Joburi sofer doraly afumati

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu sofer doraly afumati
17 Dec
Sofer distribuitor
Cluj-Napoca

A SC Apetit Catering SRL angajeaza: a€¢ Sofer distribuitor Cu precizarea ca pentru postul de sofer distributie programul de lucru va fi doar de 3 ore pe zi. A  Cerinte Experienta, seriozitate si implicare maxima. Oferta Conditii bune de lucru si salarizare A .

A SC Apetit Catering SRL angajeaza: a€¢ Sofer distribuitor Cu precizarea ca pentru postul de sofer distributie programul de lucru va fi doar de 3 ore pe zi. A  Cerinte Experienta, seriozitate si implicare maxima. Oferta Conditii bune de lucru si salarizare A 
Companie
Apetit Catering Cluj
Categoria jobului
Alte locuri de munca
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job Detalii job
16 Dec
SOFER LIVRATOR
Arad, Baia Mare, Bistrita, Cluj-Napoca

SOFER LIVRATOR Cerinte - Domiciliul stabil in orasul pentru care aplica; - Atestat transport marfa - Permis de conducere categoria B-C; - Experienta in distributie constituie un avantaj..

SOFER LIVRATOR Cerinte - Domiciliul stabil in orasul pentru care aplica; - Atestat transport marfa - Permis de conducere categoria B-C; - Experienta in distributie constituie un avantaj.
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
12 Dec
Sofer C+E pentru transport rutier intracomunitar
Full time

Codognotto Group angajeaza soferi profesionisti C+E pentru transport rutier intracomunitar Codognotto Group este o companie internationala de logistica si transport, ce ofera solutii de transport la nivel european. Oferim un loc de munca stabil pentru soferii profesionisti (permis C+E) de incredere si cu experienta, pentru a lucra in toate tarile europene.Resposabilitatea dvs.

va fi sa conduceti camionul nostru pe rute internationale pentru a oferi servicii de cea mai inalta calitate clientilor nostri. Compensatii:Va oferim: - Contract de munca nedeterminat cu norma intreaga intr-o companie internationala mare și stabila - Salariu foarte competitiv - Salariu lunar regulat - Sistem de prime de fidelitate - O flota moderna de camioane - Bonus bazat pe consum - Start imediat TRIMITE CV la: cv@codognotto.eu TAGURI: logistica, transport, transport rutier, grupaj, camion, camion >3,5t, sofer, sofer profesionist, permis de conducere, flota, pe uscat, locuri de citeste mai mult
Companie
CODOGNOTTO GROUP
Categoria jobului
Transport / Distribuţie
Sursa jobului
www.zoomjobs.ro
Aplica la job Detalii job
11 Dec
Sofer de tir /cisterna
Londra

Loc de munca Cu norma intreaga. Pentru Anglia-Londra cautam sofer tir/cisterna full time . Se ofera un salariu de 1200 lire/luna, training gratuit si un bonus de pana la 85 de lire pe luna daca se atinge 70% din targhet (km. parcursi).

Candidatul trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte: -experienta pe o pozitie similara; -licente HLV(Large goods vehicle)si ADR (transport marfa periculoasa); -limba engleza:comunicativ ; -persoana eleganta si curata; -profesionalism;Compensatii:1200-1285 EURDetalii Companie:Locuri de munca in strainatate
Companie
JobsAlert.ro
Tipul jobului
full-time
Salariu
10004000 ron
Sursa jobului
www.jobsalert.ro
Aplica la job Detalii job
21Dec
11 Dec
Sofer tir uk
Nordul Angliei

Loc de munca Cu norma intreaga. Candidatii trebuie sa aiba cunostinte de limba engleza la nivel mediu-avansat,experienta 2 ani ca sofer de tir cu livrari in sistem multi-drop si sa detina permis categoriile C sau CE;licenta ADR reprezinta un avantaj. Orele suplimentare se platesc cu 10 lire/ora.

Responsabilitati: -asigurarea marfii; -efectuarea de curse dus-intors in nordul Angliei; -stabilirea rutelor(aproximativ 20 de livrari/incarcari); livrarea/colectareapaletilor; -verificarea etichetelor; -utilizarea transpaletului pentru incarcare/descarcare marfa; Compensatii:1300-2000 GBPDetalii Companie:Locuri de munca in strainatate
Companie
JobsAlert.ro
Tipul jobului
full-time
Salariu
10004000 ron
Sursa jobului
www.jobsalert.ro
Aplica la job Detalii job
10 Dec
Sofer C+E
Strainatate,

Descrierea companiei CDS Labour ltd este una dintre cele mai importante agentii de recrutare din East Midlands furnizand locuri de munca temporare, part-time si full-time. Descrierea postului Locuri de munca pentru soferi profesionisti in Marea Britanie, cu castiguri intre £300-£450 pe saptamana dupa chirie si taxe.

