Joburi soferi profesionisti fara experienta

Cauta in 141 locuri de munca soferi profesionisti fara experienta in 2014

06 Nov
Reprezentant Relatii Clienti Part-Time
Bucuresti

Valoris este o companie in plina dezvoltare, cu experienta dovedita pe piata de contact center. Valoris construieste si dezvolta servicii inovatoare, competitive si profesionale de Contact Center pentru a deveni un reper de excelenta in domeniul relatiilor cu clientii si pentru a sustine dezvoltarea companiilor partenere.

Cerinte - Abilitati excelente de comunicare si o atitudine orientata spre client; - Atitudine pozitiva, dorinta de a invata lucruri noi, insistent; - Cunostiinte de operare pe calculator (Windows, MS Office) - Punctualitate si abilitatea de a face mai multe activitati in acelasi timp - Abilitati de a folosi calculatorul, viteza mare de dactilografiere ; - Auto-motivat si cu spirit de echipa; - Experienta anterioara intr-un call center constituie un avantaj. Responsabilitati • Efectuarea/primirea de apeluri si gestionarea lor conform procedurilor specifice; • Documentarea interactiunilor in sistemele specifice; • Indeplinirea obiectivelor citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
11 Nov
Recrutari Urgente!
Germania

Munca strainatate Companie specializata in plasare a fortei de munca, cu sediul in Arad angajeaza urgent pentru Germania 7 persoane cu calificare pentru clinica de masaj (reflexoterapie si anticelulitic), 8 stivuitoristi cu experienta pentru hale, iar pentru Spania soferi profesionisti categoria C E. Se asigura cazare, masa si asigurare medicala. Ultimele locuri pentru luna septembrie.Cerinte:
Cautam persoane cu varstele cuprinse intre 18 si 55 de ani,apte de munca. Nu este necesara experienta profesionala! Limba germana, respectiv spaniola, nu este obligatorie!

Compensatii:
Cazare gratuita, Masa gratuita, Asigurare

Detalii Companie:
Companie profesionala de recrutare si plasare a fortei de munca Compania noastra detine toate acreditarile cerute de legea romana pentru furnizarea serviciilor, fiind inregistrata ca agent de plasare forta de munca sub nr.66/2012 la ITM.. Experienta noastra in domeniul resurselor umane este dovedita citeste mai mult
Companie
profesional
Categoria jobului
Servicii Infrumusetare
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
11 Nov
Truck drivers
Austria

Postat la: 10-11-2014

Responsabilitati Agentia EUROPRORECRUIT selecteaza urgent SOFERI PROFESIONISTI categoria CE pentru transportul international de marfuri in Uniunea Europeana pentru una dintre cele mai mari companii de logistica, de pe piata internationala!
Cerinte - Capabil sa inteleaga o conversatie in limba Engleza si sa vorbeasca in propozitii simple;
-

Cunostintele de limba Germana sau Franceza prezinta avantaj;
- Carnet de conducere categoriile CE;
- Certificat ADR (marfuri periculoase);
- Card de conducator;
- Card de calificare a conducatorului;
- Experienta in conducerea camioanelor de mare tonaj in Comunitatea Europeana;
- Capabil sa incarce si sa descarce;
- Capabil sa conduca fara avarii;
- Capabil sa se descurce in trafic pentru a ajunge la destinatie;
- Flexibil si respectuos cu cei din trafic;
- Capabil sa transporte toate tipurile de bunuri si remorci;
- Cunostinte avansate citeste mai mult
Companie
Europrorecruit SRL
Categoria jobului
Cablaje / Automotive
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
12 Nov
Lucrator depozit / Manipulant marfa ANGLIA!
-STRAINATATE-, -TOATE ORASELE-

Acest program se adreseaza atat persoanelor fara experienta, cat si persoanelor cu experienta in acest domeniu si care doresc sa faca cariera in acest domeniu. Pentru toti candidatii selectati companiile din Anglia ofera un stagiu scurt de pregatire profesionala in acest domeniu, inainte sa inceapa munca.

