Joburi inginer constructii civile in strainatate

Cauta in 4 locuri de munca inginer constructii civile in strainatate in 2016

11Feb
26 Jan
Inginer constructii civile Anglia
Londra Strainatate Anglia

Responsabilitati pentru Inginer constructii civile Anglia Coordoneaza echipele din subordineResponsabil cu proiectele pe care le executa angajatorulResponsabil de predarea in timpul si calitatea asumate a lucrariiBun cunoscator al structurii cladirilorBuna experienta in constructii civile si / sau industriale.

Cerinte Studii superioare tehnice de specialitateCunostinte bune de limba englezaExperienta 3-5 ani in domeniu, pozitie similara.
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
22 Jan
INGINER CONSTRUCTII CIVILE - Anglia
... in strainatate - 19.01.2016 Anglia

Nivel cariera: Middle (peste 3 ani experienta) Denumire firma: ABC HUMAN CAPITAL Localitatea: ... in strainatate Domeniile ofertei: Inginerie Data introducerii: 19.01.2016 SERVICII RECRUTARE SI EXECUTIVE SEARCH http://www.recrutaresiselectie.

ro Descrierea postului: Coordoneaza echipele din subordine Responsabil cu proiectele pe care le executa angajatorul Responsabil de predarea in timpul si calitatea asumate a lucrarii Bun cunoscator al structurii cladirilor Buna experienta in constructii civile si / sau industriale. Cerinte: Studii superioare tehnice de specialitate Cunostinte bune de limba engleza Experienta 3-5 ani in domeniu, pozitie similara.
Companie
ABC HUMAN CAPITAL
Categoria jobului
Inginerie Inginerie
Sursa jobului
cariereonline.ro
Aplica la job Detalii job
10 Feb
angajez inginer constructor pt Germania Locuri de munca » Meseriasi - Constructori Sibiu Azi 09:45 Angajam tamplari si montatori!
Sibiu Strainatate Germania

angajez inginer constructor pentru constructii civile si industriale in germania. Se ofera transport , cazare si salariu atractiv. Este obligatorie cunoasterea limbii germane minim nivel conversational, experienta in santier minim 5 ani, organizarea mai multor santiere in paralel. .

angajez inginer constructor pentru constructii civile si industriale in germania. Se ofera transport , cazare si salariu atractiv. Este obligatorie cunoasterea limbii germane minim nivel conversational, experienta in santier minim 5 ani, organizarea mai multor santiere in paralel.
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
30 Jan
Ingineri pentru Germania
Strainatate, Germania

Descrierea companiei Compania Personal-international.GmbH este o organizatie internationala care se ocupa cu recrutarea si plasarea de forta de munca calificata (inclusiv experti si manageri) in Germania pentru aproape toate domeniile de activitate. Descrierea postului Compania germana de prestigiu Personal-International.

GmbH se ofera sa-ti gaseasca un loc de munca bine platit in Germania in cadrul unor companii/institutii germane de top din domeniul ingineriei (tehncieni, ingineri si project manageri in domeniile de constructii civile si industriale, instalatii, mecanica, electronica, cercetare si dezvoltare, ingineri pe industria frigorifica, specialist/tehnician in utilizarea masinilor cu comanda numerica (CNC)). Atentie!! Nu pecepem nici un fel de comisioane de la candidati pentru aceste servicii! Cerintele postului • Varsta : 28 – 45 ani (pentru functiile executive max.50 de ani) • Calificare in domeniu (cu certificare/diploma) • Limba Germana – obligatoriu citeste mai mult
Companie
personal-international.GmbH
Categoria jobului
Cercetare Constructii / Instalatii Industria de masini / Service auto Inginerie Constructii Service Service auto Inginerie Industria auto Cercetare de piata
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
11Feb