Joburi plecari in fara taxe in strainatate

Cauta in 79 locuri de munca plecari in fara taxe in strainatate in 2015

30Nov
25 Nov
Electricieni in Germania fara taxe / comisioane
Sovata Strainatate Germania

Firma din Romania de plasare forta de munca care asigura intocmirea si trimiterea dosarelor de angajare catre societate de prestigiu din Germania care se ocupa cu partea electrica in constructii civile. Serviciile noastre sunt complet gratuite si prezinta siguranta la nivel national si international.

Asiguram: contract individual de munca (fara PFA sau detasare) ore lucrate extra platite saptamanal asigurare medicala pe toata perioada contractuala alocatie Kindergeld, 184 e/luna pentru copil sau student consiliere permanenta din partea companiei noastre loc de munca stabil si sigur pe o perioada nedeterminata la angajator verificat cazare si masa calda gratuitSe cere din partea angajatorului strain experienta, calificare in domeniu si seriozitate.Aplica acum si creste oportunitatea de a ocupa un loc de munca pe masura aptitudinilor dumneavoastra. Program de L V intre orele 9 17. NU SUNT COMISIOANE SI TAXE.
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
27 Nov
Mecanici, tinichigii, vopsitori Auto- Anglia- fara taxe
Bucuresti; Harghita; Maramures; Mures; STRAINATATE Anglia

Pozitii disponibile: - mecanici auto - vopsitori auto - tinichigii auto Salarizarea: 8-10 lire/ora Program full-time, contractul se face pe o perioada de 12 luni cu posibilitate de prelungire La ajungerea in Marea Britanie, sunteti asteptat, preluat de la aeroport de partenerul britanic Conditii: - experienta in domeniu - limba engleza nivel conversational - permis auto cat.

BCerinte:Scoala profesionalaDetalii Companie:Agentie de recrutare
Companie
Job Services H&R
Categoria jobului
Inginerie; Intretinere; Intretinere/Mecanic auto; Productie Service Industrie Servicii infrumusetare
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.workfinder.ro
Aplica la job Detalii job
28 Nov
La cules portocale / mandarine in Italia
Constanta Strainatate Italia

Fara taxe si comisioane in tara va platiti doar tran portul 100 E pana in italia la MASAFRA pana la locul de munca la mandarine portocale salariu bun mai am nevoie de 4 persoane fara cupluri plecare imediata din CONSTANTA,IALOMITA,BUZAU PLOIESTI,BRASOV SIBIU tel.762473289rog seriozitate .

Fara taxe si comisioane in tara va platiti doar tran portul 100 E pana in italia la MASAFRA pana la locul de munca la mandarine portocale salariu bun mai am nevoie de 4 persoane fara cupluri plecare imediata din CONSTANTA,IALOMITA,BUZAU PLOIESTI,BRASOV SIBIU tel.762473289rog seriozitate
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
28 Nov
Vanzatori in prcuri de distractii - Germania
Cluj-napoca Strainatate Germania

Se pun la dispozitie locuri de munca pentru barbati si femei sau cupluri, ca vanzatori in parcuri de distractii. Se ofera: cazare, masa, salarizare &euro 250/saptamanaCerinte: limba germana la nivel minim, disponibilitate de lucru cu program prelungit. Plecarea se face saptamanal. Se plateste transportul pana la destinatie. Comisionul se va retrage din primul salariu.

Fara costuri in plus, fara taxe ascunse. Relatii la telefon : 0751 522 828
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
30Nov
26 Nov
Strungari si operatoi CNC in Olanda
Ramnicu Valcea Strainatate Olanda

Companie importanta din Olanda, are nevoie urgenta de un strungar cu experienta atat pe strung conventional, cu comanda manuala, cat si pe CNC.Responsabilitati: fabricarea de piese unice, de la dimensiuni foarte mici pana la mijlocii pentru aparate folosite in abatoarele de pasari. Materialul folosit este otelul.

Vi se prezinta ce piesa aveti de facut iar dumneavoastra alegeti modul in care o veti realiza ( folosind CNC sau strungul conventioanal), in functie de ce metoda va este mai la indemana.Numar de ore pe saptamana: 50 de ore ( posibilitate de a efectua si ore suplimentare EX: sunt angajati care au facut si 72 de ore saptamana trecuta)Salariu: 11 euro pe ora net a 50 de ore pe saptamana / 2381 de euro netLocatia in care veti lucra va fi Hillegom, in sudul OlandeiCazarea: gratuita, in Hillegom sau ZandvoortTransportul de la cazare la locul de munca: transport local daca sunteti cazati in Hillegom, transportul este gratis, cu bicicleta daca sunteti cazati in Zandvoort, citeste mai mult
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
1111 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
28 Nov
Angajam electrician pentru munca in strainatate
Zalau Strainatate

Caut pentru o agentie in nordul Germaniei electricieni in zona Hannover, orasul 31582 Nienburg pentru o firma renumita (Wiesenhof). La locul de munca va ocupati cu intretinerea masinilor/echipamentelor. Se cere germana la nivel de conversatie simpla. Salar minim 1.700 &euro brut (ca. 1300 &euro net), cazare 200 &euro care nu este inclusa, doua persoane in camera, bucatarie si baie comuna.

