Joburi sofer categoria b

Cauta in 177 locuri de munca sofer categoria b in 2016

10Feb
05 Feb
Sofer categoria C+E
Brasov/Brasov; Iasi/Iasi; Iasi/Targu Frumos

Sofer categoria C+E Cautam soferi categoria C+E cu atestat. Va rugam C.V.-urile pe adresa de email.Cerinte:Bacalaureat

Companie
Global Farming Srl
Categoria jobului
Transport Logistica/Sofer Transport Prestari servicii
Sursa jobului
www.workfinder.ro
Aplica la job Detalii job
28 Jan
Sofer categoria C - depozit lactate
Cluj Napoca

Caut sofer categoria C pentru un depozit de lactate cu sediul pe Calea Baciului. Programul este de LUNI - SAMBATA de la 6:00 - 14:30 + ore suplimentare platite dublu. .

Caut sofer categoria C pentru un depozit de lactate cu sediul pe Calea Baciului. Programul este de LUNI - SAMBATA de la 6:00 - 14:30 + ore suplimentare platite dublu.
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
28 Jan
Sofer categoria C - depozit lactate
judetul Cluj

Depozit de lactate cu sediul pe Calea Baciului, program de Luni - Sambata de la 6:00 - 14:30 + ore suplimentare platite dublu. Salariul este de 1378 net + tichete de masa si un bonus din vanzari. - permis categoria B si C - permis categoria B si C .

Depozit de lactate cu sediul pe Calea Baciului, program de Luni - Sambata de la 6:00 - 14:30 + ore suplimentare platite dublu. Salariul este de 1378 net + tichete de masa si un bonus din vanzari. - permis categoria B si C - permis categoria B si C
Categoria jobului
Transport/Logistica Transport
Sursa jobului
www.locuri-munca.com
Aplica la job Detalii job
01 Feb
SOFER categoria B
Bucuresti

Candidatul ideal Studii medii finalizate.Posesor carnet conducere categoria B – minim 3 ani.Foarte bun cunoscator al Bucurestiului.Buna orientare in spatiu.Memorie vizuala buna.Atitudine pozitiva.Descurcaret.Abilitati de organizare si comunicare.Capacitatea de a lucra intr-o echipa. Descrierea jobului Transport asigurat.

Raspunde de curatenia masinii (exterior + interior) si de aprovizionarea consumabilelor (lichid de parbriz, servetele, parfum de interior, etc).Raspunde de alimentarea cu combustibil a autovehiculului.Inainte de orice deplasare (in oras sau in afara orasului), indata ce ii este comunicata adresa, isi stabileste foarte bine traseul astfel incat sa gaseasca locatia cu precizie si in timp util.Raspunde de completarea zilnica a foilor de parcurs.Conduce automobilul in deplina siguranta.Respecta regulile stabilite de legislatia in vigoare privind circulatia pe drumurile publice, precum si regulamentele si instructiunile interne.Cunoaste si ingrijeste de starea tehnica a citeste mai mult
Companie
SC DNS BIROTICA SRL
Categoria jobului
Transport / Distributie Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
10Feb
28 Jan
Sofer categoria C - depozit lactate
Cluj Napoca ROMANIA

Postat la: 06-01-2016 Responsabilitati Depozit de lactate cu sediul in Calea Baciului, program de Luni - Sambata de la 6:00 - 14:30 + ore suplimentare platite dublu. Salariul este de 1378 net + tichete de masa si un bonus din vanzari.

Cerinte - permis categoria B si C Beneficii Oferite - bonuri de masa - bonus din vanzari Descrierea firmei Professional, lider pe piata agentiilor de Resurse Umane din Romania, ofera clientilor sai servicii complete in domeniul resurselor umane: recrutare, testare, selectie si plasare de personal, administrare de personal, executive search, evaluare de personal, assessmnet & development centers, audit organizational si training. Pastram confidentialitatea si tratam cu profesionalism fiecare candidatura. Site: www.professional.com.ro Sediul central: Bucuresti B-dul. Alexandru Ioan Cuza, nr. 4, Sector 1 Tel.: +40 21 314.69.30 E-mail: office@professional.com.ro Filiale: Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Ploiesti, Timisoara. Rep Moldova - citeste mai mult
Companie
Professional HR Agency
Categoria jobului
Distributie Distributie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
27 Jan
Sofer categoria B
Bucuresti, Municipiul Bucuresti, Romania

Atributii specifice postului: colectare si distributie de marfuri.Domeniul de activitate: colectare deseuri nepericuloase.Zonele de acoperire in Bucuresti: sectorul 2, sectorul 4, sectorul 5 si sectorul 6. .