<br> <br>STUDLINE recomanda programul ANDquot;Lucratori depozite in ANGLIAANDquot; tuturor persoanelor interesate, chiar daca nu au calificare sau experienta. Practic oricine cunoaste lb. engleza se poate angaja. Este unul din cele mai accesibile programe care ofera rapid un job, si o plecare cu costuri foarte mici. <br> <br>Responsabilitatile lucratorului in depozit: <br> <br>- Depozitarea marfii; <br>- Verificarea comparativa a bunurilor si produselor din stoc; <br>- Mutarea bunurilor si produselor in depozit; <br>- Semnarea actelor de livrare; <br>- Consemnarea bunurilor deteriorate sau stricate; <br>- Selectarea si citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Achizitii/Aprovizionare ALTELE Transport/Logistica Vanzari
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
28Nov
12 Nov
Operatori call center PROGRAM FLEXIBIL
BUCURESTI

Scurta descriere a companiei Teleperformance Romania este o parte a Teleperformance Group, unul dintre liderii mondiali pe piata serviciilor de contact center externalizate. 62 de tari, 270 centre de contact si peste 175.000 de angajati, sunt doar cateva cifre care arata dezvoltarea si dinamica Grupului Teleperformance.

Teleperformance Romania si-a inceput activitatea in 2004, si imediat a devenit lider pe piata serviciilor de call center externalizate. Din 2004 si pana in prezent echipa Teleperformance Romania a crescut, numarand azi mai mult de 500 de persoane care furnizeaza servicii pentru principalii jucatori de pe piata romaneasca, din diverse domenii precum: banci, societati de asigurari si operatori de telecomunicatii. Sa fi angajat al Teleperformance Romanaia insemana sa faci parte dintr-un grup dinamic si multicultural unde esti incurajat inca de la bun inceput sa-ti exploatezi potentialul la maxim Cerinte Esti comunicativ, dinamic si motivat sa lucrezi intr-o companie citeste mai mult
Companie
Teleperformance Romania
Categoria jobului
Asigurari - Intermedieri financiare Customer support - Client service
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
11 Nov
Recruiter in limba maghiara, romana, engleza
Targu Mures ROMANIA

Postat la: 10-11-2014

Responsabilitati Cautam recruiter care vorbeste limba romana, maghiara si engleza la o firma internationala de plasare a fortei de munca.
Eastmen din 2007, se ocupa cu recruterea de profesionisti maghiari si romani care doresc sa lucreze pe termen lung in Olanda. In fiecare an, sute de oameni sunt transmis in Olanda.

Candidatii sunt selectati de la Budapesta si Targu Mures.
Pentru ca firma noastra este in crestere, si din Romania transmitem persoane pentru munca in Olanda, deci suntem in cautarea unui recruiter care vorbeste limba romana, maghiara si engleza, si care este capabil de a conduce biroul la Targu Mures in mod independent, precum si construieste relatiile cu alte companii si cu solicitantii de locuri de munca. Recruiterul este responsabil pentru recrutarea si coordonarea de profesionisit din Romania.

Descriere:
• Contact zilnic cu candidatii romani si maghiari.
• Recrutarea si plasarea de citeste mai mult
Companie
Eastmen Human Resources B.V. Mkkk
Categoria jobului
Resurse Umane / Psihologie
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
03 Nov
Oportunitate de a incepe o cariera in IT Software
Oradea ROMANIA

Postat la: 03-11-2014

Responsabilitati Școala Informala de IT are la Oradea cursuri de:

* Web Development (cu accent pe PHP)
* Java Development
* .

NET Development

Cursurile se vor tine la Trade Center, noua cladire de birouri de la Lotus Mall sambata si in dupa-amieze/seara in asa fel incat sa fie accesibile studentilor sau celor care au deja un job.
Cerinte 1. Un interes si o pasiune deosebite pentru IT care sa ofere energia necesara pentru cele 6 luni de cursuri intensive
2. Cunoasterea limbii engleze la un nivel suficient pentru a purta o conversatie si a folosi cu dexteritate materiale scrie in limba engleza.
Beneficii Oferite 1. Cursuri mentionate mai sus sunt adaptate la cerintele firmelor de IT locale si la un nivel de calitate convingator pentru acestea
2. Trainerii sunt profesionisti cu experienta, actual practicanti ai limbajelor respective
3. Vor fi sesiuni de soft-skills (lucru in echipa, citeste mai mult
Companie
Asocia ia pentru Educa ie Informal
Categoria jobului
IT Software
Aplica la job Detalii job
07 Nov
Angajez sofer profesionist
Belgia