Plecare imediata, fara taxe sau comision. Contract de munca in Germania cu toate asigurarile. Drumul trebuie sa vi l platiti singur.
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
11 Nov
Medici de familie - fara comision
STRAINATATE

Recrutam fara comision sau taxe medici de familie pentru clinici si cabinete private din Franta (doar joburi full time si permanente) Se cere minim un nivel B1 de franceza Sunt acceptate si persoanele fara experienta sau proaspeti absolventi Salarizare: intre 5000 si 6900 euro lunat (net) Programul de munca: 35 - 38 ore pe saptamana.

Pentru ore suplimentare se plateste suplimentar Agentia franceza se ocupa gratuit de inregistrarea la ordinul medicilor din Franta, aceasta se obtine la 2 luni de la aplicare, uneori mai repede. Dupa ce se obtine candidatii pot incepe munca propriu-zisa Se ofera asistenta cu gasirea locului de cazare, instalarea, deschiderea contului bancar. In prima luna, la cerere, spitalele si clinicile pot oferi cazare si hrana gratuit noilor medici Dupa preferinte, locul/locurile de munca pot fi vizitate dupa acceptul initial al angajatorului (interviu telefonic sau pe skype), costurile de pana la 500 euro (transport si cazare) vor fi decontate (pana la 2 citeste mai mult
Companie
European Staff Recruitment LTD
Categoria jobului
Sanatate Medical
Tipul jobului
full-time
Salariu
69006900 euro
Sursa jobului
www.workfinder.ro
Aplica la job Detalii job
28 Nov
TARG DE JOBURI Lucrator depozite Anglia. Promotie: Fara taxa mediere!
Toate orasele, Strainatate, Anglia

Descrierea companiei Agentie de recrutare si plasare forta de munca in strainatate Descrierea postului Unul din cele peste 400 de posturi de Lucrator in Depozite in ANGLIA poate fi al tau! Intre 17-18 Mai 2014, peste 400 de posturi asteapta candidati care isi doresc un salariu bun si posibilitati de promovare in cariera.

Cel mai mare Targ de Joburi de profil din Romania, pentru ocuparea pozitiilor de Lucratori in Depozite in ANGLIA, in perioada 17 - 18 Mai 2014. La acest Targ va participa unul din cei mai mari angajatori din Marea Britanie in vederea selectarii a peste 400 de persoane (inclusiv cupluri/prieteni). Participarea la targul de joburi le ofera candidatilor sanse maxime de reusita in obtinerea unui job in strainatate. Nu se cere nici experienta si nici calificare. Principalele conditii sa fiti angajat sunt: - limba engleza la nivel de conversatie - atitudine buna si dorinta de munca - dexteritate buna in manipularea obiectelor - seriozitate Cerintele postului Toti citeste mai mult
Companie
STUDLINE SRL
Categoria jobului
Achizitii / Aprovizionare Altele Vanzari / Comert Vanzari Achizitii Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
28 Nov
Bucatari UK - FARA COMISION SAU TAXE!
Toate orasele, Strainatate,

Descrierea companiei Firma de recrutare personal acreditata pentru mediere locuri de munca in tara si in strainatate Descrierea postului Firma de recrutare Head-Hunting, cu o experienta de 15 ani in recrutarea nationala si internationala, va ofera oportunitatea de a lucra in lanturi de restaurante din Marea Britanie, fara a plati nici un fel de comision sau taxa! Pozitiile disponibile in acest

moment sunt: - Bucatar-sef cu minim 10 ani experienta in bucatarie - Bucatar cu 3-4 ani experienta in bucatarie Oferta: - salarii cuprinse intre 1250 lire/luna – 1400 lire/luna, in functie de pozitie si experienta - contract legal de munca pe minim un an - asigurare medicala si sociala, incluse - 4 saptamani de concediu platit, dupa 12 luni de lucru - cazare contra cost - o masa gratuita in timpul programului de lucru Asistenta permanenta pe parursul relocarii si ulterior, din partea companiei de recrutare britanice. NU SE PLATESTE NICI UN FEL DE COMISION SAU TAXA! Puteti trimite CV-ul si citeste mai mult
Companie
SC Head-Hunting SRL
Categoria jobului
Restaurant / Food service / Catering Turism / Hotel staff Catering Service
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
28 Nov
Targ de Joburi in Anglia
Strainatate, Anglia

Descrierea companiei Agentie Descrierea postului Unul din cele peste 400 de posturi de Lucrator in Depozite in ANGLIA poate fi al tau! Intre 17-18 Mai 2014, peste 400 de posturi asteapta candidati care isi doresc un salariu bun si posibilitati de promovare in cariera.

Agentia BANCA DE JOBURI organizeaza cel mai mare Targ de Joburi de profil din Romania, pentru ocuparea pozitiilor de Lucratori in Depozite in ANGLIA, in perioada 17 - 18 Mai 2014. La acest Targ va participa unul din cei mai mari angajatori din Marea Britanie in vederea selectarii a peste 400 de persoane (inclusiv cupluri/prieteni). Participarea la targul de joburi le ofera candidatilor sanse maxime de reusita in obtinerea unui job in strainatate. Nu se cere nici experienta si nici calificare. Principalele conditii sa fiti angajat sunt: - limba engleza la nivel de conversatie - atitudine buna si dorinta de munca - dexteritate buna in manipularea obiectelor - seriozitate Cerintele postului Toti candidatii vor citeste mai mult
Companie
Banca de joburi
Categoria jobului
Achizitii / Aprovizionare Achizitii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 79 locuri de munca ( plecari in fara taxe ) in strainatate , afisate in 8 pagini.