Joburi in strainatate

Cauta in 1777 locuri de munca in strainatate in 2014

21 Nov

Angajam macelari Vita/Porc ANDndash; Olanda

BUCURESTI, -STRAINATATE-Strainatate Olanda

ANGAJAM MACELARI CU EXPERIENTA VITA SI PORC PENTRU OLANDA Selectam macelari-transare, dezosare VITA/PORC , pentru OLANDA. Nu percepem taxe sau comisioane. Asiguram cazare si transport. Salariul net 8 euro/ora vita, 7.50 euro/ora porc. Pentru cei interesati va rugam sa ne trimiteti un cv in limba engleza , copie CI si certificat de macelar la adresa de e-mail mai jos mentionata. Telefon:.

Companie: NetJobs

Jobul Angajam macelari Vita/Porc ANDndash; Olanda este incadrat in categoria ALTELE full-time , part-time Salar:8 euro

Locul de munca Angajam macelari Vita/Porc ANDndash; Olanda a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
21 Nov

Team Leader, Fraud Management, Vodafone Shared Service Romania - Italian language advanced

BUCURESTI Strainatate Italia Romania

Short company description AZE›i doreE™ti un job Aźn care sAƒ poAŁi comunica, sAƒ asculAŁi AŸi sAƒ ajuAŁi, punandu-ti in valoare atat competenAŁele profesionale, cat si abilitatile lingvistice? Iti doresti un job in care sa te dezvolti si sa inveti mereu, sustinut de dinamica domeniului de telecomunicaAŁii? O carierAƒ Aźn Vodafone Shared Services* te poate antrena Aźn comunicare AŸi, in acelasi.

Companie: Vodafone Shared Services Romania

Locul de munca Team Leader, Fraud Management, Vodafone Shared Service Romania - Italian language advanced a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
20 Nov

Bucatari, Cofetari, Patiseri, Ospatari, Receptioneri, Cameriste si supervisor/manager department

-STRAINATATE-

Personal hotelier, restaurant, catering - Bucatari, Cofetari, Patiseri, Ospatari, Receptioneri, Cameriste si supervisor/manager department ANDndash; angajare Marea Britanie, Irlanda, Jersey Island, Romania, USA - Elite Hospitality Jobs Programul Elite Hospitality Jobs ofera oportunitati de angajare si dezvoltare in cariera in domeniul hotel, restaurant si catering si avantajul de a avea.

Companie: NetJobs

Jobul Bucatari, Cofetari, Patiseri, Ospatari, Receptioneri, Cameriste si supervisor/manager department este incadrat in categoria Restaurante, Turism/Hoteluri full-time

Locul de munca Bucatari, Cofetari, Patiseri, Ospatari, Receptioneri, Cameriste si supervisor/manager department a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
21Nov
21 Nov

Ingrijire de o doamna mobila in frumosul KANDouml;ln

BUCURESTI, -STRAINATATE-, -TOATE ORASELE-

Cautam o ingrijitoare cu limba germana pentru o doamna mobila de 83 ani (156cm, 55kg) in orasul Koln. Doamna are o dementa usoara, uneori are stari de depresie, e o persoana apatica. Ingrijitoarea va avea la dispozitie camera proprie cu acces la internet. Perioda: 3 luni Data inceperii: 11.11.2014 Locul: Koln, Germania Pentru informatii despre nivelul remunerarii va rugam sa ne contactati Va.

Companie: NetJobs

Jobul Ingrijire de o doamna mobila in frumosul KANDouml;ln este incadrat in categoria ALTELE, BabySitter/Menaj/Curatenie, Healthcare, Medicina/Stomatologie, Sanatate full-time

Locul de munca Ingrijire de o doamna mobila in frumosul KANDouml;ln a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
20 Nov

Lupta impotriva saraciei in Africa si India

-STRAINATATE-

Urmeaza programul pentru a primi un certificat A de la One World Institute din Norvegia 6 luni-studii 3 luni-strangere de fonduri in Europa 3 luni-drumul spre Africa/India 6 luni-intr-un proiect din Africa/India 6 luni-finalizare a studiilor Munca voluntara, cazare si mancare incluse Scoala privata cu posiblitatea de a castiga bani pentru a plati taxele scolare The Project Work in Africa or.

