Joburi macelari transatori in strainatate

Cauta in 4 locuri de munca macelari transatori in strainatate in 2014

14 Nov
Macelari Olanda
Boxtel Strainatate Olanda

Oferim: -Cazare si transport la locul de munca, asigurare medicala si indrumare in Olanda - Salariu : incepand de la 9,77 euro brut pe ora - Plata salariala se face saptamanal in functie de orele lucrate - Ore suplimentare platite FARA COMISION SAU ALTE TAXE ASCUNSE! Daca sunteti interesat va rog sa ne trimiteti Cv-ul dumneavoastra redactat in limba engleza.Cerinte:
Conditii: - Macelari/Transatori vita si porc - Experienta de munca in domeniu - Limba engleza la nivel conversational constitue un avantaj - Permisul de conducere B constitue un avantaj - Persoane serioase si ambitioase care doresc sa lucreze pe termen lung

Compensatii:
Asigurare

Detalii Companie:
Agentie de recrutare si selectie personal in domenii tehnice, agricultura si industria alimentara. citeste mai mult
Companie
Holland Recruitment SRL
Categoria jobului
Industrii / Productie
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
12 Nov
MUNCA IN STRAINATATE
LONDRA Strainatate

-Belgia- Specialisti IT -inginer informatician: Cerinte NIVEL DE STUDII - FACULTATE (4 / 5 ANI) FOARTE BUNE CUNOSTINTE DE PROGRAMARE: C#; DOT.NET; WEB; FOARTE BUNA CUNOASTERE A PLATFORMEI MICROSOFT AZURE PENTRU DEZVOLTARE IN CLOUD ; FOARTE BUNA CUNOASTERE A ARHITECTURII DE PROGRAMARE PENTRU MEDIUL CLOUD COMPUTING; EXPERIENTA IN DOMENIILE DE MAI SUS : 3 ANI SI MAI MULT ; LIMBI STRAINE:

ENGLEZA / FRANCEZA ? REMUNERATIE: DE LA 2000 EURO NET/LUNA ITALIA SI BELGIA SUDORI ? 1000 -1.200 net / luna ITALIA Femei ptr.ingrijire menaj la domiciliu masa si cazare asigurata Salariu: ? 700 min.net / luna MAREA BRITANIE MUNCITORI PENTRU DOMENIILE: hotelier;curatenie;mentenanta; spalatorii auto;azile de batrani;ferme;confectioneri. Salariu= ?6,31 min/ora. Macelari Transatori pui se lucreaza la schimb si norma Activitatea principala consta in dezosare pulpe de pasare; - salariul se acorda in functie de cantitatea lucrata.900-1400 euro/luna; cazare si transport citeste mai mult
Companie
S.C. Expert Recruiters Service S.R.L.
Categoria jobului
Hoteluri / Turism
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
17 Nov
Ambalatori mezeluri 1.500 E Germania
Sangeorz-Bai Strainatate Germania

Descrierea postului:Se cauta muncitori necalificati pentru productia de carne si mezeluri in abatoare: Ambalatori, sortatori, macelari si transatori. Conditii foarte bune lucru, salarii de pana la 1.450 E/luna, cazare si masa gratuita. Informatii suplimenatare privind oferta si locurile valabile se primesc la 0768.882.749, 0747.890.589 de L V intre 9 17.Cerinte:Beneficii suplimentare:.

Descrierea postului:Se cauta muncitori necalificati pentru productia de carne si mezeluri in abatoare: Ambalatori, sortatori, macelari si transatori. Conditii foarte bune lucru, salarii de pana la 1.450 E/luna, cazare si masa gratuita. Informatii suplimenatare privind oferta si locurile valabile se primesc la 0768.882.749, 0747.890.589 de L V intre 9 17.Cerinte:Beneficii suplimentare:
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
06 Nov
Muncitori in abator, Germania.
Petrosani, Strainatate Germania

Descrierea companiei Angajari personal in strainatate Descrierea postului Pentru abatoare de porc si vita cautam urgent macelari si transatori pentru fasonat carne si prelucrat carcase, sortatori si ambalatori cu si fara experienta, pentru Germania. Munca la banda si la blat iar locuri de munca sunt limitate.

Mediu placut de lucru si salarii platite la timp! Telefoneaza-ne acum pentru informatii 0737883090 sau 0767041090! Cerintele postului Muncitori in abator, Germania.
Companie
team4job
Categoria jobului
Altele
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
26Nov