Joburi in strainatate

Cauta in 1786 locuri de munca in strainatate in 2014

22 Nov

Java Architect

Strainatate

.

Companie: Allstate Northern Ireland

Locul de munca Java Architect a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
21 Nov

Cultivatori ciuperci Germania

Borsa Strainatate Germania

Descrierea postului:Esti necalificat si cauti un loc de munca in strainatate Angajam personal pentru munca in Germania  in sere la cultivatul ciupercilor.Se poate pleca si in cuplu.Salariu atractiv de 1400euro/luna cazare,masa si asigurare medicala,conditii de munca foarte bune! Pentru informatii ne poti suna de L V intre 09 17. 0762.036.721 0747.606.664Cerinte:Esti necalificat.

Jobul Cultivatori ciuperci Germania este incadrat in categoria Altele full-time

Locul de munca Cultivatori ciuperci Germania a fost preluat de pe www.jobscop.ro
Aplica la job
22 Nov

Medici Germania, Franta, Suedia, Norvegia, Danemarca, Austria, UK

Toate orasele, Strainatate Franta Suedia Norvegia Danemarca Germania Austria

Descrierea companiei EGV Recruiting este o companie de selectie si plasare a fortei de munca specializata in servicii personalizate si eficiente de recrutare a personalului din domeniul medical. Am luat nastere din dorinta de a furniza clientilor nostrii calitate si profesionalism. Serviciile noastre au la baza orientarea spre client si intelegerea nevoilor sale. La fel de importante sunt.

Companie: EGV RECRUITING

Jobul Medici Germania, Franta, Suedia, Norvegia, Danemarca, Austria, UK este incadrat in categoria Medicina, full-time

Locul de munca Medici Germania, Franta, Suedia, Norvegia, Danemarca, Austria, UK a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
22Nov
21 Nov

Dulgheri pentru Belgia 1550 E

Bistrita Strainatate Belgia

Descrierea postului:Urgent  20  de  locuri  de  munca  disponibile  in  luna  noiembrie  pentru  dulgheri  cu  experienta    in  Belgia  localitatea  Gent,  pentru  realizarea  diferitelor  structuri  din  lemn  sau  metal.    Salariul  este  de  1550  euro .

Jobul Dulgheri pentru Belgia 1550 E este incadrat in categoria Locuri de munca in strainatate full-time

Locul de munca Dulgheri pentru Belgia 1550 E a fost preluat de pe www.jobscop.ro
Aplica la job
21 Nov

Montatori la panouri solare 1.600 E Germania

Predeal Strainatate Germania

Descrierea postului:Angajam montatori panouri solare in Germania. Se cauta oameni muncitori, seriosi, calificati sau necalificati pentru montarea panourilor solare pe cladiri sau case. Se poate lucra in echipe, iar limba germana nu este obligatorie. Pentru informatii si rezervarea unui loc de munca sunati acum la  0768.882.749, 0747.890.589 de L V intre 9 17.    .

Jobul Montatori la panouri solare 1.600 E Germania este incadrat in categoria Locuri de munca in strainatate full-time

Locul de munca Montatori la panouri solare 1.600 E Germania a fost preluat de pe www.jobscop.ro
Aplica la job
21 Nov

Angajam macelari Vita/Porc ANDndash; Olanda

BUCURESTI, -STRAINATATE-Strainatate Olanda

ANGAJAM MACELARI CU EXPERIENTA VITA SI PORC PENTRU OLANDA Selectam macelari-transare, dezosare VITA/PORC , pentru OLANDA. Nu percepem taxe sau comisioane. Asiguram cazare si transport. Salariul net 8 euro/ora vita, 7.50 euro/ora porc. Pentru cei interesati va rugam sa ne trimiteti un cv in limba engleza , copie CI si certificat de macelar la adresa de e-mail mai jos mentionata. Telefon:.

Companie: NetJobs

Jobul Angajam macelari Vita/Porc ANDndash; Olanda este incadrat in categoria ALTELE full-time , part-time Salar:8 euro

Locul de munca Angajam macelari Vita/Porc ANDndash; Olanda a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
21 Nov

Montare termopane Austria

Bocsa Strainatate Austria

Descrierea postului:Oferim cazare, transport si asigurare medicala pentru contracte de munca in Germania si Austria la montat termopane pe cladiri noi. Pentru a va rezerva un loc de munca trebuie sa sunati la 0747872371 sau 0727025760 de L V intre 9 17.Cerinte:Beneficii suplimentare: .

Jobul Montare termopane Austria este incadrat in categoria Vanzari full-time

Locul de munca Montare termopane Austria a fost preluat de pe www.jobscop.ro
Aplica la job
21 Nov

Necalificati fabrica de ciocolata 1.650 E Anglia

Bistrita Strainatate Anglia

Descrierea postului:  Avem nevoie de personal pentru Anglia la fabrica de ciocolata. Se lucreaza pentru impachetat si ambala, oferim cazare masa si asigurare medicala si un salariu de 1.650 euro. Cei interesati de acest loc de munca sunt rugati sa apeleze 0768.882.749, 0747.890.589 de L V intre 9 17Cerinte:Beneficii suplimentare: .

Jobul Necalificati fabrica de ciocolata 1.650 E Anglia este incadrat in categoria Locuri de munca in strainatate full-time Salar:1650 euro

Locul de munca Necalificati fabrica de ciocolata 1.650 E Anglia a fost preluat de pe www.jobscop.ro
Aplica la job
21 Nov

Team Leader, Fraud Management, Vodafone Shared Service Romania - Italian language advanced

BUCURESTI Strainatate Italia Romania

Short company description AZE›i doreE™ti un job Aźn care sAƒ poAŁi comunica, sAƒ asculAŁi AŸi sAƒ ajuAŁi, punandu-ti in valoare atat competenAŁele profesionale, cat si abilitatile lingvistice? Iti doresti un job in care sa te dezvolti si sa inveti mereu, sustinut de dinamica domeniului de telecomunicaAŁii? O carierAƒ Aźn Vodafone Shared Services* te poate antrena Aźn comunicare AŸi, in acelasi.

Companie: Vodafone Shared Services Romania

Locul de munca Team Leader, Fraud Management, Vodafone Shared Service Romania - Italian language advanced a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
20 Nov

Bucatari, Cofetari, Patiseri, Ospatari, Receptioneri, Cameriste si supervisor/manager department

-STRAINATATE-

Personal hotelier, restaurant, catering - Bucatari, Cofetari, Patiseri, Ospatari, Receptioneri, Cameriste si supervisor/manager department ANDndash; angajare Marea Britanie, Irlanda, Jersey Island, Romania, USA - Elite Hospitality Jobs Programul Elite Hospitality Jobs ofera oportunitati de angajare si dezvoltare in cariera in domeniul hotel, restaurant si catering si avantajul de a avea.

Companie: NetJobs

Jobul Bucatari, Cofetari, Patiseri, Ospatari, Receptioneri, Cameriste si supervisor/manager department este incadrat in categoria Restaurante, Turism/Hoteluri full-time

Locul de munca Bucatari, Cofetari, Patiseri, Ospatari, Receptioneri, Cameriste si supervisor/manager department a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job

Au fost gasite 1786 locuri de munca in strainatate , afisate in 81 pagini.