Joburi badante italia in strainatate

Cauta in 6 locuri de munca badante italia in strainatate in 2016

07Feb
30 Jan
Selectam Badante Italia
Brasov, Strainatate Italia

Descrierea companiei Agentie Descrierea postului La acest program se aplica promotia: "Plec acum, platesc dupa primul castig!" Urgent! Familii din Italia selecteaza BADANTE cu plecare rapida! Responsabilitati: - Asistarea si ingrijirea persoanelor batrane sau bolnave.

- Efectuarea curateniei in casa familiei gazda, ajutarea la diverse activitati la bucatarie, diverse activitati casnice, ajutor la cumparaturi, si orice alte sarcini cerute de catre familie. Alte bonusuri oferite angajatului : - consultanta pentru selectia celei mai potrivite familii angajatoare; - monitorizarea candidatului pe toata perioada contractului; - cazare si masa oferite de catre angajator; - contract legal de munca pe perioada nedeterminta; - salariu: 600-700 Euro/luna; - plecare rapida. Cerintele postului Persoana selectata trebuie sa fie muncitoare, serioasa si politicoasa fata de persoana de care trebuie sa aiba grija si fata de familie. Telefoane: 0268-311.547, 0368-412.996.
Companie
Banca de joburi
Categoria jobului
BabySitter / Menaj / Servicii curatenie Farmacie / Healthcare Farmacie Ingrijire copil Servicii curatenie
Tipul jobului
full-time
Salariu
700700 euro
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
04 Feb
BADANTE familii Italia!
Toate orasele, Strainatate Italia

Descrierea companiei Euro staff Descrierea postului BADANTE familii Italia! Familii din diverse regiuni din Italia, selecteaza BADANTE. Plecare rapida! Responsabilitati: - Asistarea si ingrijirea persoanelor batrane sau bolnave; - Efectuarea curateniei in casa familiei gazda, ajutarea la diverse activitati la bucatarie, diverse activitati casnice, ajutor la cumparaturi, si orice alte sarcini

cerute de catre familie. Program de lucru: 8-10 ore/zi, 6 zile/saptamana. Alte bonusuri oferite angajatului: - consultanta pentru selectia celei mai potrivite familii angajatoare; - monitorizarea candidatului pe toata perioada contractului; - cazare si masa oferite de catre angajator; - contract legal de munca pe perioada nedeterminta, asigurari sociale platite de angajator; - asigurare medicala platita de angajator; - plecare rapida. Cerintele postului Cerinte: Persoana selectata trebuie sa fie muncitoare, serioasa si politicoasa fata de persoana de care trebuie sa aiba grija si fata citeste mai mult
Companie
Euro Staff Solution
Categoria jobului
BabySitter / Menaj / Servicii curatenie Ingrijire copil Servicii curatenie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
31 Jan
Locuri de munca in Italia pentru ajutor bucatar
Brasov Strainatate Italia

Posturi disponibile pt.orasul Napoli ( salarii intre 600 800 &euro net ) ajutor in bucatarie. Nu se cere limba italiana., camerista nu se care limba italiana, badante ( ingrijire batrani la domiciliu) se cere limba italiana, comision de angajare este de 300&euro , se retine din primul salariu. Program de Luni pana Vineri intre 9 18. .

Posturi disponibile pt.orasul Napoli ( salarii intre 600 800 &euro net ) ajutor in bucatarie. Nu se cere limba italiana., camerista nu se care limba italiana, badante ( ingrijire batrani la domiciliu) se cere limba italiana, comision de angajare este de 300&euro , se retine din primul salariu. Program de Luni pana Vineri intre 9 18.
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
07Feb
24 Jan
Ingrijire batrani la domiciliu in Italia
Drobeta Turnu-Severin Strainatate Italia

Oferim locuri de munca ,ca ingijitor la domiciliu persoane varstnice,(badante).Se ofera contract de munca incheiat in conditiile legii din Romania,cazare si masa gratuite la locul de munca.Solicitam personal varsta cuprinsa intre 25 58 ani ,limba italiana la nivel conversational (experienta in domeniu constituie avantaj),dorinta de munca.Plecari IMEDIATE.OFERIM SI CEREM SERIOZITATE MAXIMA. .

Oferim locuri de munca ,ca ingijitor la domiciliu persoane varstnice,(badante).Se ofera contract de munca incheiat in conditiile legii din Romania,cazare si masa gratuite la locul de munca.Solicitam personal varsta cuprinsa intre 25 58 ani ,limba italiana la nivel conversational (experienta in domeniu constituie avantaj),dorinta de munca.Plecari IMEDIATE.OFERIM SI CEREM SERIOZITATE MAXIMA.
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
29 Jan
Caut ingrijitoare batrani Italia
Vaslui Strainatate Italia

Agentie pentru badante Italia cauta urgent ingrijitoare batrani Italia ,varsta maxima 60 ani.Plecari imediate.

Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
29 Jan
Caut ingrijitoare batrani Italia
Vaslui Strainatate Italia

Agentie pentru badante Italia cautam urgent ingrijitoare batrani,se ofera contract de munca iar comisionul se plateste dupa prima luna.Plecari imediate,varsta maxima 60 ani! .

Agentie pentru badante Italia cautam urgent ingrijitoare batrani,se ofera contract de munca iar comisionul se plateste dupa prima luna.Plecari imediate,varsta maxima 60 ani!
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job