Joburi sondor platforme petroliere marine

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu sondor platforme petroliere marine
20 Nov
sondor la forajul mecanizat si reparatii sonde VALCEA

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul sondor la forajul mecanizat si reparatii sonde in VALCEA este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 39/01/1140003670/1 Contact : Ramnicu Valcea, Str. Dacia Nr. 8 Tel. 0250/735608 int 18, e-mail : ajofm_vl@rdslink.ro .

Locul de munca sondor la forajul mecanizat si reparatii sonde a fost preluat de pe www.anofm.ro
Aplica la job
07 Nov
Sondor de foraj Toate orasele

formata din profesionisti specializati in aria noastra de activitate - geologi, geofizicieni, constructori, ingineri de foraj, ingineri mecanici si electromecanici, sondori, fierari betonisti. Din acest motiv, ne-am diversificat nu numai serviciile oferite - de la foraje de apa, piloti, epuisment la studii si cercetari geologice si hidrogeologice - cat si portofoliul de clienti. .

Companie: Adriels Group Srl

Jobul Sondor de foraj este incadrat in categoria Industrie, Constructii/Imobiliare full-time

Locul de munca Sondor de foraj a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
23Nov
14 Nov
sondor la forajul mecanizat si reparatii sonde PRAHOVA

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul sondor la forajul mecanizat si reparatii sonde in PRAHOVA este 1 posturi Contract de munca pe perioada determinata cu norma intreaga Cod intern Job: 30/03/1140012695/1 Contact : Ploiesti, Str. Nicolae Iorga Nr. 1 Tel. 0244/571390, e-mail : ph_lmv@ph.anofm.ro .

Locul de munca sondor la forajul mecanizat si reparatii sonde a fost preluat de pe www.anofm.ro
Aplica la job
13 Nov
sondor la punerea in productie BUCURESTI

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul sondor la punerea in productie in BUCURESTI este 2 posturi Contract de munca pe perioada determinata cu norma intreaga Cod intern Job: 50/01/1140004670/1 Contact : Bucuresti, Str. Spatarul Preda Nr. 12 sect.5 Tel. 021/316.55.08 int.231, e-mail : buc_lmv@buc.anofm.ro .

Locul de munca sondor la punerea in productie a fost preluat de pe www.anofm.ro
Aplica la job
13 Nov
sondor la interventii de sonde VALCEA

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul sondor la interventii de sonde in VALCEA este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 39/01/1140003556/1 Contact : Ramnicu Valcea, Str. Dacia Nr. 8 Tel. 0250/735608 int 18, e-mail : ajofm_vl@rdslink.ro .

Locul de munca sondor la interventii de sonde a fost preluat de pe www.anofm.ro
Aplica la job
23Nov
14 Nov
Inspector de calitate olanda Strainatate Olanda

petrol unde se folosesc pe platforme petroliere. Aceste detalii trebuie sa fie in siguranta si de aceia fiecare parte a detaliilor trebuie sa fie inspectate meticulos inainte de expediere. In acest job se folosesc tehnici vizuale si magnetice (inspectarea din interiorul sudurii si pieselor turnate pentru identificarea si localizarea contaminarilor si greselelor) Cerintele: -certificatul.

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:2200 ron

Locul de munca Inspector de calitate olanda a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
18 Nov
Sudor Santier Naval Full time

şantiere navale (şi platforme petroliere). -135-136 FCAW (Flux) -Veţi fi testat în primele zile Compensatii:*Cazarea *Asiguranta MedicalaDetalii Companie:Qbis este o agenţie de recrutare care ajută lucrătorilor din Lituania şi din Uniunea Europeană să-si găsească un loc de lucru în Olanda şi Germania. Domeniile de lucru sunt diferite, unele din ele.

Companie: Qbis UAB

Jobul Sudor Santier Naval este incadrat in categoria Construcţii / Instalaţii

Locul de munca Sudor Santier Naval a fost preluat de pe www.zoomjobs.ro
Aplica la job
14 Nov
Sudor santier naval Strainatate

mai mari santiere navale (si platforme petroliere). -135-136 FCAW (Flux) -Veti fi testat in primele zile Functia: Sudor Santier Naval Domeniul: Inginerie-mecanica Tara: Olanda Descrierea functiei: Candidatii nu platesc nici un comision pentru serviciile noastre. Daca se ofera jobul, candidatii vor fi acomodati cu cazarea, asiguranta medicala si transport pana la locul de lucru, mancarea nu .

Companie: JobsAlert.ro

full-time

Locul de munca Sudor santier naval a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
18 Nov
Inspector de calitate Full time

petrol unde se folosesc pe platforme petroliere. Aceste detalii trebuie să fie în siguranţă şi de aceia fiecare parte a detaliilor trebuie să fie inspectate meticulos înainte de expediere. În acest job se folosesc tehnici vizuale şi magnetice (inspectarea din interiorul sudurii şi pieselor turnate pentru identificarea şi localizarea contaminărilor şi.

Companie: Qbis UAB

Jobul Inspector de calitate este incadrat in categoria Inginerie

Locul de munca Inspector de calitate a fost preluat de pe www.zoomjobs.ro
Aplica la job
22 Nov
Femei pentru curatenie birouri Erbil Kurdistan

in diferite companii petroliere si consulate straine din Erbil, Kurdistan. Se asigura curatenia birourilor si a vilelor rezidentiale ale clientilor. - Contractul este pe o perioada de 1 an, dupa 6 luni aveti dreptul la o vacanta de 30 de zile (biletele de avion sunt platite de catre angajator). - Programul de lucru este de la 07.00 - 17.00, (uneori se fac si ore suplimentare) 6.

Jobul Femei pentru curatenie birouri este incadrat in categoria Curatenie/Intretinere/Menaj full-time Salar:700 usd

Locul de munca Femei pentru curatenie birouri a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job