Joburi vanzatoare in slobozia

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu vanzatoare in orasul slobozia
30 May
Muncitori cules capsune
Baile Herculane

Daca aveti nevoie de un job pe timpul verii si doriti sa castigati mai multi bani, puteti face acest lucru daca mergeti in strainatate. Angajam persoane apte de munca pentru a lucra la sere/camp la culesul de capsuni.

se lucreaza cu contract legal de munca, plata lunara de 1400 euro in mana, se ofera cazare in camere de camin 2 4 persoane! Plecari rapide! Mai multe informatii si rezervari ale locurilor de munca primiti la 0758264540 sau 0727694090 de L V intre 9 17.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Salariu
14001400 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
30May
30 May
[Full-time] DRIVER,CAREGIVER NEEDED ASAP at Mrs Stacy Brown

Greetings&.. From Mrs Stacy Brown We have decided to find a Domestic Workers For The Above Position Nanny / House Keeper Chef And a Driver In Our Home. We are looking for A Employee to be a big sister or brother to our kids and to become another member of our family.

My Name Is Mrs Stacy Brown and I am 46 years old, i am currently i n United Kingdom , I Am Currenctly Working As a Professional Fashion Designer Here In Manchester Uk. We live in a Four bedroom flat and Each Romms Has It Own Bathroom in 24 Grosvenor Square London And I have 2 Kids Diana AndJASON . You Will Take Full Responsibily Over Our Kids While We Are Away. Our residence is very open and near the city and there are other In the area there is one public Place full of young people, a shop/post office and a hall where people get together to have parties. There is also a bus stop outside our house with direct access into the city center. We do not have any pets and we do not smoke. We need an Employee to start with us citeste mai mult
Categoria jobului
advertising Publicitate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobinmarketing.ro
Aplica la job Detalii job
30 May
Front End Developer la Desix Creative Studio n Romania
Romania

Desix Creative Studio are nevoie de membri noi in echipa:Cerinte:--Cunostinte avansate de HTML/CSS/JavaScript/Jquery;Dezvoltarea magazinelor online pe platforme cunoscute precum PrestaShop, OpenCart, WordPress.

Cunostinte de UX Design;Cunostinte medii/avansate de Adobe Photoshop si/sau Corel Draw si Adobe Illustrator;Creativitate, originalitate;Talent grafic, simt artistic;Atentie la detalii;Abilitatea de a lucra in echipa;Avantaje:?Lucrul intr-o echipa dinamica, intr-un domeniu atractiv;Salariu atractiv;Loc de munca placut si camera de relaxare cu play station.ASTEPTAM CV-URILE SI PORTOFOLIILE VOASTRE LA ADRESA: jobs@desix.roProiectele noastre includ atat zona digitala (pentru online) cat si cea de print asa ca un candidat ideal ar avea abilitatea de a-si adapta cunostintele de grafica pentru ambele directii. Task-urile includ de la layout-uri de pagini de web pana la materiale promotionale pentru companii de renume.
Companie
Desix Creative Studio
Sursa jobului
www.joobs.ro
Aplica la job Detalii job
29 May
Asistent medical principal
Neamt

Asistent medical principal Spitalul Municipal de Urgenta Roman 29 mai 2015 Spitalul Municipal de Urgenta Roman anunta amanarea pentru posturile publicate in data de 07 mai 2015. Pentru mai multe informatii va rugam luati legatura cu serviciul RUNOS, telefon 0233/742.511 (conform Monitorului Oficial al Romaniei, Partea a III-a, nr.529 din 28 mai 2015).

Spitalul Municipal de Urgenta Roman, Judetul Neamt organizeaza concurs pentru ocuparea pe perioada determinata a functiei contractuale de executie, temporar vacanta de asistent medical principal. Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare: a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania; b) cunoaste citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
30 May
Angajez constructori
Brasov

Angajez muncitori Califica i in construc ii zidari, zugravi, faian ari , parchetari,tencuitori,Finisori si echipe salariu atractiv angajare pe durata nedeterminata î ncepere imediata. TEL: 0723 558 583 .