Companie: NetJobs

Jobul Lupta impotriva saraciei in Africa si India este incadrat in categoria ALTELE, Educatie/Training, Voluntariat / Nonprofit / ONG full-time

Locul de munca Lupta impotriva saraciei in Africa si India a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
20 Nov

Au-pair - baby-sitter in Anglia, Franta, Olanda, Spania

Strainatate, Toate orasele Franta Anglia Olanda Spania

Liceu, Scoala postliceeala, FacultateDetalii Companie:Eurolife Consulting este una din cele mai mari companii de recrutare personal din Romania .Infiintata in anul 2005 si are ca obiect de activitate selectia si plasarea fortei de munca pe plan intern si extern, cat si de dezvoltare a programelor culturale in Europa . Dispunem de personalul necesar in domeniu psihologic, juridic , resurse.

Companie: Eurolife Consulting

Jobul Au-pair - baby-sitter in Anglia, Franta, Olanda, Spania este incadrat in categoria Menaj/Babysitter, Elevi/Studenti full-time

Locul de munca Au-pair - baby-sitter in Anglia, Franta, Olanda, Spania a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
20 Nov

Tehnicieni instalari retele DSL ANDamp;8211; Italia

-STRAINATATE-Strainatate Italia

Angajam tehnicieni instalari retele DSL ANDamp;8211; Italia : Limba italiana nivel conversational Experienta anterioara in domeniul IT/HelpDesk Cunostinte pachet MS office(Word,Excel,Powerpoint) Adaptabilitate si atentie la detalii Permis cat. B Oferim masina de serviciu,transport,cazare Contract de munca timp nederminat, plecare imediata Pentru mai multe informatii ne puteti contacta telefonic.

Companie: NetJobs

Jobul Tehnicieni instalari retele DSL ANDamp;8211; Italia este incadrat in categoria IT Hardware, IT Software full-time

Locul de munca Tehnicieni instalari retele DSL ANDamp;8211; Italia a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
20 Nov

Ingrijitori animale-danemarca

Strainatate Danemarca

Loc de munca Cu norma intreaga. RCC AGRO DK srl, ofera locuri de munca pt femei, barbati si cupluri,varsta 18-32 ani,in ferme zootehnice din Danemarca pe o perioada de 12-18 luni cu posibilitate de prelungire pe o perioada nelimitata, in urmatoarele conditii : - varsta: 18- 32 ani, engleza sau germana nivel conversational,permis de conducere pentru barbati. -salarizare : salariul minim brut in.

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:4000 ron

Locul de munca Ingrijitori animale-danemarca a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
20 Nov

Cameriste / housekeepers

Strainatate, Toate orasele

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:Eurolife Consulting este una din cele mai mari companii de recrutare personal din Romania .Infiintata in anul 2005 si are ca obiect de activitate selectia si plasarea fortei de munca pe plan intern si extern, cat si de dezvoltare a programelor culturale in Europa . Dispunem de personalul necesar in domeniu psihologic, juridic , resurse umane , cat si.

Companie: Eurolife Consulting

Jobul Cameriste / housekeepers este incadrat in categoria Turism/Hoteluri, Menaj/Babysitter full-time

Locul de munca Cameriste / housekeepers a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
20 Nov

Personal hotelier pentru anglia

Strainatate Anglia

Loc de munca Cu norma intreaga. La acest program se aplica promotia: "Plec acum, platesc dupa primul castig!" Agentia noastra ofera locuri de munca in domeniul turistic din Anglia persoanelor interesate, chiar daca nu au calificare sau experienta. Se lucreaza in hoteluri, restaurante, cafenele, baruri, in conditii foarte bune de calitate si igiena, in schimburi atat de zi, cat si de noapte..

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:4000 ron

Locul de munca Personal hotelier pentru anglia a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job

Au fost gasite 1777 locuri de munca in strainatate , afisate in 81 pagini.