Joburi sofer bascula

Cauta in 3 locuri de munca sofer bascula in 2016

09Feb
06 Feb
ANGAJAM SOFERI BASCULA
Timisoara

Criterii de selectie  Peste 2 ani experienta in Transport / Distributie Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal - cu experienta in transportul pe bascula - cunoscator al timpilor de condus - sofer profesionist in adevaratul sens al cuvantulu: serios, responsabil, punctual, sincer si mai ales corect - cu dorinta de munca si de autodepasire - sociabil, cu spirit de echipa Descrierea jobului - beneficiile vor fi discutate in urma interviului - responsabilitati conf. fisei postului Descrierea companiei - firma de transport 100 % romaneasca, deosebit de serioasa cu grija pentru angajati si dedicata nevoilor pietei actuale
Companie
SC URAROM SRL
Categoria jobului
Transport / Distributie Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
03 Feb
Sofer Profesionist Germania
Germania

Postat la: 02-02-2016 Responsabilitati Tomasi Group angajeaza soferi profesionisti, vorbitori de limba germana, pentru transport deseuri pe ruta Germania - Benelux cu bascula.

Informatii generale: Contract in Romania pe perioada determinata; Salariu de 2150 euro net; Program de luni pana vineri; Soferul este responsabil cu decopertarea basculei la incarcarcari/descarcari si cu spalarea acesteia dupa descarcare. Cerinte • Experienta in transport extern; • Carnet de conducere categoria C+E, card digital tahografic si ADR; • Cunostinte medii de limba germana. Descrierea firmei Agentie de plasare forta de munca temporara in strainatate Companie Solutio Omnia Labor Posturi disponibile 1 Domeniu Transport Nivel experienta 2 - 3 ani Tip contract Full-time Nivel studii Scoala profesionala Nivel salarial peste 2000 Euro Tara Germania
Companie
Solutio Omnia Labor
Categoria jobului
Transport Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
28 Jan
Soferi pe bascula in Germania
Orastie Strainatate Germania

ANGAJAM sofer basculanta in GERMANIA. SALARIUL OFERIT este de 1.600 EURO/LUNA.Se lucreaza cu circuit inchis in balastiere sau la autostrazi, soferii nu v or conduce pe drumurile publice, se va transporta nisip, pietris.BENEFICIATI de cazare si o masa calda pe zi din partea ANGAJATORULUI.

Se pleaca cu contract individual de munca pe o perioada cuprinsa intre 2 luni si 2 ani, cu posibilitate de prelungire.LOCUL DE MUNCA DISPONIBIL, SUNA ACUM.
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
16001600 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
09Feb