Angajez muncitori Califica i in construc ii zidari, zugravi, faian ari , parchetari,tencuitori,Finisori si echipe salariu atractiv angajare pe durata nedeterminata î ncepere imediata. TEL: 0723 558 583
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
29 May
Operator notarial
Ilfov,Bucuresti

Companie
promaa2002
Categoria jobului
Institutii / profesii liberale juridic Juridic
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.jobhaze.ro
Aplica la job Detalii job
30May
30 May
[Full-time] Junior Marketing at Conviv Media

JUNIORMARKETING Doresti sa lucrezi intr-un mediu dinamic si creativ? Esti interesat de un loc de munca entry-level ce implica toate aspectele legate de marketing, achizitii, negociere si organizare de evenimente? Conviv Media cauta un Junior Marketing pasionat de domeniu, care sa se alature echipei.

Descrierea postului: - Reprezentarea in relatiile cu furnizorii Implicarea in activitati de marketing Implicare in activitati de organizare evenimente Cerinte: - Studii superioare finalizate, preferabil de specialitate Experienta relevanta in zona de achizitii si negociere Excelente abilitati de comunicare si relationare Cunostinte PC si limba engleza la nivel avansat Excel, Word, Powerpoint Capacitate de analiza si sinteza Simt practic si organizatoric Permis de conducere cat. B Daca te regasesti in cele mentionate, trimite-ne CV-ul tau la adresa de email office@conviv.ro. Aplica gratis la acest job in marketing
Categoria jobului
marketers Marketing
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobinmarketing.ro
Aplica la job Detalii job
30 May
Se cauta fermieri la purcei pe Austria
Calarasi Strainatate Austria

Avem plecari urgente si garantate la munca in Austria. Oferim cazare, mancare si asigurare de sanatate gratuite intr &ndash o ferma de purcei . Domenii de lucru fara calificare cu instructaj la locul de munca si contract de munca legal. Informatii, detalii si programari pentru plecare imediata la 0758264540 sau 0727694042 .

Avem plecari urgente si garantate la munca in Austria. Oferim cazare, mancare si asigurare de sanatate gratuite intr &ndash o ferma de purcei . Domenii de lucru fara calificare cu instructaj la locul de munca si contract de munca legal. Informatii, detalii si programari pentru plecare imediata la 0758264540 sau 0727694042
Categoria jobului
Agricultura/Silvicultura Agricultura
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
29 May
Depozite- UK
Marea Britanie 0

Titlu: Depozite- UKStatus: ActivatLocuri disponibile: 50Tara: Marea BritanieOrase: 0Tip post: Full timeDomeniu: Muncitori Tehnicieni - Agricultura Muncitori Tehnicieni - Piscicultura / SilviculturaNivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior, ExecutivDescriere: Compania EUROPRORECRUIT selecteaza urgent lucratori in depozite in UK.

RESPONSABILITATILE LUCRATORULUI IN DEPOZIT:- Depozitarea marfii;- Verificarea comparativa a bunurilor si produselor din stoc;- Mutarea bunurilor si produselor in depozit;- Semnarea actelor de livrare;- Consemnarea bunurilor deteriorate sau stricate;- Selectarea si ambalarea produselor pentru expediere;- Sarcini de incarcare si descarcare a marfii si bunurilor;- Vizitarea spatiilor de incarcare si descarcare a marfii;- Intretinerea curateniei in depozit;- Sustinerea activitatii celorlalti lucratori aflati in depozit;- Sarcini de incarcare si descarcare a materialelor ce vor fi folosite in executia diverselor lucrarii de - catre personalul aflat in depozit;- citeste mai mult
Companie
EUROPRORECRUIT SRL
Categoria jobului
Muncitori Tehnicieni - Agricultura Muncitori Tehnicieni - Piscicultura / Silvicultura Agricultura Tehnician Muncitori
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
30 May
[Full-time] Web content editor at Business Review
Bucuresti

Business Review has an opening for a business journalist. We are looking for someone with excellent communication skills and knowledge of the English language, and an educational background in journalism, communication studies or business. Duties include covering press conferences, writing industry news and features, conducting interviews and contributing articles to the Business Review website.

Aplica gratis la acest job in marketing
Categoria jobului
media Media
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobinmarketing.ro
Aplica la job Detalii job