Atributii specifice postului: colectare si distributie de marfuri.Domeniul de activitate: colectare deseuri nepericuloase.Zonele de acoperire in Bucuresti: sectorul 2, sectorul 4, sectorul 5 si sectorul 6.
Sursa jobului
www.bestjobs.ro
Aplica la job Detalii job
09 Feb
Sofer transport marfa
Arad, Judetul Arad, Romania

Societace comerciala, angajam sofer categoria B pentru transport marfa intracomunitar. Persoana cu experienta, disponibila pentru un program flexibil. Solicitam seriozitate. Limba maghiara constituie un avantaj. CV-urile se pot trimite pe fax : 0357435888, email poultryqueenarad@gmail.com tel. 0747399561 .

Societace comerciala, angajam sofer categoria B pentru transport marfa intracomunitar. Persoana cu experienta, disponibila pentru un program flexibil. Solicitam seriozitate. Limba maghiara constituie un avantaj. CV-urile se pot trimite pe fax : 0357435888, email poultryqueenarad@gmail.com tel. 0747399561
Companie
POULTRY QUEEN
Sursa jobului
www.bestjobs.ro
Aplica la job Detalii job
09 Feb
sofer distributie
Bucuresti

Criterii de selectie  Peste 1 an experienta in Transport / Distributie Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal - Minim studii liceale;- Permis de conducere categoria B, fara evenimente rutiere;- Abilitati de lucru pe calculator;- Spirit de echipa;- Persoana dinamica, punctuala, organizata, serioasa, cu dorinta de a lucra intr-un mediu dinamic;-Autodisciplina, buna organizare si seriozitate fata de sarcinile propuse Descrierea jobului -incarcare/descarcare marfa-transporta marfa in baza documentelor de insotire-pregatirea comenzilor catre clienti- livreaza comenzile conform programului de distributieResponsabilitatea pentru masinaInspectie de zi cu zi a vehiculului Noi oferim:- Atmosfera placuta de lucru intr-o echipa tanara, dinamica si ambitioasa;- Posibilitate de avansare si dezvoltare citeste mai mult
Companie
Rocos Nov Comex SRL
Categoria jobului
Transport / Distributie Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
08 Feb
Sofer C+E Comunitate cu Test de conducere in 27.02.2016 la Constanta
Bacau Braila Bucuresti Buzau Calarasi Constanta

Candidatul ideal Soferi Danemarca- Test de verificarea abilitatilor de conducere la Constanta data 27 Februarie 2016 Va invitam sa participati la TESTAREA APTITUDINILOR DE CONDUCERE A AUTOVEHICULELOR DE MARE TONAJ 24 DE TONETESTUL DE CONDUCERE va avea loc la Constanta data 27 Februarie 2016 Candidatilor care vor trece testul de conducere li se va oferi contractul de munca.

Pozitia :Sofer ProfesionistTara:Romania Pozitii disponibile: 5Locul de munca: Companie privataSalariu :Salariul brut 1475 Roni +39,5 Euro diurna pe zi.Soferilor cu experienta si cunostinte nivel B1 de limba engleza li se ofera un salariu intre 1800 si 1900 Euro net Costul primului bilet de avion catre Danemarca este suportat de catre Angajator.Ce ofera Angajatorul :Contract pe perioada nedeterminata. Angajarea se face pe Romania.Nu veti detine camion propriu. Se vor planifica transporturile in asa fel incat angajatul sa aiba curse si camioane disponibileSe ofera curs de securitate pentru a lucra in aeroport citeste mai mult
Companie
BUSINESS ACTIV CONSULT
Categoria jobului
Transport / Distributie Transport
Tipul jobului
full-time
Salariu
395395 euro
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
08 Feb
SOFER TRANSPORT INTERNATIONAL
Bucuresti

Criterii de selectie  Peste 3 ani experienta in Transport / Distributie, Administrativ / Logistica Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal Angajam pe termen lung, sofer de tir profesionist,cu atestat valabil pentru urmatoarea ruta : Romania-Turcia, Turcia- Europa si retur. Posesor permis de conducere categoria C+E , fara incidente si anticidente penale. Card pentru tahograf digital . Telefon de contact 0736655295 / 0731378773. Pentru informatii suplimentare va puteti prezenta la sediul nostru din comuna Bragadiru, soseaua Alexandriei nr 312, judet Ilfov. Descrierea companiei Suntem o companie turceasca cu peste 30 de ani experienta in domeniul transporturilor internationale cu sediul central in Istanbul , detinem peste 70 de camioane inmatriculate in Turcia , si 22 de camioane citeste mai mult
Companie
SC Romkayatur Srl
Categoria jobului
Administrativ / Logistica Transport / Distributie Transport Administratie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 177 locuri de munca ( sofer categoria b ) , afisate in 18 pagini.