Postat la: 05-11-2014

Responsabilitati ANGAJEZ SOFERI PROFESIONISTI PE COMUNITATE; URGENT.
CANDIDATUL IDEAL:
Cerinte obligatorii:
- Atestat sofer profesionist transport marfa [C, E];
- Card pentru tahograf digital;
- Aviz medical si psihologic valabil.


- Minim 2 ani experienta in conducerea autovehiculelor articulate cu MTMA 40 to, in trafic international;
- Scrisoare de recomandare.
- Cunostinte minime de mecanica auto si intretinere a autocamioanelor;
- Disponibilitate de lucru in Europa, pentru perioade de timp de 3 luni(transport intracomunitar)cu 1luna acasa.
Cunoasterea unei limbi de circulatie internationala la nivel conversational.
- Fara cazier judiciar.
- Fara suspendarea permisului de conducere din cauza consumului de bauturi alcoolice. .
Candidatul trebuie sa indeplineasca si urmatoarele conditii: cinstit, ordonat, riguros, descurcaret, dinamic. respectuos, etc.
citeste mai mult
Companie
SC CONDMARI
Categoria jobului
Transport
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
05 Nov
?oferi- Frigo-Germania
Balingen Strainatate Germania

Agentie palsare forte de munca din Arad recruteaza FARA TAXE SAU COMISIOANE soferi profesionisti pentru angajator german. Descrierea postului: -Transport national alimente. -Se lucreaza in regim de zi si noapte cate o saptamana fiecare, 10 ore/tura, 5 zile/saptamana.

-Conditii excelente de munca Se ofera: - contract de munca in Germania, termen nedeterminat - salariu intre 1.700?-1.800? net/luna, in functie de clasa de impozitare

Cerinte:
Se cer: - permis cat. CE - atestat - card taho - fara antecedente penale - experienta in domeniu - seriozitate si responsabilitate - !!!!!Obligatoriu!!!! - cunostinte de germana la nivel conversational. Angajatorul are nevoie de soferi pentru termen indelungat. Pentru a aplica la acest Job asteptam pe Mail CV in germana + copii permis,card,atestat si carte identitate. Alte informatii: - pentru primele 2 saptamani de munca cazarea costa 18?/zi - dupa perioada de proba se va cauta o citeste mai mult
Companie
Sc Personal Werk Ro-De Srl
Categoria jobului
Transport
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
08 Nov
Locuri de munca in America, pe perioada determinata (5-10...
Statele Unite ale Americii

Postat la: 07-11-2014

Responsabilitati Carausi de mobila/Soferi pentru companii de mutari de mobila (statele MA, VA)
Tehnicieni retele (statul Kentucky)
Cerinte Carausi de mobila/Soferi:
- varsta intre 20 si 40 de ani;
- rezistenta fizica foarte buna;
- engleza la nivel conversational
- pentru soferi, experienta si permis categoria C;

/> Tehnicieni retele;
- minim 20 de ani;
- engleza la nivel intermediar spre avansat;
Beneficii Oferite Carausi de mobila/Soferi:
- salarii intre 12$-16$/h, ore suplimentare (peste 40h/saptamana) platite cu 1.5 in plus fata de salariul de baza;

Tehnicieni retele:
- salarii de 16$/h, iar orele suplimentare (peste 40h/saptaman) 24$/h
Descrierea firmei Companie de plasare a fortei de munca in strainatate
Companie SC MIKE'S AGENCY AM Posturi disponibile 100 Domeniu Alte domenii Nivel experienta Fara experienta Tip citeste mai mult
Companie
SC MIKE S AGENCY AM
Categoria jobului
Alte domenii
Tipul jobului
sezonier
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 141 locuri de munca ( soferi profesionisti fara experienta ) , afisate in 15 pagini.