Joburi agentii plasare forta munca in strainatate

Cauta in 181 locuri de munca agentii plasare forta munca in strainatate in 2016

06 Feb
URGENT! CONTRACT DE MUNCA - INGRIJIRE BATRANI - FARA EXPERIENTA
STRAINATATE

Criterii de selectie  Peste 1 an experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal Brilliant Recruitment, agentie autorizata specializata in selectia personalului medical pe plan international, cauta personal (femei), cunoscator de limba engleza la nivel conversational, pentru asistenta la domiciliul pacientului si azile; avand la baza parteneriate cu angajatori importanti din domeniu de pe tot teritoriul Marii Britanii. Candidatul ideal - Limba engleza la nivel conversational; - Disponibilitatea unui contract de munca de minim un an de zile; - Experienta in domeniu constituie avantaj, dar NU este obligatorie. Descrierea jobului Beneficii: -se ofera contract de munca pe perioada nedeterminata; -contractul este full time si se pot efectua si ore suplimentare; -bilet de avion; citeste mai mult
Companie
Brilliant Recruitment SRL
Categoria jobului
Medicina umana Medical
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
04 Feb
locuri de munca Germania
Toate orasele, Strainatate Germania

Descrierea companiei plasare forta de munca Descrierea postului cautam sa anagajm in diferite domenii cu contract legal de munca:ajutor la bucatarie,cu limba germana nivel de intelegere,ospatar/ospatara,menajera la familie particulara cu limba germana incepator sau limba engleza nivel conversational,ajutor la ferme de porci si ajutor la agricultura.Conditii ecelente de munca.Cerem seriozitate.

Nu se plateste comision la plecare.Plecarea este urgenta.Informatii de L-V 09-17 Cerintele postului SERIOZITATE,CUNOSTINTE DE LIMBA GERMANA
Companie
lpg first generation
Categoria jobului
Agricultura / Silvicultura / Piscicultura Altele Restaurant / Food service / Catering Catering Agricultura Service Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
30 Jan
Locuri de munca in constructii Germania
Barlad, Strainatate Germania

Descrierea companiei plasare forta de munca Descrierea postului Angajam urgent muncitori calificati si necalificati in constructii ( rigipsari, zugravi, faiantari,tamplari,electricieni).Cazare,masa si transport asigurat.Se lucreaza legal,cu contract de munca,asigurare medicala.Pentru mai multe detalii sunati:0757279885, 0728549051. Cerintele postului apt de munca. .

Descrierea companiei plasare forta de munca Descrierea postului Angajam urgent muncitori calificati si necalificati in constructii ( rigipsari, zugravi, faiantari,tamplari,electricieni).Cazare,masa si transport asigurat.Se lucreaza legal,cu contract de munca,asigurare medicala.Pentru mai multe detalii sunati:0757279885, 0728549051. Cerintele postului apt de munca.
Companie
european job experience
Categoria jobului
Altele Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
11Feb
29 Jan
Loc de munca Lacatus sudor MIG/MAG pentru Germania vorbitor de limba germana
GERMANIA STRAINATATE Germania

Candidatul ideal Pozitie : Lacatus Sudor MIG/MAG Tara : Germania Locatie : Baden-Württemberg Pozitii disponibile: 15 Locul de munca: Companie Privata Salariu : Sapt.1 – sapt. 6 – 1200 euro net Sapt.

7 – Luna 3 – 1400 euro net Luna 4 – Luna 7 – 1500 euro net Luna 8 – Luna 9 – 1650 euro net Luna 10 – 2 ani – 1700 euro net Ce ofera Angajatorul : • Perioada contractului: 12 luni cu posibilitate de prelungire, • Se lucreaza in medie 40 de ore pe saptamana, • Asigurari Sociale, • Asigurari Medicale, • Cazare : asigurata de angajator • Costul transportului este suportat de candidat • Ore suplimentare , • Concediu platit, Descrierea jobului Conditii de recrutare: • Obligatoriu: Diploma de Lacatus sudor MIG/MAG • Cunostinte medii de limba germana scris si vorbit • Experienta pe pozitia de Lacatus sudor MIG/MAG • Certificat de sudor 135, 136 Ce trebuie sa faceti??? Pasul 1: citeste mai mult
Companie
BUSINESS ACTIV CONSULT
Categoria jobului
Constructii / Instalatii Personal calificat Traduceri Constructii Traduceri
Tipul jobului
full-time
Salariu
12001200 euro
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
08 Feb
Angajam operatoare plasare forta de munca in strainatate
Oradea Strainatate

