Joburi anglia 2013 in strainatate

Cauta in 4 locuri de munca anglia 2013 in strainatate in 2014

06 Nov
Cautam Carer si Nurses pentru Anglia
Cluj-Napoca, Strainatate Anglia

in tari precum: Grecia, SUA, Anglia, Canada, Germania. Noi iti vom oferi o experienta de viata pornind de la propria noastra experienta. Descrierea postului Plasamente in azile de batrani ca Ingrijitori batrani si Asistente medicale. Contract pe 6-12 luni cu plata de 6.5GBP/ora. Plecarile sunt in februarie 2013 in limita locurilor disponibile. Beneficii: - cazare asigurata la sosire in UK cu.

in tari precum: Grecia, SUA, Anglia, Canada, Germania. Noi iti vom oferi o experienta de viata pornind de la propria noastra experienta. Descrierea postului Plasamente in azile de batrani ca Ingrijitori batrani si Asistente medicale. Contract pe 6-12 luni cu plata de 6.5GBP/ora. Plecarile sunt in februarie 2013 in limita locurilor disponibile. Beneficii: - cazare asigurata la sosire in UK cu
Companie
BRG
Categoria jobului
Farmacie / Healthcare Relatii cu publicul Resurse umane
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
03 Nov
Carer si Nurses UK prin BRG
-STRAINATATE-, -TOATE ORASELE-

transport local, asigurare medicala Detalii Companie:Agentie de recrutare a fortei de munca infiintata in 2005, implicata in dezvoltarea programelor de schimb cultural si experienta practica: au pair, career training, work and travel, step up etc in tari precum: Grecia, SUA, Anglia, Canada, Germania. Noi iti vom oferi o experienta de viata pornind de la propria noastra experienta. .

transport local, asigurare medicala Detalii Companie:Agentie de recrutare a fortei de munca infiintata in 2005, implicata in dezvoltarea programelor de schimb cultural si experienta practica: au pair, career training, work and travel, step up etc in tari precum: Grecia, SUA, Anglia, Canada, Germania. Noi iti vom oferi o experienta de viata pornind de la propria noastra experienta.
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Asistenta sociala Educatie/Training Elevi/Studenti Healthcare
Tipul jobului
full-time , part-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job
06 Nov
Soferi -Test Danemarca
Copenhaga Strainatate Danemarca

Olanda, Belgia, Franta, Anglia, Suedia, Norvegia. ? Apartamentele sunt dotate cu bucatarie, baie, masina de spalat si internet Wi-Fi, dar nu uitati sa va aduceti propriile lenjerii de pat. ? Salariul care se ofera 1. In prima luna veti primi 1437 de euro net. Salariul cuprinde: plata de 19.52 Euro brut pe zi lucrata + diurna de 32 de euro. Veti avea doua saptamani de training.

Olanda, Belgia, Franta, Anglia, Suedia, Norvegia. ? Apartamentele sunt dotate cu bucatarie, baie, masina de spalat si internet Wi-Fi, dar nu uitati sa va aduceti propriile lenjerii de pat. ? Salariul care se ofera 1. In prima luna veti primi 1437 de euro net. Salariul cuprinde: plata de 19.52 Euro brut pe zi lucrata + diurna de 32 de euro. Veti avea doua saptamani de training
Companie
Business Activ Consult
Categoria jobului
Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job
03 Nov
Personal sanitar in azile (UK)
-STRAINATATE-, -TOATE ORASELE-

noastra de facebook/BRGwork.ro Detalii Companie:Agentie de recrutare a fortei de munca infiintata in 2005, implicata in dezvoltarea programelor de schimb cultural si experienta practica: au pair, career training, work and travel, step up etc in tari precum: Grecia, SUA, Anglia, Canada, Germania. Noi iti vom oferi o experienta de viata pornind de la propria noastra experienta. .

noastra de facebook/BRGwork.ro Detalii Companie:Agentie de recrutare a fortei de munca infiintata in 2005, implicata in dezvoltarea programelor de schimb cultural si experienta practica: au pair, career training, work and travel, step up etc in tari precum: Grecia, SUA, Anglia, Canada, Germania. Noi iti vom oferi o experienta de viata pornind de la propria noastra experienta.
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Medicina/Stomatologie Serviciu clienti
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job
26Nov