Joburi anglia fara acte in strainatate

Cauta in 4 locuri de munca anglia fara acte in strainatate in 2014

18 Nov

Asistent medical/infirmier Anglia

Iasi Strainatate Anglia

competent de limba engleza (Fara aceste cerinte indeplinite nu putem incepe recrutarea!!!) - Fara cazier judiciar • NOTA: In timpul procesului de recrutare vor fi furnizate in detaliu cerintele de profesie cerute de angajatorii britanici. * Pentru asistenti, reprezinta un atu detinerea numarului PIN sau faptul ca ati depus deja actele pentru obtinerea lui (pentru desfasurarea cat mai.

Companie: Nursing MP Recruitment

Jobul Asistent medical/infirmier Anglia
este incadrat in categoria Sanatate

Locul de munca Asistent medical/infirmier Anglia
a fost preluat de pe www.iasijobs.ro
Aplica la job
11 Nov

Asistent Medicali Anglia

Papworth, Cambridgeshire Strainatate Anglia

5 payment? - Asistentii fara PIN se incadreaza la ?Band 4 payment?, urmand ca la primirea PIN-ului sa fie trecuti pe grila de salarizare de mai sus - Prima luna de cazare gratuita - Asistentii sunt intampinati de reprezentanti ai spitalului la aeroport - Posibilitatea intregirii familiei cu ajutorul angajatorului VPL Healthcare va ajuta gratuity cu: - Inregistrarea la NMC .

Companie: VPL Healthcare

Jobul Asistent Medicali Anglia este incadrat in categoria Personal Medical/Sanitar full-time

Locul de munca Asistent Medicali Anglia a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
11 Nov

Ingrijire copii Anglia ( Au Pair / Mother Help)

Marea Britanie Strainatate Anglia

Help. Ingrijire copii in Anglia - Mother Help, este un program extrem de cautat, deoarece ofera posibilitatea femeilor care au o varsta destul de inaintata (18 - 55 de ani) si care isi gasesc destul de greu un loc de munca sa inceapa munca in Marea Britanie la o familie gazda, avand cazarea si masa asigurata gratuit in cadrul acestei familii, in schimbul ajutorului pe care il ofera familiei.

Companie: Europrorecruit SRL

Jobul Ingrijire copii Anglia ( Au Pair / Mother Help) este incadrat in categoria Asistenta sociala full-time

Locul de munca Ingrijire copii Anglia ( Au Pair / Mother Help) a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
21Nov
09 Nov

Asistent medical/infirmier Anglia(nu se percep taxe/salariu minim 2000Gbp)

Iasi, Strainatate Anglia

in sistemul de sanatate din Anglia. Nursing MP Recrutiment se afla in parteneriat cu angajatori importanti din Anglia, trusturi NHS, si client privati care ofera nu doar un pachet salarial competitiv ( incepand cu 27000 salariu anual in functie de experienta si competenta ) la nivel european, ci si un mediu de lucru professional,placut si dinamic. Posturile pentu care recrutam se afla in.

Companie: Nursing MP Recruitment

Jobul Asistent medical/infirmier Anglia(nu se percep taxe/salariu minim 2000Gbp) este incadrat in categoria Medicina, full-time

Locul de munca Asistent medical/infirmier Anglia(nu se percep taxe/salariu minim 2000Gbp) a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job