Joburi muncitori sezonieri in strainatate

Cauta in 2 locuri de munca muncitori sezonieri in strainatate in 2015

04Aug
14 Jul
Muncitori sezonieri in Italia
Cluj-napoca Strainatate Italia

Locuri de munca pentru sezonul de VARA 2015 in Italia la mare, in domeniul hotelier (cameriste, ospatar, barmani, ajutor bucatar, receptioneri si tutto fare) .Pentru mai multe detalii si pentru interviu va invitam la sediul firmei noastre pe strada Rene Descartes nr.25. .

Locuri de munca pentru sezonul de VARA 2015 in Italia la mare, in domeniul hotelier (cameriste, ospatar, barmani, ajutor bucatar, receptioneri si tutto fare) .Pentru mai multe detalii si pentru interviu va invitam la sediul firmei noastre pe strada Rene Descartes nr.25.
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
29 Jul
Lucrator agricol (viticultura)
STRAINATATE

Lucratori agricoli sezonieri, in special pt. viticultura Muncitori calificati in industrie Conditii obligatorii : certificat calificare, experienta, cunostinte de limba germana, permis auto.Cerinte:Scoala profesionalaDetalii Companie:Societatea noastra activeaza de cca.

20 ani in domeniul medierii de personal pentru strainatate a€“ Germania- ( pina in anul 2011 ) si ulterior ( incepand cu anul 2011 ) al serviciilor destinate personalului interesat pentru munci calificate sau necalificate , pe baza de contracte de munca cu durata determinata sau nedeterminata , in Germania . Gama de servicii este complexa, de la publicarea oportunitatilor si conditiilor de angajare existente, asistarea prin servicii a candidatilor in contactarea angajatorilor si pana la informarea acestora asupra modalitatilor de transport adecvate zonei de resedinta a angajatorului . Decizia privind angajarea si respectiv semnarea contractului de munca este atributul exclusiv al candidatului.
Companie
Personal service Alba SRL
Categoria jobului
Productie; Productie/Muncitor necalificat; Productie/Operator linie Industrie
Tipul jobului
sezonier
Sursa jobului
www.workfinder.ro
Aplica la job Detalii job
04Aug