Joburi magazin leonardo in strainatate

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru magazin leonardo in orasul strainatate dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu magazin leonardo in orasul strainatate
05 Nov
Responsabil de magazin in Franta
Iasi Strainatate Franta

In calitate de Responsabil de magazin in Franta, principalele misiuni vor fi: •Observa si corecteaza disfunctionalitatile constate in magazin ; •Participa la sedintele cu personalul magazinului pentru a imbunatati dezvoltarea comerciala a acestuia; •Asigura respectarea exigentelor calitative si cantitative in cadrul magazinelor ; •Imbunatateste indicatorii de performanta ; •Optimizeaza.

Companie: Veo Worldwide Services

Jobul Responsabil de magazin in Franta
este incadrat in categoria Achizitii/Logistica Comert Management/Consultanta

Locul de munca Responsabil de magazin in Franta
a fost preluat de pe www.iasijobs.ro
Aplica la job
19 Nov
Selectam personal pentru Fast-Food in Germania! Toate orasele, Strainatate Germania

si Personal calificat (Sef de magazin). Responsabilitati: se ocupa in principal cu servirea clientilor; prepararea sandwich-urilor, precum si alte cerinte prevazute in fisa postului. Program de lucru: 8 ore/zi; 5 zile/saptamana, cu posibilitatea efectuarii de ore suplimentare. Perioada contractului de munca este de 12 luni, dar poate fi prelungit de comun acord de catre parti. Salariul:.

Companie: Euro Staff Solution

Jobul Selectam personal pentru Fast-Food in Germania! este incadrat in categoria Restaurant / Food service / Catering, full-time

Locul de munca Selectam personal pentru Fast-Food in Germania! a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
17 Nov
Fast-food- Germania Full time Strainatate Germania

Stagiar management sau Sef de magazin. Responsabilitatile lucratorilor: a€¢ se ocupa in principal cu servirea clientilor, a€¢ prepararea sandwich-urilor, a€¢ etc...Compensatii:Masa gratuitaDetalii Companie:Europrorecruit este o agentie de selectie si plasare forta de munca, cu sediul la Bucuresti, acreditata de Ministerul Muncii pentru a desfasura activitatea de mediere a angajarii.

Companie: EUROPRORECRUIT SRL

Jobul Fast-food- Germania este incadrat in categoria Altele

Locul de munca Fast-food- Germania a fost preluat de pe www.zoomjobs.ro
Aplica la job
13 Nov
Vanzatori cosmetice in Anglia Brasov, Strainatate Anglia

top comercializate de catre magazin; - Incasarea banilor de la clienti pentru vanzarea produselor; - Indeplinirea targhetelor de vanzare cerute de firma. Cerinte: - nu este necesara nici un fel de experienta - se ofera un curs pregatitor la sosire in UK; - nu este necesara nici un fel de calificare; - se cer cunostiinte bune de limba engleza (abilitate de comunicare); - experienta in.

Companie: Banca de joburi

Jobul Vanzatori cosmetice in Anglia este incadrat in categoria Vanzari / Comert, full-time

Locul de munca Vanzatori cosmetice in Anglia a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
24Nov
08 Nov
Personal fast-food germania! Strainatate

Personal calificat: - Sef de magazin Acest program se adreseaza atat persoanelor fara experienta dar interesate sa intre in industria alimentara / fast food, cat si persoanelor cu experienta in acest domeniu si care doresc sa faca cariera in acest domeniu. Pentru persoanele fara experienta se ofera un scurt stagiu de pregatire profesionala in acest domeniu, in Germania, inainte sa inceapa.

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:2200 ron

Locul de munca Personal fast-food germania! a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
08 Nov
Personal insule turistice grecia Strainatate Grecia

comercializate de catre magazin; - interactiunea cu clientii si efectuarea de prezentari ale produselor comercializate; - oferirea de sfaturi clientilor; - incasarea banilor de la clienti pentru vanzarea produselor, precum si alte activitati cerute de catre angajator. Program de lucru: 8-9 ore/zi; 6 zile/saptamana. Beneficii: - contract legal de munca pe o perioada de 5-6 luni, in functie.

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:2200 ron

Locul de munca Personal insule turistice grecia a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
08 Nov
Personal pentru fast-food in germania! Strainatate

Personal calificat: - Sef de magazin Responsabilitati: - se ocupa in principal cu servirea clientilor, - prepararea sandwich-urilor, precum si alte cerinte prevazute in fisa postului. Program de lucru: 8 ore/zi; 5 zile/saptamana, cu posibilitatea efectuarii de ore suplimentare. Perioada contractului de munca este de 12 luni, dar poate fi prelungit de comun acord de catre parti. Salariul pe.

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:2200 ron

Locul de munca Personal pentru fast-food in germania! a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
08 Nov
Vanzatori in anglia Strainatate Anglia

top comercializate de catre magazin; - Interactiunea cu clientii si efectuarea de prezentari ale produselor comercializate; - Oferirea de sfaturi clientilor; - Incasarea banilor de la clienti pentru vanzarea produselor; - Indeplinirea targhetelor de vanzare cerute de firma; - Precum si alte activitati cerute de catre angajator. Se ofera: - salariul este format din comisionul din vanzari: intre.

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:2200 ron

Locul de munca Vanzatori in anglia a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
13 Nov
Personal Fast-Food Germania Brasov, Strainatate Germania

Personal calificat: - Sef de magazin Acest program se adreseaza atat persoanelor fara experienta dar interesate sa intre in industria alimentara/fast food, cat si persoanelor cu experienta in acest domeniu si care doresc sa faca cariera in acest domeniu. Salarii cuprinse intre 800-1600 Euro/luna. Cerintele postului Responsabilitatile lucratorilor: - se ocupa in principal cu servirea.

Companie: Banca de joburi

Jobul Personal Fast-Food Germania este incadrat in categoria Restaurant / Food service / Catering, full-time Salar:1600 euro

Locul de munca Personal Fast-Food Germania a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
05 Nov
Programator ios creat aplicatie online store Strainatate

un front-store pentru magazinul nostru online de haine. Trebuie ca utilizatorul: - sa se poata loga cu contul de Facebook - sa poata salva produse intr-un "wish list" care sa fie disponibil si offline In rest, aplicatia doar afiseaza produse din magazin. Alte lucruri: - sa trimita push notification - sa afiseze anunturi publicitare Acceptam atat full-time, cat si pe baza de.

Companie: JobsAlert.ro

Locul de munca Programator ios creat aplicatie online store a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job