Joburi in pt cupluri in strainatate

Cauta in 10 locuri de munca in pt cupluri in strainatate in 2016

10 Feb
Baieti la spalatorie auto in Anglia
Brasov Strainatate Anglia

Am nevoie de baietii la o spalatorie in Anglia , se ofera cazare contra cost de 50 de lire pe saptamana , iar salarizarea incepe de la 30 de lire pe zi si creste in functie de cat de repede invatati meseria si avansati , .

Fata pt cafeneaua spalatoriei, trebuie sa stie engleza si sa aiba cunostinte de folisirea la un aparat profesional de cafea iar permisul de conducere reprezinta un avantaj , salarizarea incepe de la 180 de lire pe saptamana pt inceput si creste in functie de cum avansezi Se accepta si cupluri
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
09 Feb
Locuri de munca sigure in strainatate .
Olanda Strainatate

Postat la: 19-01-2016 Responsabilitati Locuri de munca fara comission !!! Momentan cautam doar femei si cupluri ,pt barbati o sa avem doar la sfarsitul lunii februarie . Ai experienta in sectorul agriculturi ? Atunci pe tine te cautam ! Pentru angajatori in zona Helmond /Deurne cautam angajati care sa se pricepe sa curete si sa taie prazul .

Deci trebuie sa fi foarte motivat si sa fi intro stare fizica foarte buna . E un loc de munca cu program normal si cu posibilitatea de a avea ore extra . Esti interesat ? Te rog contacteaza Interkosmosul Cerinte Cautam niste persoane foarte motivate si cu conditii fizice foarte bune Descrierea firmei For almost 15 years now Interkosmos has mediated for European workers who want to take up employment within the Netherlands. Our customers are respected companies in almost every sector: industry, construction, agriculture and horticulture, packaging companies, general and technical support services, food, technology and logistics. Our head office citeste mai mult
Companie
Interkosmos Uitzendbureau
Categoria jobului
Agricultura / Silvicultura / Pescuit Agricultura
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
03 Feb
Muncitori la ferma de porci in strainatate
Hunedoara Strainatate

Crescatorie de porci din Essen,angajeaza urgent personal,femei si barbate,cupluri,pt ingrijit animale si munci specifice fermelor de purcei.Angajatorul german asigura contract individual de munca pe perioada nedeterminata,salariu de 1.500 Euro,cazare in incinta fermelor,3 mese/zi .Nu este necesara cunoasterea limbii germane.Saptamanal se ofera posibilitatea de a efectua cumparaturi.

Pt informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la nr de telefon,de L V,intre orele 09 17.Plecari in data de 16 februarie.
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
15001500 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
04 Feb
Locuri de munca sigure in strainatate .
Olanda Strainatate

Postat la: 04-02-2016 Responsabilitati Locuri de munca motivante in strainatate . Cautam femei sau cupluri pt impachetarea diferitor produse in fabrici in Olanda . Limba engleza este obligatoriu la nivel intermediar ! Candidati trebuie sa fie foarte motivati si intr-o stare fizica si psihica foarte buna .

Nu avem taxe ,nu percepem nici un fel de comission !!!!! E un loc de munca cu program normal si cu posibilitatea de a avea ore extra . Esti interesat ? Te rog contacteaza Interkosmosul Cerinte Cautam niste persoane foarte motivate si cu conditii fizice si psihice foarte bune ,care cunosc limba engleza macar la nivel conversational ! Descrierea firmei For almost 15 years now Interkosmos has mediated for European workers who want to take up employment within the Netherlands. Our customers are respected companies in almost every sector: industry, construction, agriculture and horticulture, packaging companies, general and technical support services, food, technology and logistics. citeste mai mult
Companie
Interkosmos Uitzendbureau
Categoria jobului
Productie Industrie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
13Feb
30 Jan
Macelar si vanzator asistent pt. supermarket in Germania
Strainatate, Germania

Descrierea companiei Wir sind schon viele Jahre auf dem polnischen Markt in Rahmen von Pflegedienstleistungen etabliert und seit fünf Jahren in der Bundes Republik Deutschland sowie einigen anderen westeuropäischen EU Staaten tätig, gemäß den gesetzliche Bestimmungen.

Star Hunter International hat bereits jahrelange Erfahrung in der Vermittlung von medizinischem Personal sowie von hochqualifizierten Fac h- kräften für die Industrie und die IT - Branche Descrierea postului Cautam pentru raionul de carne al unui supermarket in Germania: Un macelar si un vanzator asistent cu cunostinte de limba germana si rusa. Angajam si cupluri casatorite. Ocuparea fortei de munca este legala si vizata pe termen lung. CV-ul prin e-mail in limba germana sau rusa catre: starhunterint@yahoo.de Cerintele postului Cunostinte de limba germana si rusa.
Companie
Star Hunter International Sp. z o.o.
Categoria jobului
Industria alimentara Vanzari / Comert Vanzari Industrie alimentara
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
27 Jan
Angajare femeri, barbati si cupluri in Norvegia
Pitesti Strainatate Norvegia

Este inprescindibil de inerea unei adrese de email inainte de a suna!Loca ie: Norvegia.Tipul muncii: muncitori necalifica i,femei i b rba i,21 55 ani, pentru depozite de legume i fructe,importate din Spania.Contract de muncã : 1 anSalarizare: 18 euro pe orã net.Program de munc : 40 ore/s pt mâ n /750&euro Cazare: gratuit in apartamente.

