Joburi fortele de munca craiova in strainatate

Cauta in 7 locuri de munca fortele de munca craiova in strainatate in 2014

20 Nov

Agenti de vanzari in mall anglia

Strainatate Anglia

foarte mare, incredere in fortele proprii, dorinta de a-si insusi tehnicile de vanzare propuse de companie •se ofera training •nu este necesara nici un fel de calificare •nu este necesara nici un fel de experienta SALARIUL: este format din comisionul din vanzari: intre 20 - 30%. - compania remunereaza agentul in perioada de acomodare (2 saptamani): - primele 2 saptamani 150 lire.

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:4000 ron

Locul de munca Agenti de vanzari in mall anglia a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
13 Nov

Procesare fruncte Anglia

Liverpool Strainatate Anglia

Cerinte:Femei si barbati cu varsta de pana la 58 de ani, dispusi sa munceasca in Anglia, pe o perioada de la 2 luni la un an. Fara cunostinte de limba straina si faca calificare, acum se poate castiga substantial. Imprtanta este seriozitatea si harniciaCompensatii:Cazare gratuita, Masa gratuita, AsigurareDetalii Companie:plasare forte de munca in strainatate cu contracte legale .

Companie: team 4 job

Jobul Procesare fruncte Anglia este incadrat in categoria Industrii / Productie full-time

Locul de munca Procesare fruncte Anglia a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
13 Nov

Constructii Belgia

Braila Strainatate Belgia

de munca . Pentru mai multe detaliI nu ezita sa ne contacteziCerinte:Cerintele sunt minime iar limba germana sau engleza constitui un avantaj.Daca esti dornic de munca, te asteptam la noi. Cerem seriozitate si disciplina.Compensatii:Cazare gratuita, Masa gratuita, Transport platit, AsigurareDetalii Companie:activitati ale agentilor de plasare a fortei de munca in strainatate .

Companie: S.C. RECRUTARI PROFESIONAL S.R.L.

Jobul Constructii Belgia este incadrat in categoria Constructii / Amenajari

Locul de munca Constructii Belgia a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
19 Nov

Personal/f bucatarie in meckenheim – germania

Strainatate Germania

vrednica, increzatoare in fortele proprii, dispusa sa invete si sa aplice atributiile specifice postului; - fara probleme medicale; - varsta maxima 42 de ani; - preferabil cunostinte de limba italiana, engleza sau germana nivel minim (mai lucreaza persoane de sex feminin din Romania); - disponibilitate pe termen lung. Oferta : - cazare si masa asigurate de angajator; - 800 euro salariul net.

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:4000 ron

Locul de munca Personal/f bucatarie in meckenheim – germania a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
23Nov
05 Nov

Internship Educatie Columbia

Strainatate

ConstanAa, Cluj-Napoca, Craiova, GalaAi, IaAi, Oradea, PiteAti, Sibiu, Suceava, TArgu-MureA, TimiAoara. Prin contactul cu AIESEC, tinerii AAi descoperA Ai AAi valorificA abilitAAile de coordonare Ai conducere a unei echipe. Scopul organizaAiei AIESEC este de a crea agenAi ai schimbArii care sA ofere un impact pozitiv An societate. Obiectivele sunt referitoare la.

Companie: AIESEC

Jobul Internship Educatie Columbia este incadrat in categoria Educatie - Training full-time

Locul de munca Internship Educatie Columbia a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
08 Nov

Vanzatori in anglia

Strainatate Anglia

foarte mare, incredere in fortele proprii, dorinta de a-si insusi tehnicile de vanzare propuse de companie. Costurile programului: Tarif procesare dosar: 500 lei - se achita in momentul semnarii contractului de mediere. Tarif de mediere: 700 Lire Sterline – se plateste din castig, in rate, astfel: - 100 Lire Sterline - dupa primele 2 saptamani de munca (candidatul are castigate deja 2.

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:2200 ron

Locul de munca Vanzatori in anglia a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
07 Nov

Agenti Vanzari produse cosmetice - Germania/Anglia. Salar...

Anglia Strainatate Germania

foarte mare, incredere in fortele proprii, dorinta de a-si insusi tehnicile de vanzare propuse de companie. Beneficii Oferite Costuri pentru candidati: - Taxa procesare dosar: 550 Lei (se achita in momentul semnarii contractului de mediere); - Bilet de avion. Companie Confidential Posturi disponibile 35 Domeniu Alimentatie / Comert Aprovizionare / Achizitii Turism Vanzari Nivel experienta.

Companie: Confidential

Jobul Agenti Vanzari produse cosmetice - Germania/Anglia. Salar... este incadrat in categoria Alimentatie / Comert full-time

Locul de munca Agenti Vanzari produse cosmetice - Germania/Anglia. Salar... a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job