Cautam vorbitoare de limba italiana pentru agentie de recrutare. Conditii obligatorii - limba italiana la nivel avansat conversational si scris - cunostinte PC pentru operare e-mail, Office si internet - amabilitate, seriozitate, punctualitate - capacitati de cominicare excelente Mai multe detalii la nr. de telefon afisat. .

Cautam vorbitoare de limba italiana pentru agentie de recrutare. Conditii obligatorii - limba italiana la nivel avansat conversational si scris - cunostinte PC pentru operare e-mail, Office si internet - amabilitate, seriozitate, punctualitate - capacitati de cominicare excelente Mai multe detalii la nr. de telefon afisat.
Categoria jobului
Contabilitate / Administratie Finante Administratie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
30 Jan
Loc de munca in Germania
Toate orasele, Strainatate Germania

Descrierea companiei Agentie de recrutare forta de munca Descrierea postului Colaboram cu o agentie de plasare de forta de munca din Germania. Cerintele postului Candidatul ideal: - cunostiinte minime de limba germana - obligatoriu, - cazier judiciar curat, - permis de conducere - avantaj, - persoane serioase, dornice de munca, orientate spre castig.

Responsabilitati: - conform tipului de activitate, - indeplinirea sarcinilor de munca pe baza solicitarilor, - respectarea termenelor prestabilite, - mentiunerea in starea de functiune a utilajelor de lucru. Beneficii: - Contract de munca in Germania pe perioade de 1 an, cu posibilitate de prelungire, cu asigurare medicala aferenta. - Transport gratuit pana in Germania. - Salarizare conform Contractului colectiv de munca. Cv-rile de poza se trimit pe adesa de mail: simetib@gmail.com .
Companie
SC Simetib SRL
Categoria jobului
Industria de masini / Service auto Inginerie IT Hardware Reparatii / Intretinere / Service Transporturi / Distributie Distributie Service Service auto Hardware Inginerie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
10 Feb
Ingrijitori in azile sau la domiciliu - Marea Britanie
STRAINATATE Marea Britanie

Ingrijitori in azile sau la domiciliu - Marea Britanie - Va doriti sa lucrati in UK in domeniul Ingrijire persoane? - Sunteti femeie, aveti permis de conducere si stiti limba engleza la nivel mediu? - Nu aveti calificare, dar sunteti o persoana responsabila? - Selectam femei calificate/necalificate pentru munca in Anglia, ca si Care Assistant, in azile sau la domiciliu.

- Contractele de munca sunt pentru o perioada de 1 an de zile, cu posibilitatea de prelungire, pe perioada nedeterminata. - Se lucreaza intre 35 - 40 ore/saptamana, cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare. - Concediul de odihna este de 28 zile/an, platit. - Cazarea se asigura contra cost. - Se ofera asigurare medicala. - Avem angajatori care deconteaza si transportul pana in Marea Britanie.Cerinte:BacalaureatDetalii Companie:Brilliant Recruitment Societate de recrutare si plasare forta de munca in tara si in strainatate, acreditata de Inspectoratul de Munca Valcea. Activitatea companiei noastre se desfasoara pe citeste mai mult
Companie
SC Brilliant Recruitment SRL
Categoria jobului
Sanatate; Sanatate/Fizioterapeut; Sanatate/Infirmier Medical
Sursa jobului
www.workfinder.ro
Aplica la job Detalii job
10 Feb
Ingrijitoare azil UK
STRAINATATE

Ingrijitoare azil UK Brilliant Recruitment selecteaza urgent, FARA COMISION DE MEDIERE, 10 persoane, in special femei, cunoscatoare de limba engleza pentru a lucra ca ingrijitoare (INFIRMIERE) in Marea Britanie.