Transport: asigurat gratuit,in cazul persoanelor cu acte in regul .Acte necesare:CI 2009 sau Pa aportCont bancar in Euro.Permis de muncã Norvegia.(se ob ine gratuit in Norvegia intr un interval de 21 zile,in acest interval nu se poate muncii,sau contracost in Romania 58.00&euro ).Not .Se vorbe te L.Româ n .Accept m doar echipe formate din 3 membri.Nu se percep comisioane.Informa iile se pot ob ine doar telefonic.004721935310 Luni Sî mb t ,orele 10.00 17.30
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
1818 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
25 Jan
Plecari in Cehia - ianuarie 2016
Oradea Strainatate Cehia

Caut cupluri, fete, baieti pt munca in fabrica se ofera cazare gratis la pensiune, munca este sigura fara tepe. Se ofera salarii de la 700 pana 1100 euro. Ma puteti suna la orice ora sau sa lasati mesaj. .

Caut cupluri, fete, baieti pt munca in fabrica se ofera cazare gratis la pensiune, munca este sigura fara tepe. Se ofera salarii de la 700 pana 1100 euro. Ma puteti suna la orice ora sau sa lasati mesaj.
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
11001100 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
04 Feb
Ingrijitori animale-danemarca
Strainatate Danemarca

Loc de munca Cu norma intreaga. RCC AGRO DK srl, ofera locuri de munca pt femei, barbati si cupluri,varsta 18-32 ani,vorbitori de limba engleza-nivel mediu,in fermele zootehnice din Danemarca.Posturile disponibile sunt pentru ingrijitori animale in ferme de porci,vaci sau pasari.

Contractele sunt pe o perioada de 12-18 luni cu posibilitate de prelungire pe o perioada nelimitata, in urmatoarele conditii : - salarizare : salariul minim brut in primele 6 luni este de cca : 11.021kr = 1470 euro brut(iar salariul net este de 1050 pana la 1150 euro ). In perioada 7 luni-18 luni salariul brut creste la cca 12.784 kr = 1680 euro brut(iar salariul net este : 1150-1250 euro ). -salariul brut de: 11.021kr (primele6 luni) si 12.784 kr(7-18 luni) este pt 37 ore/saptamana, in total 160 ore pe luna. Comisionul se achita doar din salariile obtinute in Danemarca,transportul este gratuit. Detalii, depunerea cv (redactat in limba engleza, cu poza tip pasaport atasata) si citeste mai mult
Companie
JobsAlert.ro
Tipul jobului
full-time
Salariu
18752500 usd
Sursa jobului
www.jobsalert.ro
Aplica la job Detalii job
05 Feb
ANGLIA: BONA INTERNA
Strainatate,

Descrierea companiei Societatea noastra S.C. IJC JOBS SRL. A fost infiintata in 1996 si ne ocupam cu plasamente au pair, mother's help/bone, menajere din anul 2006, astfel dealungul timpului am reusit sa ne facem cunoscuti pe teritoriul Marii Britanii si Irlandei ca o agentie reputabila inacest domeniu.

Este bine de stiut ca serviciile noastre de �intermediere� sunt acoperite de clientii nostrii din Marea Britanie si Irlanda, mai precis de familiile care apeleaza la noi. Astfel de la candidantii care apeleaza la noi nu cerem nici un fel de comision in afara de plasamentele in cupluri, plasamentele male au pair ( au pair baiat). Descrierea postului Familia este alcatuita din 4 persoane, 2 adulti si 2 copii de 3 ani, si un bebelus nou nascut in iulie 2015! Program de lucru 8 ore pe zi Salariu net: 200 GBP/saptamana (1200 RON). 2 zile libere/saptamana 4 saptamani de concediu platit/an Cazarea si masa sunt oferite GRATUIT de familia gazda! Cerintele postului Limba engleza la citeste mai mult
Companie
I.J.C JOBS S.R.L
Categoria jobului
BabySitter / Menaj / Servicii curatenie Ingrijire copil Servicii curatenie
Tipul jobului
full-time
Salariu
3001200 ron
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
03 Feb
Muncitori la o crescatorie de pui din Germania
Braila Strainatate Germania

Crescatorie de pui din Nuremberg,angajeaza urgent personal,femei si barbate,cupluri,pt ingrijit animale si munci specifice fermelor de purcei.Angajatorul german asigura contract individual de munca pe perioada nedeterminata,salariu de 1.200 Euro,cazare in incinta fermelor,3 mese/zi .Nu este necesara cunoasterea limbii germane.Saptamanal se ofera posibilitatea de a efectua cumparaturi.

Pt informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la nr de telefon,de L V,intre orele 09 17.Plecari in data de 16 februarie. TEL: 0753 791 988
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
12001200 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job