Joburi sablatori vopsitori santiere navale munca7zile in strainatate

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu sablatori vopsitori santiere navale munca7zile in orasul strainatate
19 Nov
Vopsitori auto Strainatate

Loc de munca Cu norma intreaga. Pozitia: Vopsitori auto Domeniul: Servicii Tara: Olanda Salariu : 10 EURO/H Descrierea: Ca vopsitor de masini dvs. veti avea nevoie sa pregatiti masina pentru vopsit. Trebuie sa aveti experienta si in slefuire, aplicarea, tencuiala (grinding, putting and plastering. ). Veti lucra cu diferite modele de masini. Inainte de job veti fi testati timp de 2 zile..

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:4000 ron

Locul de munca Vopsitori auto a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
14 Nov
Vopsitori auto (olanda) Strainatate Olanda

Loc de munca Cu norma intreaga. Pozitia: Vopsitori de masina Domeniul: Servicii Tara: Olanda Salariul: 10 Euro/H Descrierea: Ca vopsitor the masini dvs. veti avea nevoie sa pregatiti masina pentru vopsit. Trebuie sa aveti experienta si in slefuire, aplicarea, tencuiala (grinding, putting and plastering. ). Veti lucra cu diferite modele de masini. Inainte de job veti fi testati timp de 2.

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:2200 ron

Locul de munca Vopsitori auto (olanda) a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
20 Nov
Mecanici/tinichigii/vopsitori auto Strainatate

Loc de munca Cu norma intreaga. Angajam urgent mecanici auto, tinichigii auto, vopsitori auto calificati in aceste meserii , vorbitori de limba engleza pentru Suedia .( camioane MAN si VOLVO ) Beneficii : - contract individual de munca pe perioada nedeterminata ; - echipament de lucru ; - cazare asigurata . Cerinte job: - experienta dovedita; - limba engleza la nivel conversational; -.

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:4000 ron

Locul de munca Mecanici/tinichigii/vopsitori auto a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
11 Nov
Vopsitori auto Germania sibiu Strainatate Germania

Vopsitori auto pentru chituit, slefuit si vopsit masini. Locurile de munca sunt pentru Germania. Se ofera salariul de 1400 euro lunar.Beneficiati de cazare, o masa calda pe zi si asigurare medicala. Lucrati cu contract legal de munca din partea statului german.Cerinte:Varsta maxima admisa este de 55 de ani Cu sau fara experienta in domeniu Se doreste punctualitate,seriozitate si dorinta de.

Companie: profesional

Jobul Vopsitori auto Germania este incadrat in categoria Reparatii / Service full-time

Locul de munca Vopsitori auto Germania a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
22Nov
14 Nov
Sudor santier naval Strainatate

Loc de munca Cu norma intreaga. Functia: Sudor Santier Naval Domeniul: Inginerie-mecanica Tara: Olanda Descrierea functiei: Candidatii nu platesc nici un comision pentru serviciile noastre. Daca se ofera jobul, candidatii vor fi acomodati cu cazarea, asiguranta medicala si transport pana la locul de lucru, mancarea nu este inclusa. Angajatorii din Olanda cauta sudori ce au mai avut experienta.

Companie: JobsAlert.ro

full-time

Locul de munca Sudor santier naval a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
14 Nov
Sudor olanda Strainatate Olanda

Loc de munca Cu norma intreaga. Oferta: 40-60 ore pe saptamina (60 este maximum) Posibilitati de diferite schimburi. Salariul: depinde de experienta, undeva 14- 15 EURO brutto pe ora (intre 10-11 EURO netto pe ora). Agentia din Olanda asigura acomodarea, asigurarea medicala, transportul( si daca e posibil sa aveti permis de conducere) Cerintele: - Certificat EN 298-1 135/136 H-L045 (si daca.

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:2200 ron

Locul de munca Sudor olanda a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
07 Nov
Tamplar naval, Franta Vaslui Strainatate Franta

Candidatii vor fi plasati pe santiere navale de pe teritoriul Frantei. Responsabilitati: - montare panouri prefabricate din Tek pe zone delimitate ale puntilor de pe pachebot.. - receptia panourilor si a structurilor prefabricate la bordul vasului - pregatirea suprafatei de lucru - colajul panourilor, ajustarea si aplicarea acestora cu sau fara folosirea unuor cutite speciale -.

Companie: DaJobs

Jobul Tamplar naval, Franta este incadrat in categoria Constructii / Amenajari full-time

Locul de munca Tamplar naval, Franta a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
18 Nov
Constructii- Germania 0 Strainatate Germania

Companii mari industriale si navale din Germania si Olanda selecteaza urgent lucratori in domeniul constructiilor specialisti pe urmatoarele posturi: - electricieni in domeniul industrial si naval; - montatori in otel; - instalatori (de apa si canal, de conducte industriale); - sudori; - constructori de nave. Se lucreaza pe diferite proiecte industriale (centrale electrice, fabrici,.

Companie: EUROPRORECRUIT SRL

Jobul Constructii- Germania este incadrat in categoria Constructii / Amenajari full-time

Locul de munca Constructii- Germania a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
10 Nov
locuri de munca in strainatate Alt oras Strainatate

Muncitori calificati/necalificati GermaniaCautam muncitori pentru munca in Germania , vopsitori auto, rigipseri ,betonisti, curatenie in institutii. Salariu intre 1290 euro/luna -1520 euro/luna. Cazarea, transportul si o masa/zi sunt asigurate. Pentru detalii si rezervari, va rog sunati la 0752.829314 , Luni-Vineri, intre orele 9:00 si 16:00. Rugam seriozitate. Detalii Companie:- .

Companie: NetJobs

Jobul locuri de munca in strainatate este incadrat in categoria ALTELE full-time Salar:1290 euro

Locul de munca locuri de munca in strainatate a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
05 Nov
Munca in Strainatate Electricieni, Instalatori, HVAC, Sudori, Izolatori Toate orasele, Strainatate

Descrierea companiei firma de contructii Descrierea postului Renovarea unui hotel din Doha, capitala Qatar. Lucrarea este pe o perioada de 3 luni si jumatate cu posibilitatea prelungirii contractului pe celelalte santiere ale firmei. Pachetul salarial cuprinde: transport, cazare, masa, echipament de protectie, asigurare medicala platite de noi Cerintele postului - Diploma de calificare -.

Companie: HGA Special Constructions

Jobul Munca in Strainatate Electricieni, Instalatori, HVAC, Sudori, Izolatori este incadrat in categoria Constructii / Instalatii, full-time

Locul de munca Munca in Strainatate Electricieni, Instalatori, HVAC, Sudori, Izolatori a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job