CDS Labour ltd este una dintre cele mai importante agentii de recrutare din East Midlands furnizand locuri de munca temporare, part-time si full-time. Cerintele postului Oferim: Program de lucru flexibil Plata o data la 2 saptamani Posibilitatea de a lucra in weekend Munca temporara constractuala cu posibilitatea de a trece full time. Oferim echipament de protectie Cerinte: Permis de conducere C+E Experienta ca sofer TIR Card tahografic si atestat transport marfuri Atitudine pozitiva fata locul de munca Fiabilitate si Flexibilitate Calificare CPC (certificatul conducatorului auto de competenta profesionala) - In cazul in care permisul de conducere C + E este facut citeste mai mult
Companie
CDS Labour
Categoria jobului
Transporturi / Distributie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
13 Dec
Trade Marketing Channel Specialist - Bucuresti (Afumati)
Bucuresti

Candidatul ideal: Cunostinte incluzand: educatia, calificarile si formarea profesionala Absolvent de studii superioare Experienta in trade marketing – min.

2 ani Se considera avantaj experienta in FMCG Bune cunostinte de operare a calculatorului (Excel, Power Point) si de limba engleza (se vor testa)Abilitati Excelente abilitati de analiza, planificare si comunicare Bune abilitati de prezentare Capacitate de a lucra sub presiune Dinamism Creativitate Lucru in echipa Abilitati organizatorice Descrierea jobului: Locul desfasurarii activitatii: sediul Albalact din Afumati. Transport asigurat pe ruta Republica – Sos Fundeni- Sos Colentina- Afumati Obiectivul pozitiei Sa stabileasca modul de implementare a initiativelor de marketing in canalul alocat, prin sprijinirea implementarii programelor de TM in magazine la nivel national. Sa asigure cresterea nivelului de consum „in magazin” prin marirea vizibilitatii si propunerea celor mai potrivite programe la punctul de cumparare. Sa citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
09 Dec
Sofer categoria C+E
Full time

Pozitie : sofer cat.C + E Program de lucru : 5 saptamani prin diferite orase din Europa, o saptamana acasa Salariul : 1000-1500 euro (in functie de traseul parcurs) Descrierea jobului : de condus camion ( peste 12 tone ) prin mai multe tari si orase din Europa.Compensatii:-Detalii Companie:Activitati ale agentiilor de plasare a fortei de munca.

Pozitie : sofer cat.C + E Program de lucru : 5 saptamani prin diferite orase din Europa, o saptamana acasa Salariul : 1000-1500 euro (in functie de traseul parcurs) Descrierea jobului : de condus camion ( peste 12 tone ) prin mai multe tari si orase din Europa.Compensatii:-Detalii Companie:Activitati ale agentiilor de plasare a fortei de munca
Companie
SK EXPRES RECRUITMENT SRL
Categoria jobului
Transport / Distribuţie
Salariu
15001500 euro
Sursa jobului
www.zoomjobs.ro
Aplica la job Detalii job
14 Dec
Sofer UK - HGV class 2 ,CPC card
Anglia

Se cauta sofer pentru UK (HGV class 2)pentru livrari firma materiale de constructii. Se cauta persoana obligatoriu cu certificat CPC . Salarul este 10 lire brut/ ora , cazare 65 lire/ saptamana in Midsomer Norton se incepe la mijlocul lui Ianuarie..

Se cauta sofer pentru UK (HGV class 2)pentru livrari firma materiale de constructii. Se cauta persoana obligatoriu cu certificat CPC . Salarul este 10 lire brut/ ora , cazare 65 lire/ saptamana in Midsomer Norton se incepe la mijlocul lui Ianuarie.
Categoria jobului
Transporturi
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
11 Dec
Trade marketing channel specialist – BUCURESTI (afumati)
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 10-12-2014 Responsabilitati Locul desfasurarii activitatii: sediul Albalact din Afumati. Transport asigurat pe ruta Republica – Sos Fundeni- Sos Colentina- Afumati Obiectivul pozitiei Sa stabileasca modul de implementare a initiativelor de marketing in canalul alocat, prin sprijinirea implementarii programelor de TM in magazine la nivel national.

Sa asigure cresterea nivelului de consum „in magazin” prin marirea vizibilitatii si propunerea celor mai potrivite programe la punctul de cumparare. Sa recomande un design potrivit activitatilor in magazine al POPM-urilor si sa dezvolte relatii excelente cu echipa din teren. Responsabilitati 1. Sa elaboreze anual / trimestrial / lunar planul activitatilor promotionale si al activitatilor desfasurate in la clienti. 2. Sa gestioneze bugetul pentru activitatile comerciale la clienti (promotii generale sau promotii in magazine) impreuna cu responsabilii din echipa de vanzari. 3. Responsabil pentru propunerile de POPM-uri citeste mai mult
Companie
SC ALBALACT RO
Categoria jobului
Marketing / Cercetare de piata
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job