Joburi firma barbacaru hops in strainatate

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu firma barbacaru hops in orasul strainatate
12 Nov
Firma de transport angajam soferi profesionisti pentru a lucra pe comunitate. -STRAINATATE-

Firma de transport angajam soferi profesionisti pentru a lucra pe comunitate. Cerinte: - Carnet de conducere categoriile CE; - Certificat ADR (marfuri periculoase); - Card de conducator; - Card de calificare a conducatorului(atestat marfuri generale); - Experienta in conducerea camioanelor de mare tonaj in Comunitatea Europeana; - Cunoastere norme AETR; - Limba engleza la nivel mediu; .

Companie: NetJobs

Jobul Firma de transport angajam soferi profesionisti pentru a lucra pe comunitate. este incadrat in categoria Transport/Logistica full-time

Locul de munca Firma de transport angajam soferi profesionisti pentru a lucra pe comunitate. a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
11 Nov
Firma noastra recuteaza KINETOTERAPEUTI pentru Franta, Buzau, Strainatate Franta

Firma noastra recuteaza KINETOTERAPEUTI pentru Franta, pentru perioada nedeterminata, cu experienta in: -remodelare corporala cu aparate de ultima generatie -recuperare si reabilitare in urma accidentelor si/sau diverselor boli (neurologice, geriatrice, ortopedice, traumatologice) -masaj terapeutic -masaj de relaxare Salariu: 2185 BrutCerinte:Cerinte: -studii de specialitate si experienta in.

Companie: Tellus Jobs Brasov

Jobul Firma noastra recuteaza KINETOTERAPEUTI pentru Franta, este incadrat in categoria Sanatate

Locul de munca Firma noastra recuteaza KINETOTERAPEUTI pentru Franta, a fost preluat de pe www.jobavantaj.ro
Aplica la job
26Nov
10 Nov
Firma angajeaza muncitori constructii Italia -STRAINATATE-, -TOATE ORASELE-Strainatate Italia

Firma cu sediul in Italia angajeaza muncitori in constructii calificati si seriosi. Se ofera cazare gratuita plus cheltuielile de intretinere (apa,gaz,curent),transport gratuit de acasa la munca si retur,echipament de munca. Email: marcuirinna@yahoo.communcitori constructori seriosi Detalii Companie:Firma de constructii cu sediul in Italia angajeaza urgent muncitori calificati cu experienta:.

Companie: NetJobs

Jobul Firma angajeaza muncitori constructii Italia este incadrat in categoria Constructii/Amenajari full-time Salar:700 euro

Locul de munca Firma angajeaza muncitori constructii Italia a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
06 Nov
Firma franceza amenajari interioare/exterioare Toate orasele, Strainatate,

Descrierea companiei firma franceza amenajari interioare si exterioare Descrierea postului Angajam personal cu experienta in amenajari interioare si exterioare: faianta gresie mozaic marmura, parchet, rigips, plafoane false, finisaje, zugravit, tapet, vopsitorie, zidarie, tencuieli, burlane, jgheaburi...etc. Oferim contract de munca, salariu competitiv, conditii de munca excelente, transport.

Companie: Ste Lefevre

Jobul Firma franceza amenajari interioare/exterioare este incadrat in categoria Altele, Constructii / Instalatii, Prestari servicii, Reparatii / Intretinere / Service, full-time

Locul de munca Firma franceza amenajari interioare/exterioare a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
26Nov
21 Nov
Angajam macelari Vita/Porc ANDndash; Olanda BUCURESTI, -STRAINATATE-Strainatate Olanda

dezosare VITA/PORC , pentru OLANDA. Nu percepem taxe sau comisioane. Asiguram cazare si transport. Salariul net 8 euro/ora vita, 7.50 euro/ora porc. Pentru cei interesati va rugam sa ne trimiteti un cv in limba engleza , copie CI si certificat de macelar la adresa de e-mail mai jos mentionata. Telefon: 0733.959.765 Email: cv@tpsgroup.euDetalii Companie:Firma recrutari .

Companie: NetJobs

Jobul Angajam macelari Vita/Porc ANDndash; Olanda este incadrat in categoria ALTELE full-time , part-time Salar:8 euro

Locul de munca Angajam macelari Vita/Porc ANDndash; Olanda a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
22 Nov
Ingrijitoare batrana -Germania -STRAINATATE-Strainatate Germania

-data inceperii:25.11.14 Detalii Companie:Firma SC Eurojobdienst SRL s-a infiintat in Romania la inceputul anului 2009 Noi ne desfasuram activitatea activitatea la nivel national si international, recrutand candidati din toate localitatile Romaniei. Compania noastra are candidatii plasati cu succes in diferite tari si in diferite domenii de activitate pe o perioada nelimitata. .

Companie: NetJobs

Jobul Ingrijitoare batrana -Germania este incadrat in categoria ALTELE part-time

Locul de munca Ingrijitoare batrana -Germania a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
20 Nov
Tehnicieni instalari retele DSL ANDamp;8211; Italia -STRAINATATE-Strainatate Italia

si in Italia, devenind compania de referinta pentru clientii de profil inalt. Inovarea este baza companiei, firma detine tehnologii si utilaje de ultima generatie necesare prestarii serviciilor de curatenie la orice nivel de dificultate. De asemenea training-ul angajatilor este principala preocuparea a firmei, el fiind constant si destinat constituirii unui asset al companiei. .

Companie: NetJobs

Jobul Tehnicieni instalari retele DSL ANDamp;8211; Italia este incadrat in categoria IT Hardware, IT Software full-time

Locul de munca Tehnicieni instalari retele DSL ANDamp;8211; Italia a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
19 Nov
Stivuitori Germania Niederbayern Strainatate Germania

- Se lucreaza pentru firma BMV. - Se ofera un salariu de 9.07 euro/ora - Se lucreaza 40 ore pe saptamana. - Cazarea este asigurata. - Contract de munca legal. - Fara taxe sau comisioaneCerinte:Limba germana nivel B1- este proba eliminatorie. Interviul va fi si in limba germana Stivuitorist cu atestat. Flexibilitate, munca in echipa. Experienta relevanta in domeniu. Se.

Companie: SC Aria Public SRL-D

Jobul Stivuitori Germania este incadrat in categoria Transport full-time

Locul de munca Stivuitori Germania a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
22 Nov
Ingrijit batran Germania Hochrhein Strainatate Germania

cunoasteti foarte bine limba germana pentru a putea comunica, trebuie s? aveti experienta in ingrijirea persoanelor varstnice si dorinta de a munci.Compensatii:Cazare gratuita, Masa gratuita, Transport platit, AsigurareDetalii Companie:Suntem o firma cu sediul la Varsovia, in Polonia.Recrutam persoane pentru munca in Germania, pe posturi de ingrijitoare pentru persoane varstnice. .

Companie: GoWork

Jobul Ingrijit batran Germania este incadrat in categoria Ingrijire batrani full-time

Locul de munca Ingrijit batran Germania a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
18 Nov
Soferi TIR Toate orasele, Strainatate

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:Firma Sc. Gator Personal SrlÂA este o firma prestatoare de servicii in Uniunea Europeana . Domeniul principal de activitate este deservirea partenerilor de afaceri cu personal calificat. Oferim servicii companiilor de transport , avand parteneri de afaceri in Suedia. .

Companie: Gator Personal Srl

Jobul Soferi TIR este incadrat in categoria Transport/Distributie full-time

Locul de munca Soferi TIR a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job