Joburi macelari transatori in strainatate

Cauta in 5 locuri de munca macelari transatori in strainatate in 2015

06 Nov
Macelari / transatori
STRAINATATE

Detaliile ofertei Tipul ofertei : Full time Durata contractului: nedeterminata Locul ofertei: Germania - Steinfeld Descrierea ofertei si conditii de angajare: - Dezosare / fasonare carne de pasare; - Se lucrează la mese individuale de tranşare, la temperaturi scăzute (-4 ; -6 grade). Norma zilnica este de 300 kg.

Ce e sub norma se plateste 0,15 eur/kg diferenta peste norma 0,17 eur/kg. Bonus 150 euro, la peste 10 tone lunar. Cine nu realizeaza norma lunara este penalizat cu 70 eur pentru amortizare chirie. - Se lucreaza de luni pana sambata - durata timpului zilnic de munca: 8-10 h/zi - durata timpului saptamanal de munca: 40-50 de ore . Contractul individual de munca va fi semnat in Romania, cu delegare pe Germania. - Este necesara experienta in domeniul, ce poate fi dovedida. - Diploma de macelar / transator. Salariul: - 1000 a€“ 1800 euro pe luna. Alte conditii : - se ofera cazare contra cost 70 euro / luna; - transportul din Romania in Germania: se plateste citeste mai mult
Companie
PROWORKERS STEINFELD
Categoria jobului
Productie Industrie
Tipul jobului
full-time
Salariu
150150 euro
Sursa jobului
www.workfinder.ro
Aplica la job Detalii job
13 Nov
Macelari in strainatate - ANGLIA
Slatina Strainatate Anglia

&bull MACELARI TRANSATORI PENTRU ANGLIA. &bull Se cere experienta minim 1 2 ani in dezosare pulpa si spata de porc. &bull Salarizare intre 7,5 9,5 lire pe ora. &bull Orele suplimentare pot ajunge pana la 12,5 lire / ora. Pentru programari sunati la nr. de telefon:721190656 . &bull NU SE PERCEPE COMISION!!! .

&bull MACELARI TRANSATORI PENTRU ANGLIA. &bull Se cere experienta minim 1 2 ani in dezosare pulpa si spata de porc. &bull Salarizare intre 7,5 9,5 lire pe ora. &bull Orele suplimentare pot ajunge pana la 12,5 lire / ora. Pentru programari sunati la nr. de telefon:721190656 . &bull NU SE PERCEPE COMISION!!!
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
05 Nov
Macelari si transatori in strainatate
Comanesti Strainatate

Blue Mountain Recruitment Ltd cu sedii in Romania si Anglia, recruteaza macelari / transatori cu experienta pentru fabrici de productie in Marea Britanie.Nu se percepe comision !!!Detalii job:Salariul 6.50GBP 9 GBP/1 ora, in functie de experienta (brut intre 2000 si 2500 euro / luna ) . Contract de munca: continuu, permanent pentru persoana potrivita.Se lucreaza aprox.

55 de ore pe saptamana,5 zile pe saptamana, 10 11 ore pe zi, de la 6 am 6 pmSe poate lucra si overtime, sambata si duminica,6.80 GBP 10.50GBP/1 ora Responsabilitati:Transarea si dezosarea carnii de porc.Cerin e job:Se accepta macelari, transatori cu experienta in transarea carnii de porc, vita si oaie, minimum experienta 3 luni.Se accept CV î n limba: româ n , englez .Se accepta fara cunostinte de Limba Engleza.Proba de lucru se da cu angajatorul britanic la sediul nostru din Comanesti, Bacau sau in Marea Britanie.Daca esti bun si treci testul, vei semna contractul de munca cu angajatorul britanic la citeste mai mult
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
25002500 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
05 Nov
Macelari in strainatate
Brasov Strainatate

Firma de recrutare Quattro Recruitment din Marea Britanie angajeaza macelari,transatori,fasonatori cu experienat in domeniu pentru abatoarele noastre de porci.Oferim: salarii competitive incepand de la £ 7.50 pe ora cu posibilitatea de a ajunge la £ 9.

50 pe ora normala ora suplimentara fiind platita cu £ 3 in plus fata de ora normala pe luna puteti ajunge pana la £ 1600 echivalentul a 2400 de euro munca permanenta cu contract pe perioada nedeterminata concediu platit integral de 28 de zile pe an hainele necesare desfasurarii muncii si ustensilele(cutite,masat,manusa de zale,sort de zale etc.) fiind oferite gratuit oferim cazare si transport contracostPentru mai multe informatii ma puteti contacta la nr. de tel.0044750084555 6.
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
25Nov
07 Nov
Muncitori in abator, Germania.
Petrosani, Strainatate Germania

Descrierea companiei Angajari personal in strainatate Descrierea postului Pentru abatoare de porc si vita cautam urgent macelari si transatori pentru fasonat carne si prelucrat carcase, sortatori si ambalatori cu si fara experienta, pentru Germania. Munca la banda si la blat iar locuri de munca sunt limitate.

Mediu placut de lucru si salarii platite la timp! Telefoneaza-ne acum pentru informatii 0737883090 sau 0767041090! Cerintele postului Muncitori in abator, Germania.
Companie
team4job
Categoria jobului
Altele Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job