 ani - engleza la nivel conversational - rezistenta fizica la munca grea Pentru soferi: experienta ca sofer profesionist (categoria C) Responsabilitati - mutari de mobila si obiecte de mobilier Alte informatii Pentru inscriere va rugam sa accesati www.infoamerica.ro si sa completati aplicatia prin "AŹnscrie-te acum". Apoi sa ne contactati la telefon pentru a programa un preinterviu cu unul din reprezentantii Agentiei noastre. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0730025352 sau la adresa de mail office@infoamerica.ro.
Companie
Mike's Agency
Categoria jobului
Altele Transporturi
Aplica la job Detalii job
18 Nov
Urgent soferi Germania
Steinfeld Strainatate Germania

ProWorkers recruteaza pentru partenerii sai din Germania persoane pentru postul de sofer, cu permis de conducere categoria C+E, cu atestat transport marfa si card digital tahograf, sa cunoasca limba germana la nivel mediu. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic sau ne puteti trimite un CV si va contactam noi.Cerinte:
Proworkers recruteaza pentru partenerii sai din Germania soferi transport marfa, cu permis de conducere categoria C+E, cu atestat transport marfa si card digital tahograf. Persoanele trebuie sa cunoasca limba germana la nivel mediu.

Compensatii:
Cazare gratuita, Asigurare

Detalii Companie:
Noi suntem ProWorkers. Ratiunea ?de a fi? a companiei noastre este oferirea celor mai bune servicii de recrutare, intermediere si plasare de forta de munca. Suntem aici pentru a simplifica procesul de gasire a unui loc de munca. Concret, ne propunem sa dam o ?ans? real? celor care au abilitatile si cunostintele necesare citeste mai mult
Companie
ASU WORLD
Categoria jobului
Transport
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
11 Nov
Soferii Germania
germania Strainatate Germania

Ai categoria B si doresti sa lucrezi ca sofer? Va oferim locuri disponibile imediate la curieri, sofer la ferma sau la sera. Limba germana/engleza nivel minim,.Salar net incepand de la 1400 eur. Cazarea, mancarea asigurata de angajatori straini.

Suna acum si rezerva-ti un loc de munca sigur si garantat! Nou!!! avem si pentru soferi profesionisti (C+E)

Cerinte:
Angajare imediata, fara concurs.posibilitate de prelungire contract. Alege-ti varianta cea mai buna pentru dumneavoastra.Sunati si echipa noastra o sa ofere toate informatiile necesare.

Compensatii:
Cazare gratuita, Masa gratuita, Asigurare

Detalii Companie:
Companie profesionala de recrutare si plasare a fortei de munca Compania noastra detine toate acreditarile cerute de legea romana pentru furnizarea serviciilor, fiind inregistrata ca agent de plasare forta de munca sub nr.66/2012 la ITM.. Experienta noastra in domeniul resurselor umane este dovedita prin plasarea catre citeste mai mult
Companie
profesional
Categoria jobului
Transport
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
14 Nov
Turism grecia
Strainatate Grecia

Loc de munca Cu norma intreaga.
Studentii si tinerii care vor sa castige bani pe perioada vacantei si carora le place sa si calatoreasca, pot alege un job prin intermediul programelor noastre de munca in Grecia.


 
 Vor fi selectate peste 30 de persoane pentru locuri de munca in cadrul lanturilor hoteliere din statiunile turistice din Grecia (Rhodos, Santorini, Kos, Patmos, Creta, Zakintos etc.)
 
 Posturile vacante sunt urmatoarele: Cameriste, Ospatari/te, Ajutoare de bucatar, Spalator de vase, Soferi, Asistenti de vanzari, Gradinari, Personal intretinere/mentenanta, Barmani.
 
 Salariile sunt cuprinse intre 600-900 euro/luna. Plecarile sunt foarte rapide!
 
 Programul de lucru difera in functie de post: 8-12 ore/zi, cu o zi libera/luna.
 
 Daca te gandesti sa strangi bani vara asta, ai de unde alege, deoarece persoanele care vor fi accesptate vor beneficia de: 
 - contracte legale de munca citeste mai mult
Companie
JobsAlert.ro
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
06 Nov
Soferi de TIR Germania
Berlin Strainatate Germania

Potentialii angajati trebuie sa indeplineasca pentru obtinerea unor locuri de munca in strainatate sofer tir urmatoarele conditii: sa posede permis de conducere categoria C+E, cunostinte minime de mecanica auto si intretinere a autocamioanelor precum si abilitati de conducere excelenta, indeplinind sarcinile cu seriozitate, profesionalism si prin absenta incidentelor rutiere din culpa.

Transportul marfii si responsabilitatea acesteia in conditii de siguranta revin exclusiv unui sofer tir.

Cerinte:
Cunostinte elementare de limba germana. Serozitate. Experienta pe comunitate min 1 an. Card tahograf digital. Sa aiba un comportament discipilinat in trafic.

Compensatii:
Transport platit, Asigurare

Detalii Companie:
Companie axata pe comert exterior
Companie
Romanian Trade Promotion
Categoria jobului
Transport
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
05 Nov
Posturi in strainatate - grecia
Strainatate Grecia

Loc de munca Cu norma intreaga.
La acest program se aplica promotia: "Plec acum, platesc dupa primul castig!"
 
 Agentia noastra selecteaza Ospatari(te), Barmani, Receptioneri, Cameriste, Asistent bucatar, Shop assistant, Sofer cat. D, Salvamari, pentru a lucra in hoteluri de 4* din insule grecesti. Salarii cuprinse intre 500-800 Euro/luna.


 
 Program de lucru: 8-10 ore/zi; 5-6 zile/saptamana, in functie de post
 
 SE OFERA:
 - contract legal de munca pe perioada de 4-6 luni;
 - salariul: 500-800 EURO NET/luna, in functie de post;
 - cazarea GRATUITA;
 - masa GRATUITA.
 
 SE CERE:
 - se cer cunostinte de limba engleza la nivel mediu/bun;
 - in functie de post, se cer cunostinte si de limba germana, rusa, la nivel mediu/bun;
 - in functie de post, se cere carnet de conducere categoria D si/sau B;
 - experienta in domeniu constituie citeste mai mult
Companie
JobsAlert.ro
Tipul jobului
full-time
Salariu
5502200 ron
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 13 locuri de munca ( sofer categoria b ) in strainatate , afisate in 2 pagini.