Joburi firme acreditate in strainatate

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru firme acreditate in orasul strainatate dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu firme acreditate in orasul strainatate
20 May
Curatenie firme Austria
Dorohoi Strainatate Austria

Cautam oameni pentru curatenie la sedii de firme in Austria. Se ofera 1400 de euro net pe luna. Angajatorul va ofera cazare, transport dus intors si doua mese pe zi. Puteti face ore suplimentare, platite cu 10 euro/ora. Pentru detalii si inscrieri: 0727.694.090, 0763.065.646. .

Cautam oameni pentru curatenie la sedii de firme in Austria. Se ofera 1400 de euro net pe luna. Angajatorul va ofera cazare, transport dus intors si doua mese pe zi. Puteti face ore suplimentare, platite cu 10 euro/ora. Pentru detalii si inscrieri: 0727.694.090, 0763.065.646.
Categoria jobului
Altele Altele
Tipul jobului
full-time
Salariu
1010 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
23May
19 May
Electricieni pentru munca in Germania
Arad Strainatate Germania

Electricieni (b/f) pentru GermaniaEchipa arcus.plan AG cu experienta indelingata in selectare de personal in colaborarea cu diferite firme si in branse diferite , doreste si o colaborare cu D voastra.Pentru un vechi client de al nostru, din din Bavaria /Germania ,cautam: electricieni (b/f) cu cunostiinte de limba germanaSarcinile dv.

:Instalatii electrice pentru cladiri noi si vechiConexiuni dulapuri comanda Diverse montaje electriceMonaj cabluriMontaj si instalat prize, intrerupatoare , cutii conexiuni electriceProfilul dv :Studii (cursuri) electroCunostinte de electricitate sau electronicaExperienta in monaj eclectricAutoturism propietate personala si permis de conducere prezinta un avantajOferta noastra :Interviul se da in Romania la AradOrganizam deplasarea dv in GermaniaAsiguram gasirea de cazare 2 persoane in camera ,bucatarie ,baiePlata salarilor mai mari decat tarifele IGZ ,deasemenea decontul transportului la servici si acasaConisionul catre firma noastra este 0 citeste mai mult
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
13 May
Work and Travel HoReCa SUA
S.U.A. Strainatate SUA

Inscrierile pentru programul Work and Travel in Sua 2015 continua! Grabeste-te pentru a prinde cele mai bune joburi!!! Prin intermediul acestui program, studentii care urmeaza cursurile de zi ale unei facultati de stat sau particulare acreditate, pot merge pe perioada vacantei de vara sa munceasca si sa calatoreasca in Statele Unite ale Americii..

Inscrierile pentru programul Work and Travel in Sua 2015 continua! Grabeste-te pentru a prinde cele mai bune joburi!!! Prin intermediul acestui program, studentii care urmeaza cursurile de zi ale unei facultati de stat sau particulare acreditate, pot merge pe perioada vacantei de vara sa munceasca si sa calatoreasca in Statele Unite ale Americii.
Categoria jobului
Hoteluri/Turism Hoteluri
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
19 May
Munca in constructii - strainatate
Fetesti Strainatate

Firma acreditata cu vechime pe piata muncii, oferim contracte legale de munca (intre 2 6 luni) pentru firme din Italia, Germania, Cehia pentru muncitori calificati/necalificati in constructii civile (faiantar,rigipsar,instalatori,zidari) varsta maxima 58 ani. Salariul este intre 1600 1800 euro.

Se ofera de catre angajator cazare, diurna sau 3 mese/zi, transport asigurat si asigurare medicala pe toata perioada contractulu. TELEFON: 0730 974 561
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
18001800 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
13 May
45 de locuri de munca in Anglia- necalificati
Marea Britanie Manchester, Londra Strainatate Anglia

Titlu: 45 de locuri de munca in Anglia- necalificatiStatus: ActivatLocuri disponibile: 45Tara: Marea BritanieOrase: Manchester, LondraTip post: Full timeDomeniu: Muncitori Tehnicieni - MuncitoriNivel cariera: IncepatorDescriere: Dispunem de contracte de munca in fabrica de sortare legume-fructe, electrocasnice si papetarie cu contracte acreditate din 21 aprilie 2015, pe Manchester si Londra.

Disponibilitate de angajare pentru 45 de persoane fara sa necesite calificare sau sa cunoasca lucru in domeniu si limba si se pot angaja si cupluri pentru care cazarea se face impreuna. Personalul agentiei este la dispozitia dvs pentru a va oferi toate detaliile necesare de care aveti nevoie de L-V intre 09-17Cerinte: Instructaj se face la locul de munca, angajarea este valabila si pentru femei si pentru barbati. Contractele de munca sunt pe o perioada minima de 3 luni.Tip promovare: StandardSalariu: 1300 £Cazare gratuita: DaMasa gratuita: DaTransport platit: DaData expirarii: citeste mai mult
Companie
One Click For Jobs
Categoria jobului
Muncitori Tehnicieni - Muncitori Tehnician Muncitori
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
23May
12 May
Soferi cat C+E pentru Anglia
Bucuresti Strainatate Anglia

PARACROSS PANTERA este o companie de recrutare polonezo scandinava, activand pe piata din 2005, care lucreaza cu cei mai buni soferi si cele mai prestigioase companii europene de logistica (DHl, NFT, Sainsbury&rsquo s, Tesco, Lidl, Eddie Stobart si multe altele).

In perioada 26 28 MAI 2015 PARACROSS organizeaza la Ploiesti intalnire de recrutare pentru SOFERI CATEGORIA CE PENTRU MAREA BRITANIESe cere: &bull Permis de conducere categoria CE de minimum doi anI!!! Experienta internationala&bull Experienta ca sofer in UK&bull Limba engleza la nivel comunicational&bull Curs absolvit de transport marfuri &bull Analize medicale la zi varsta minima 23 de aniSe ofera: &bull Contracte de munca in UK pentru firme prestigioase (plecari imediat dupa sesiunea de recrutare)&bull Salariu atractiv net de la 2100 GBP net pe luna&bull Conducerea strict sub incidenta reglementarilor europene privind numarul de ore admis&bull Contracte de munca pe termen lung si sistem de rotatie citeste mai mult
Categoria jobului
Transport/Distributie Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
19 May
Angajare tamplari in Germania
Arad Strainatate Germania

Tamplari (b/f) pentru GermaniaEchipa arcus.plan AG cu experienta indelingata in selectare de personal in colaborarea cu diferite firme si in branse diferite , doreste si o colaborare cu D voastra.Pentru un vechi client de al nostru, din din Bavaria /Germania ,cautam: tamplari (b/f) cu cunostiinte de limba germanaSarcinile dv.

:Productia de ferestre si usiPrelucrarea de suprafeteAsamblariPilire slefuire raspuire lipire etc.Folosirea masinilor de prelucrare masa lemnoasaProfilul dv :Cunostiinte de limba GermanaExperienta in domeniul prelucrarii lemnuluiMasina proprie si permis de conducere prezinta un avantajOferta noastra :Interviul se da in Romania la AradOrganizam deplasarea dv in GermaniaAsiguram gasirea de cazare 2 persoane in camera ,bucatarie ,baiePlata salarilor mai mari decat tarifele IGZ ,deasemenea decontul transportului la servici si acasaConisionul catre firma noastra este 0 (zero)Sunteti interesati si va incadrati la cele oferite de noi, atunci aplicati la acest job.
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job