Joburi sondor platforme petroliere marine

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu sondor platforme petroliere marine
05 Dec
Ajutor sondor
Timisoara

Firma Kanne and Joos Group angajeaza pentru partenerii nostrii ajutor sondor pentru executii de foraje. Beneficii: - Se plateste diurna si se aigura cazare la pensiune in timpul deplasarilor; -Masina de firma- 100 de km pe luna pentru interes personal; -Se ofera echipamente de lucru noi' -Prime de sarbatori; -Pachet salarial peste 2000 lei Net in functie de orele de munca efectuate.

Cerinte:Cerinte: - Permis categoria C+E ? cerinta obligatorie; - Disponibilitate la deplasari; - Persoana dinamica, energica, flexibila; - Seriozitate; - Respecta timpii de conducere/odihna precum si legislatia rutiera in vigoare.Compensatii:Cazare gratuita, Masa gratuita, Transport platit, AsigurareDetalii Companie:Agentie de recrutare si plasare forta de munca Romania si Germania.
Companie
SC KANNE&JOOS VERDE ENERGIES SRL
Categoria jobului
Transport
Tipul jobului
full-time
Salariu
5002000 ron
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
05 Dec
Ajutor sondor
Timisoara

LiceuDetalii Companie:Kanne And Joos Verde Energies Srl is located in Dumbravita, Timis County, Romania and is one of the 14 companies belonging to the group Kanne and Joos (K&J). K&J is a merger of two businesses, medium-sized German families (Kanne Group of Dersum and Joos Energies Consulting GmbH from Ulm) associated with equal parts from K&J.

Together with our partners from Germany and Romania, we are active in the fields of personnel leasing in Romania and Germany and staff recruitment.
Companie
Kanne And Joos Verde Energies
Categoria jobului
Industrie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job
06 Dec
sondor la interventii de sonde
VALCEA

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul sondor la interventii de sonde in VALCEA este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 39/01/1140003556/1 Contact : Ramnicu Valcea, Str. Dacia Nr. 8 Tel. 0250/735608 int 18, e-mail : ajofm_vl@rdslink.ro .

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul sondor la interventii de sonde in VALCEA este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 39/01/1140003556/1 Contact : Ramnicu Valcea, Str. Dacia Nr. 8 Tel. 0250/735608 int 18, e-mail : ajofm_vl@rdslink.ro
Sursa jobului
www.anofm.ro
Aplica la job Detalii job
09 Dec
Sudor Santier Naval
Full time

Funcţia: Sudor Santier Naval Domeniul: Inginerie-mecanica Ţara: Olanda Descrierea funcţiei: Candidaţii nu plătesc nici un comision pentru serviciile noastre. Dacă se oferă jobul, candidaţii vor fi acomodaţi cu cazarea, asiguranţă medicală şi transport până la locul de lucru, mâncarea nu este inclusa.

Angajatorii din Olanda caută sudori ce au mai avut experienţă pe şantiere navale. şi care au lucrat cu metal negru (black metal) ori metal inox în domeniul construcţii pe unele din cele mai mari şantiere navale (şi platforme petroliere). -135-136 FCAW (Flux) -Veţi fi testat în primele zile Compensatii:*Cazarea *Asiguranta MedicalaDetalii Companie:Qbis este o agenţie de recrutare care ajută lucrătorilor din Lituania şi din Uniunea Europeană să-si găsească un loc de lucru în Olanda şi Germania. Domeniile de lucru sunt diferite, unele din ele sunt logistica, industria citeste mai mult
Companie
Qbis UAB
Categoria jobului
Construcţii / Instalaţii
Sursa jobului
www.zoomjobs.ro
Aplica la job Detalii job
09 Dec
Inspector de calitate
Full time

Salariul: 1800-2500 EUR netto Poziţia de: Inspector de calitate Domeniul: Inginerie-mecanica Ţara: Olanda Oraşul: Eindhoven Descrierea funcţiei: Clienţii noştri caută inspectori de calitate, examinatori nedistructivi (NDT inspector in engleză).

Maşinele clienţilor noştri crează detalii din fontă pentru forajele de petrol unde se folosesc pe platforme petroliere. Aceste detalii trebuie să fie în siguranţă şi de aceia fiecare parte a detaliilor trebuie să fie inspectate meticulos înainte de expediere. În acest job se folosesc tehnici vizuale şi magnetice (inspectarea din interiorul sudurii şi pieselor turnate pentru identificarea şi localizarea contaminărilor şi greşelelor) Compensatii:*Cazarea *Asiguranta MedicalaDetalii Companie:Qbis este o agenţie de recrutare care ajută lucrătorilor din Lituania şi din Uniunea Europeană să-si găsească un loc de lucru în Olanda şi citeste mai mult
Companie
Qbis UAB
Categoria jobului
Inginerie
Sursa jobului
www.zoomjobs.ro
Aplica la job Detalii job
20 Dec
Inginer de Sistem IT - Servicii ISP
BUCURESTI

Scurta descriere a companiei Telekom Romania este un brand de telecomunicaAii nou Ei dinamic, care oferA servicii de telecomunicaAii fixe Ai mobile complete, inovatoare, simplificate Ei personalizate pentru o comunitate vastA de clienEi, cu peste 10 de milioane de contracte de servicii.

