Joburi sc aprocom impex srl in slatina

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu sc aprocom impex srl in orasul slatina
16 Apr
SC angajeaza Consilier Vanzari Show-Room
Slatina

Angajam consilier vanzari showroom, persoana sex feminin, prezenta agreabila, tinuta ingrijita, cu abilitati de negociere/vanzari, varsta max. 30ani, studii min. Liceu. Studiile superioare, limba straina si permis auto B, constituie avantaje. C.V. urile la adresa de e-mail. Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone .

Angajam consilier vanzari showroom, persoana sex feminin, prezenta agreabila, tinuta ingrijita, cu abilitati de negociere/vanzari, varsta max. 30ani, studii min. Liceu. Studiile superioare, limba straina si permis auto B, constituie avantaje. C.V. urile la adresa de e-mail. Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
16 Apr
SC angajeaza agent comercial
Slatina

Producator Mobila si Tamplarie PVC, angajeaza agent comercial in vederea dezvoltarii activitatii de vanzare, persoana serioasa, dinamica, motivata, capabila si dornica de castiguri mari. Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone .

Producator Mobila si Tamplarie PVC, angajeaza agent comercial in vederea dezvoltarii activitatii de vanzare, persoana serioasa, dinamica, motivata, capabila si dornica de castiguri mari. Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
19Apr
18 Apr
Angajam croitoreasa/confectioner textile
Slatina ROMANIA

Postat la: 17-04-2015 Responsabilitati Ai experienta in croitorie? Vrei sa faci parte echipa noastra? Cautam persoane cu experienta pentru croitorie in serie.

Nu ai experienta dar vrei sa faci o cariera in domeniul fashion? Cu noi poti incepe aventura! Cerinte Experienta minim 5 ani in croitorie de serie Dorinta de a invata o meserie Beneficii Oferite Contract de munca full-time Salariu fix Descrierea firmei Atelier de creatie vestimentara pentru copii. Producem haine in serie mica pt ocaziile speciale din viata micutilor! Companie SC MARIPOSA AMC ART SRL Posturi disponibile 5 Domeniu Productie Nivel experienta 3 - 5 ani Tip contract Full-time Nivel studii Scoala generala Nivel salarial Confidential Localitate Slatina Tara ROMANIA
Companie
SC MARIPOSA AMC ART SRL
Categoria jobului
Productie Industrie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
08 Apr
agent vanzarii cu comision avantajos
Slatina

Cautam reprezentant vanzari din toata tara in vederea colborarii. Este vorba de un site de organizarii de evenimente ( nunti, botezuri, chefuri etc) prin care dumneavoastra va trebui sa incheiati contracte cu tot felul de firme ( sali de nuntii, saloane de infrumusetare etc) pentru a le determina sa se inscrie la noi pe pagina.

Cerinte 1) experienta ca reprezentat vanzari cu bune abilitatii de comunicare; 2) persoana fizica autorizata PFA, Interprindere Individuala sau SRL; 3) puterea de convingere si o buna capacitate de negociere; 4) capacitate de planificare si organizare; 5) aspect fizic placut si fire dinamica; 6) cunoasterea zonei pentru care a fost selectat; Beneficii Venitul este asigurat din comisionul aferent realizarilor. Asteptam Cv-ul dumneavoastra cu poza, mentionad judetul din care faceti parte.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job