Joburi cora in slobozia

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu cora in orasul slobozia
21 Nov
Entry level - Collections Analyst - Polish skills required BUCURESTI

Short company description "Oracle is filled with people who, when just meeting their own internal standards of achievement, astonish other people." - Larry Ellison, Chief Executive Officer Oracle provides the world's most complete, open, and integrated business software and hardware systems, with more than 370,000 customers - including 100 of the Fortune 100 - representing a variety of sizes.

Companie: Oracle

full-time

Locul de munca Entry level - Collections Analyst - Polish skills required a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
21 Nov
Responsabil de Mediu Reghin

Cerinte: Studii superioare tehnice Cunostinte avansate de utilizare PC Abilitati de comunicare, organizare si orientare spre rezultate Atitudine pozitiva, gandire analitica si adaptare la situatie Persoana dinamica, deschisa, cu capacitate de lucru in echipa si spirit de intiativa Constituie avantaj : experienta in domeniu cunostinte avansate de limba engleza cunostinte in domeniu.

full-time

Locul de munca Responsabil de Mediu a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
Aplica la job
21Nov
21 Nov
Expert si inspector Prahova

Expert si inspector Directia Judeteana de Statistica Prahova 3 noiembrie 2014 Directia Judeteana de Statistica Prahova organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor publice de executie vacante, dupa cum urmeaza: expert, clasa I, gradul profesional superior la Serviciul de Cercetari Statistice in Intreprinderi si exploatatii agricole; inspector,.

Companie: Guvernul Romaniei

Locul de munca Expert si inspector a fost preluat de pe posturi.gov.ro
Aplica la job
21 Nov
Team Leader, Fraud Management, Vodafone Shared Service Romania - Italian language advanced BUCURESTI Strainatate Italia Romania

Short company description AZE›i doreE™ti un job Aźn care sAƒ poAŁi comunica, sAƒ asculAŁi AŸi sAƒ ajuAŁi, punandu-ti in valoare atat competenAŁele profesionale, cat si abilitatile lingvistice? Iti doresti un job in care sa te dezvolti si sa inveti mereu, sustinut de dinamica domeniului de telecomunicaAŁii? O carierAƒ Aźn Vodafone Shared Services* te poate antrena Aźn comunicare AŸi, in acelasi.

Companie: Vodafone Shared Services Romania

Locul de munca Team Leader, Fraud Management, Vodafone Shared Service Romania - Italian language advanced a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
21Nov
20 Nov
Reprezentant Vanzari Carei

LiceuDetalii Companie:Kalseb Srl este o companie ce comercializeaza toata categoria de invelitori pentru constructii civile si industriale: tabla cutata, tigla metalica, panouri sandwich, policarbonat, etc., colaborand cu principalii producatori din domeniu si oferind aceste produse la pret de producator. De asemnenea, ofera servicii de montaj invelitori metalice. .

Companie: Kalseb Srl

Jobul Reprezentant Vanzari este incadrat in categoria Vanzari full-time

Locul de munca Reprezentant Vanzari a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
21 Nov
Inspector superior Mehedinti

Inspector superior Primaria Comunei Godeanu 3 noiembrie 2014 Primaria Comunei Godeanu, Judetul Mehedinti organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie vacanta, de inspector, clasa I, gradul profesional superior din cadrul Compartimentului de Contabilitate. Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54.

Companie: Guvernul Romaniei

Locul de munca Inspector superior a fost preluat de pe posturi.gov.ro
Aplica la job
21 Nov
Consilier juridic si inspectori (5 posturi) Bihor

Consilier juridic si inspectori (5 posturi) Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bihor 7 noiembrie 2014 ATENȚIE: Acest anunt a expirat, existand posibilitatea ca datele prezentate aici sa nu mai fie relevante in acest moment. Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bihor organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada determinata.

Companie: Guvernul Romaniei

Locul de munca Consilier juridic si inspectori (5 posturi) a fost preluat de pe posturi.gov.ro
Aplica la job
20 Nov
Referenti debutanti (2 posturi) Tulcea

Referenti debutanti (2 posturi) Primaria Comunei Pardina 3 noiembrie 2014 Primaria Comunei Pardina, Judetul Tulcea organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor publice de executie, vacante, dupa cum urmeaza: referent , clasa III, grad profesional debutant  Compartimentul Financiar-Contabil; referent , clasa III, grad profesional debutant .

Companie: Guvernul Romaniei

Locul de munca Referenti debutanti (2 posturi) a fost preluat de pe posturi.gov.ro
Aplica la job
21 Nov
Angajam soferi pe tir C+E, lucru in eu, contract de munca direct si gratis cu companiea din uk Arad, Bucuresti, Satu-Mare,

Descrierea companiei International Transport Company Descrierea postului Compania de Transport din Angliea - UK " Mattheeuws transport " angajeaza SOFERI PROFESSIONISTI pe TIR. Avem nevoie NUMAI de soferi cu EXPERIENTA in lucru cu CAP-Tractor si Semiremorca. TREBUIE SA AVETI : Pasaport European ( romanesc ,sau bulgaresc , sau ... ) + Permis de Conducere European C + CE .

Companie: http://www.mattheeuws.com/

Jobul Angajam soferi pe tir C+E, lucru in eu, contract de munca direct si gratis cu companiea din uk este incadrat in categoria Transporturi / Distributie, full-time

Locul de munca Angajam soferi pe tir C+E, lucru in eu, contract de munca direct si gratis cu companiea din uk a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
21 Nov
Inspector de concurenta asistent Bucuresti

Inspector de concurenta asistent Consiliul Concurentei 3 noiembrie 2014 Consiliul Concurentei organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie vacanta, de inspector de concurenta, clasa I, grad profesional asistent  Directia Cercetare-Sinteze. Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr..

Companie: Guvernul Romaniei

Locul de munca Inspector de concurenta asistent a fost preluat de pe posturi.gov.ro
Aplica la job