Prin cei doi operatori, Telekom Romania Mobile Communications Ai Telekom Romania Communications, Telekom Romania oferA servicii integrate de telecomunicaEii, astfel AncAt clienAii sA beneficieze de o experienEA completA Ai plinA de satisfacAii: servicii de voce Ei date mobile 3G Ei 4G mobile, telefonie fixA tradiEionalA, internet de mare vitezA Ei televiziune pe mai multe tehnologii, inclusiv IPTV precum Ei conEinut de AnaltA calitate Ei exclusivitAEi. Pentru clienAii business, noul brand este promisiunea unor soluEii IT & C la cheie, care sA sprijine companiile sA devinA mai competitive Ei mai agile. Telekom Romania este un brand din familia Deutsche citeste mai mult
Companie
Telekom Romania
Categoria jobului
IT Hardware IT Software
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.hipo.ro
Aplica la job Detalii job
21Dec
19 Dec
Mobile Developer
Iasi,

Descrierea companiei Companie de IT care ofera un mediu de lucru placut alaturi de o echipa t�nara cu un colectiv dornic de afirmare si succes �n cariera. Descrierea postului Daca esti o persoana pasionata de domeniul IT, entuziasmata si cauti noi provocari in domeniu, atunci alatura-te echipei noastre! Cautam un Mobile developer talentat si cu bune cunostinte de Java si Objective C.

Candidatul trebuie sa aiba entuziasm si sa fie dispus sa contribuie activ la dezvoltarea proiectelor, sa se integreze intr-o echipa tanara de lucru, in care se folosesc cele mai noi tehnologii. Cerintele postului Abilitati: • cunostinte legate de iOS SDK; Objective C, Java, Android • cunostinte medii legate de XML, JSON • cunostinte legate de dezvoltarea aplicatiilor mobile pe platforme (Eclipse, Sencha Touch) Responsabilitati: • implicarea in dezvoltarea de aplicatii mobile pentru Android si iOS • mentinerea si imbunatatirea aplicatiilor existente • testarea aplicatiilor mobile Ce citeste mai mult
Companie
CALL SOFT INC.
Categoria jobului
IT Software
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
20 Dec
Mobile Developer
Iasi

Daca eANDamp;537;ti o persoana pasionata de domeniul IT, entuziasmata ANDamp;537;i cauti noi provocari in domeniu, atunci alatura-te echipei noastre!
Cautam un Mobile developer talentat ANDamp;537;i cu bune cunoANDamp;537;tinte de Java ANDamp;537;i Objective C.

Candidatul trebuie sa aiba entuziasm ANDamp;537;i sa fie dispus sa contribuie activ la dezvoltarea proiectelor, sa se integreze intr-o echipa tANDacirc;nara de lucru, in care se folosesc cele mai noi tehnologii.

Abilitati:
-cunoANDamp;537;tinte legate de iOS SDK; Objective C, Java, Android
-cunoANDamp;537;tinte medii legate de XML, JSON
-cunoANDamp;537;tinte legate de dezvoltarea aplicatiilor mobile pe platforme (Eclipse, Sencha Touch)

Responsabilitati:

-implicarea in dezvoltarea de aplicatii mobile pentru Android ANDamp;537;i iOS
-mentinerea ANDamp;537;i imbunatatirea aplicatiilor existente
-testarea aplicatiilor mobile
Detalii Companie:Companie de IT care ofera un citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
IT Software
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
16 Dec
FARMACISTI-Suedia
all over Strainatate Suedia

Pentru Farmacistii care isi doresc sa profeseze ca Farmacist si nu Vanzator intr-o tara frumosa si civilizata precum Suedia le transmitem invitatia de a se inregistra in programul de recrutare Farmacisti derulat de INTERMARIN Proiectul a inceput in 2011 cu o prima serie de Farmacisti si continua in fiecare an cu minim 2 sesiuni de interviuri si angajare Se ofera curs gratuit de limba Suedeza

Companiile angajatoare sunt cele mai mari companii farmaceutice Suedeze , iar conditiile de lucru si salarizare sunt aceleasi ca si pentru Suedezi Contract de angajare : - perioada de contract : minim 3 ani ( cu posibilitate de prelungire ) - salarii : 24.000- 29.000 SEK brut/ luna ( oferta finala se va face dupa interviu in functie de experienta Farmacistilor . Salariul minim este aproximativ 2000 Euro NET/ luna - costurile lunare medii pentru un cuplu ( cazare, utilitati, transport, hrana, etc ) sunt 1000- euro - program : 40 ore/ saptamana - se lucreaza in ture inclusiv in weekend ( odata la citeste mai mult
Companie
INTERMARIN RECRUITMENT
Categoria jobului
Personal Medical/Sanitar
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
17 Dec
Mid-level software developer .NET
Bucuresti - 15.12.2014

Nivel cariera: Middle (peste 3 ani experienta) Denumire firma: ACTIV RECRUITMENT GRUP Localitatea: Bucuresti Domeniile ofertei: IT&C/tehnologie Data introducerii: 15.12.2014 RECRUTARE SI PLASARE FORTA DE MUNCA, EXECUTIVE SEARCH, HEAD-HUNTINGhttp://www.activrecruitment.ro Descrierea postului: Dezvoltare software prin utilizarea umatoarelor tehnologii: .

NET; C++; JAVA Cerinte: - Disponibilitate mare de a invata lucruri noi- DISPONIBILITATE PENTRU A LUCRA PE DIFERITE PLATFORME SI LIMBAJE DE PROGRAMARE - Capacitate de comunicare, de lucru in echipa - Responsabilitate individuala, dorinta de realizari personale - Cunostinte nivel mediu in .NET / sau C++ / sau Java / sau alt limbaj de programare de nivel inalt - Cunostinte solide de algoritmi, structuri de date, OOP
Companie
ACTIV RECRUITMENT GRUP
Categoria jobului
IT&C/tehnologie
Sursa jobului
cariereonline.ro
Aplica la job Detalii job