Angajatorul ofera contracte de munca pe perioada de un an de zile, cu posibilitate de prelungire, concediu de odihna 28 de zile/an, asigurare medicala, curs de pregatire in urma caruia vi se va elibera un certificat de calificare, cazare asigurata de angajator contra cost. Cerințe job: Limba engleza la nivel conversational; Seriozitate; Experienta in domeniu nu este absolut necesara; Varsta pana in 50 de ani.Cerinte:BacalaureatDetalii Companie:Brilliant Recruitment Societate de recrutare si plasare forta de munca in tara si in strainatate, acreditata de Inspectoratul de Munca Valcea. Activitatea companiei noastre se desfasoara pe doua planuri ce se adreseaza pe de o parte persoanelor juridice in cautare de personal, iar pe de alta parte beneficiarilor persoane fizice in citeste mai mult
Companie
SC Brilliant Recruitment SRL
Categoria jobului
Sanatate Medical
Sursa jobului
www.workfinder.ro
Aplica la job Detalii job
09 Feb
Employment Agency angajeaza INFIRMIERI pentru Marea Britanie
ANGLIA - MAREA BRITANIE STRAINATATE

Candidatul ideal Pozitia: Infirmier Tara: Marea Britanie Locatie : Anglia( sunt peste 800 de Centre de Ingrijire in Anglia)Pozitii disponibile: 30Locul de munca: Centre de Ingrijire Salariu BRUT : 7.40 lire sterline brut pe ora. Dupa 3 luni salariul va fi 7,65lire sterline pe ora, iar dupa 12 luni de munca in Cadrul Companie 08.10 lire sterline pe ora.

Ce ofera Angajatorul :- Perioada contractului: 12 luni,- Salariul este de 7.40 lire sterline brut pe ora. Dupa 3 luni salariul va fi 7,65lire sterline pe ora, iar dupa 12 luni de munca in Cadrul Companie 08.10 lire sterline pe ora.- Angajatorul ofera asistenta 24/24 dupa terminarea Cursului de Ingrijire- Se lucreaza in 35 ore pe saptamana- posibilitate de a face ore suplimentare,- Beneficiati de Asigurari Sociale,- Beneficiati de Asigurari medicale,- Cazare asigurata de angajator contra cost,- Concediu platit-Concediul de odihna anual este de 30 de zile,- Angajatorul ofera un imprumut de 650 lire sterline pentru :• Curs de citeste mai mult
Companie
BUSINESS ACTIV CONSULT
Categoria jobului
Medicina umana Medical
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
09 Feb
Infirmier – CENTRU DE INGRIJIRE –HARLOW, ANGLIA- INTERVIU PE SKYPE
ANGLIA - MAREA BRITANIE STRAINATATE

Candidatul ideal Pozitie : InfirmierTara : Marea BritanieLocatie : HarlowPozitii disponibile: 15Locul de munca: Centru de IngrijireSalariu : • 7.20 lire sterline pe ora turele de zi de Luni-Sambata• 7.45 lire sterline pe ora turele de Noapte de Luni-Sambata• 8.20 pe turele de Duminica Ce ofera Angajatorul :• Perioada contractului: 12 luni• Salariul :• 7.

20 lire sterline pe ora turele de zi de Luni-Sambata• 7.45 lire sterline pe ora turele de Noapte de Luni-Sambata• 8.20 pe turele de Duminica • Nu se plateste impozit pe salariu pentru primii 10.000 de lire sterline,• Se lucreaza in medie 36 ore pe saptamana,• Beneficiati de Asigurari Sociale,• Beneficiati de Asigurari Medicale,• Acces la Schema de Pensie,• Concediu platit-Concediul de odihna anual este de 30 de zile, Descrierea jobului Conditii de recrutare: • Obligatoriu: Experienta in ingrijire persoane varstnice• Cunostinte medii de limba engleza scris si vorbit• Fara abateri de la lege sau citeste mai mult
Companie
BUSINESS ACTIV CONSULT
Categoria jobului
Medicina umana Medical
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 181 locuri de munca ( agentii plasare forta munca ) in strainatate , afisate in 19 pagini.