Joburi fortele de munca pitesti in strainatate

Cauta in 2 locuri de munca fortele de munca pitesti in strainatate in 2015

29Mar
26 Mar
Agenti de vanzari in mall anglia
Strainatate Anglia

Loc de munca Cu norma intreaga. Acest program se adreseaza atat persoanelor fara experienta, cat si persoanelor cu experienta in acest domeniu si care doresc sa faca cariera in acest domeniu. Pentru toti candidatii selectati companiile din Anglia ofera un stagiu scurt de pregatire profesionala in acest domeniu, inainte sa inceapa munca.

Diverse MALL-uri din Londra vor fi locatiile unde AGENTII de VANZARI vor promova si vinde diferite produse cosmetice. Candidatii selectati vor lucra prin rotatie in toate unitatile de vanzare londoneze ale companiei. Principalele caracteristici ale acestor joburi sunt : •se cer cunostiinte bune de limba engleza (abilitate de comunicare) •personalitate prietenoasa si devotament in munca •dorinta de castig foarte mare, incredere in fortele proprii, dorinta de a-si insusi tehnicile de vanzare propuse de companie •se ofera training •nu este necesara nici un fel de calificare •nu este necesara nici un citeste mai mult
Companie
JobsAlert.ro
Tipul jobului
full-time
Salariu
2501000 ron
Sursa jobului
www.jobsalert.ro
Aplica la job Detalii job
17 Mar
Muncitri la ingrijit cai - Germania
Slatina Strainatate Germania

Angajam in acest sezon barbati seriosi si cu putere de munca pe posturile de ingrijitori la cai, la ferma in apropiere de Bonn, Germania! Se lucreaza cu contract de munca, prin fortele de munca. Se asigura cazarea in camera in casa, mancare si bautura, salariul 1200 euro.Se lucreaza indiferent de vreme, 8ore/zi, 6 zile/sapt.

la hranirea cailor, curatenie in grajd, condusul cailor in curte si munci in ferma.Cerem si oferim seriozitate si profesionalism!Informatiile legate de ocuparea locurilor le puteti obtine sunand la numarul afisat.
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
12001200 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
29Mar