Joburi ingrijire batrani elvetia in strainatate

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru ingrijire batrani elvetia in orasul strainatate dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu ingrijire batrani elvetia in orasul strainatate
20 Nov
Ingrijire batrani italia Strainatate Italia

recomanda programul “ Ingrijire batrani ITALIA " tuturor persoanelor interesate, chiar daca nu au calificare sau experienta. Este unul din cele mai accesibile programe din punct de vedere al pregatirii profesionale a candidatilor . PRINCIPALELE SOLICITARI ale acestor joburi sunt : •Asistarea si ingrijirea persoanelor batrane sau bolnave •Efectuarea curateniei in casa familiei gazda,.

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:4000 ron

Locul de munca Ingrijire batrani italia a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
24Nov
20 Nov
Ingrijire batrani anglia – prestari servicii Strainatate Anglia

recomanda programul “ Ingrijire batrani ANGLIA – prestari servicii " tuturor persoanelor interesate, chiar daca nu au calificare sau experienta. Practic oricine cunoaste lb. engleza se poate angaja. Atributii din fisa postului in cadrul acestui program sunt : •asigurarea conditiilor igienico-sanitare •supravegherea starii de sanatate •completarea fisei de ingrijire a persoanei.

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:4000 ron

Locul de munca Ingrijire batrani anglia – prestari servicii a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
06 Nov
Femei pentru ingrijire batrani in Italia. Bucuresti, Strainatate Italia

fortei de munca in strainatate. Cerintele postului Recrutam personal Feminin pentru ingrijire batrani in Italia. Se cere Limba italiana la un nivel incepator-mediu, Femei cu varsta maxima de 52 ani.( salariu oscileaza in functie de nivelul de Italiana pe care il aveti ) Mai multe relatii la: 0758.309.054/0762.016.508/0732.730.742 Program de lucru Luni-Vineri 10:00-15:00 .

Companie: S.C CitizenJobs S.R.L

Jobul Femei pentru ingrijire batrani in Italia. este incadrat in categoria BabySitter / Menaj / Servicii curatenie, full-time

Locul de munca Femei pentru ingrijire batrani in Italia. a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
06 Nov
Ingrijire batrani in Israel Strainatate,

serioase, numai doamne pentru ingrijire batrani la domiciliul acestora in Israel. Indatoriri : a. menajul complet al angajatorului, in casa acestuia,respectiv : cumparaturi, gatitul mancarii zilnice, spalatul ruflor, curatenia casei. b. ajutor la baie , imbracat, hranit ( daca este necesar ) al angajatorului. Supravegherea permanenta a acestuia. c. tinerea legaturii permanente cu doctorul.

Companie: SC FIDE G.T.I.E. GROUP Srl

Jobul Ingrijire batrani in Israel este incadrat in categoria Resurse umane, full-time Salar:1000 usd

Locul de munca Ingrijire batrani in Israel a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
08 Nov
Ingrijire batrani si menaj la domiciliu Strainatate

intreaga. Personal Menaj si Ingrijire batrani in case private Femei cu varste cuprinse intre 18-55 ani Salarii pornind de la 600 euro nett + tips Perioada contractuala 3-6 luni cu posibilitate de prelungire Cazare si masa asigurate de angajator Limba italiana nu este obligatorie dar constituie un avantaj Experienta minim 3 luni in domeniu Plecari in 5 zile lucratoare de la depunerea.

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:2200 ron

Locul de munca Ingrijire batrani si menaj la domiciliu a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
08 Nov
Ingrijire batrani anglia Strainatate Anglia

de munca Cu norma intreaga. Ingrijire batrani ANGLIA - studii si practica Acesta este un program de studii si practica in domeniul asistentei medicale/ingrijirii persoanelor varstnice, in cadrul azilelor de batrani si/sau a clinicilor medicale specializate, care da posibilitatea candidatiilor sa urmeze cursuri vocationale in domeniu si sa efectueze practica platita, la angajatori din Marea.

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:2200 ron

Locul de munca Ingrijire batrani anglia a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
24Nov
08 Nov
Cameriste/menaj si ingrijire batrani la dom Strainatate

dosarului Personal Menaj si Ingrijire batrani in case private Femei cu varste cuprinse intre 18-55 ani Salarii pornind de la 600 euro nett + tips Perioada contractuala 3-6 luni cu posibilitate de prelungire Cazare si masa asigurate de angajator Limba italiana nu este obligatorie dar constituie un avantaj Experienta minim 3 luni in domeniu Plecari in 5 zile lucratoare de la depunerea.

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:2200 ron

Locul de munca Cameriste/menaj si ingrijire batrani la dom a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
17 Nov
Ingrijire Batrani Anglia Diverse Strainatate Anglia

care sa lucreze in Anglia la ingrijire varstnici la domiciliu. Beneficii oferite: - Contract legal de munca incheiat direct cu angajatorul din Marea Britanie; - transportul este platit de angajator; - este asigurata masina de serviciu (cu cheltuieli aferente intretinerii, platite de angajator, inclusiv combustibilul) - chiria este asigurata contra-cost; Salarizare: 6.5 lire/ora, iar.

Companie: Infomunca

Jobul Ingrijire Batrani Anglia este incadrat in categoria Ingrijire batrani full-time

Locul de munca Ingrijire Batrani Anglia a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
15 Nov
Ingrijire batrani Italia Diverse orase. Strainatate Italia

pentru asistarea si ingrijirea persoanelor batrane sau bolnave din azile sau case de batrani din Italia. Programul de lucru: full-time, 6 zile/saptamana. Salariu oferit: 600 - 700 EUR/luna. Durata contractului de angajare: 6 luni. Cazarea si masa gratuite, asigurate de angajator.Cerinte:- nu este necesara niciun fel de experienta; - nu este necesara niciun fel de calificare; -.

Companie: Banca de joburi

Jobul Ingrijire batrani Italia este incadrat in categoria Ingrijire batrani full-time

Locul de munca Ingrijire batrani Italia a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
13 Nov
Ingrijire batrani -Anglia Vaslui Strainatate Anglia

? completarea fisei de ingrijire a persoanei asistate etc. Cerinte:Se accept? persoane cu v?rsta cuprins? ?ntre 18-45 de ani (pentru barba?i) sau 49 de ani (pentru femei). Cerin?e: - atitudine pozitiva, seriozitate, disciplin? ?n munc? - cunoasterea limbii engleze la un nivel mediu - calificarea sau experienta constituie avantaj, dar nu este criteriu obligatoriu de.

Companie: DaJobs

Jobul Ingrijire batrani -Anglia este incadrat in categoria Ingrijire batrani full-time

Locul de munca Ingrijire batrani -Anglia a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job