Cauta in 2 locuri de munca firma pentru plecari in germania in sibiu in 2014

Salariul mediu pe economie este de 1547 lei in 2013, urmand sa aiba o crestere preconizata de aproximativ 6% in anul 2014.

14 Oct
Ferme de animale
Sibiu

in cuplu,contracte sigure si plecari urgente .Suna acum pentru detali si ocuparea unui loc de L-V intre orele 09:00-19:00 Cerinte:Companie romano germana face angajari in Germania la ferme de animale la cai si la vaci salariu este de 1400 de euro/luna ,angajatorul asigura cazare si masa ,se poate pleca si individual si in cuplu,contracte sigure si plecari urgente .Suna acum pentru detali si. Mai mult

Companie: hrps

Jobul Ferme de animale este incadrat in categoria Agricultura / Silvicultura full-time

Locul de munca Ferme de animale a fost preluat de pe www.infomunca.ro
09 Oct
Montator balustrade
Sibiu

rutiere de protectie, cu plecari urgente catre Germania la sfarsitul lunii septembrie. Se asigura cazare, o masa /zi, asigurare medicala. Se ofera contract legal, un venit net de 1600 euro + bonusuri pentru orele suplimentare 9 euro/h. Cerem si oferim seriozitate si profesionalism. Cerinte:Persoane serioase si dornice de munca in strainatate pe contracte de munca individuale garantate si. Mai mult

Companie: hrps

Jobul Montator balustrade este incadrat in categoria Constructii / Amenajari full-time

Locul de munca Montator balustrade a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Ai cautat locuri de munca firma pentru plecari in germania in sibiu in 2014 vezi si firme in Sibiu sau

Piata locurilor de munca din Sibiu este diversa datorita industriei dezvoltate a zonei. In acesta regiune locurile de munca sunt in domeniul industriei de textile si confectii, a pielariei si incaltamintei, a industriei materialelor de constructii. Nu lipsesc nici locurile de munca in vanzari, domeniul IT sau servicii.
Locurile de munca in Sibiu sunt destinate persoanelor cu studii medii, studii superioare sau studii elementare, in functie de domeniul si pozitia pentru care se opteaza.
Fiind un judet cu turism dezvoltat, acest domeniu ofera locuri de munca in special part time, pentru diferite profesii specifice, dar si full time, in functie de specializarea si experienta necesara joburilor.