Joburi sofer tir cisterne sau autobuz

Cauta in 4 locuri de munca sofer tir cisterne sau autobuz in 2014

13 Nov
Sofer tir cu licenta pe UE
Olanda

Ai un tir in custodie si vrei sa iti asiguram si comenzile de transport? Daca da, pentru o companie internationala cu peste 65 de ani de experienta in Europa si Rusia, cu peste 1200 unitati de cisterne si peste 400 de angajati, recrutam SOFERI DE TIR cu licenta pe UE pentru o colaborare de succes! Candidatii cautati: firme mici sau PFA cu licenta de transport european.

In cazul firmelor sa fie o persoana in firma cu atestat de coordonator transport, iar la PFA acest atestat este obligatoriu.
Categoria jobului
Transporturi
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
13 Nov
Sofer tir cu licenta pe UE
Belgia Belgia

Ai un tir in custodie si vrei sa iti asiguram si comenzile detransport? Daca da, pentru o companie internationala cu peste 65 de ani de experienta in Europa si Rusia, cu peste 1200 unitati de cisterne si peste 400 de angajati, recrutam SOFERI DE TIR cu licenta pe UE pentru o colaborare de succes! Candidatii cautati: firme mici sau PFA cu licenta de transport european.

In cazul firmelor sa fie o persoana in firma cu atestat de coordonator transport, iar la PFA acest atestat este obligatoriu. Domeniu de transport: transport marfuri ADR.
Plata pe km este de 0,81 euro, se asigura aproximativ 10.000 km pe luna, garantati o data cu indeplinirea cerintelor (KPI). Asadar, venitul total este de aproximativ 8.100 euro pe luna, din care candidatii trebuie sa suporte urmatoarele cheltuieli: combustibilul, intretinerea TIR-ului, asigurarea, taxele salariale, eurovigneta.
Categoria jobului
Transporturi
Tipul jobului
full-time
Salariu
81081 euro
Aplica la job Detalii job
11 Nov
Sofer TIR cu licenta UE
Belgia, Luxemburg

Transportul produselor alimentare lichide in supermarketurile din tarile Benelux(Belgia, Olanda si Luxemburg) Ai un tir in custodie si vrei sa iti asiguram si comenzile de transport? Daca da, cautam Soferi de TIR cu licenta pe UE pentru transportul produselor alimentare lichide in supermarketurile din Tarile Benelux (Olanda, Belgia si Luxemburg) pentru o companie internationala cu peste 65

de ani de experienta in Europa si Rusia, cu peste 1200 unitati de cisterne si peste 400 de angajati. Candidatii cautati: firme mici sau PFA cu licenta de transport european. In cazul firmelor sa fie o persoana in firma cu atestat de coordonator transport, iar la PFA acest atestat este obligatoriu. Plata pe km este de 0,81 euro, se asigura aproximativ 10.000 km pe luna, garantati o data cu indeplinirea cerintelor (KPI). Asadar, venitul total este de aproximativ 8.100 euro pe luna, din care candidatii trebuie sa suporte urmatoarele cheltuieli: combustibilul, intretinerea TIR-ului, citeste mai mult
Companie
Divaexim Jobs
Categoria jobului
Transport
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
27Nov
08 Nov
Sofer tir cu licenta pe UE
Olanda

Postat la: 17-10-2014

Responsabilitati Ai un tir in custodie si vrei sa iti asiguram si comenzile de transport? Daca da, pentru o companie internationala cu peste 65 de ani de experienta in Europa si Rusia, cu peste 1200 unitati de cisterne si peste 400 de angajati, recrutam SOFERI DE TIR cu licenta pe UE pentru o colaborare de succes! Candidatii cautati: firme mici sau PFA cu

licenta de transport european. In cazul firmelor sa fie o persoana in firma cu atestat de coordonator transport, iar la PFA acest atestat este obligatoriu.

Responsabilitati:
- Transportul produselor alimentare lichide in supermarketurile din tarile Benelux (Belgia, Olanda si Luxemburg)

Plata pe km este de 0,81 euro, se asigura aproximativ 10.000 km pe luna, garantati o data cu indeplinirea cerintelor (KPI). Asadar, venitul total este de aproximativ 8.100 euro pe luna, din care candidatii trebuie sa suporte urmatoarele cheltuieli: combustibilul, intretinerea citeste mai mult
Companie
Tjobs SRL
Categoria jobului
Transport
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job