Joburi sezonieri

Cauta in 4 locuri de munca sezonieri in 2015

01Dec
21 Nov
Sezonieri hoteluri cipru
Strainatate Cipru

Loc de munca Sezonier. Selectam personal hotelier (cameriste,chelneri/ospatari,ajutor bucatar, bucatari) pentru hoteluri din Cipru. Beneficii: bilet de avion dus-intors, cazarea si masa. Se accepta si cupluri. Contractele sunt pe 7 luni.

Cerinte: -limba engleza conversational; -varsta: 21-35 ani (pentru cameriste-pana la 40-45 ani); -seriozitate, profesionalism; -disponibilitate (contractele sunt pe o perioada de 7 luni)Compensatii:500-800 EURDetalii Companie:Locuri de munca in strainatate
Companie
JobsAlert.ro
Tipul jobului
sezonier
Salariu
5002000 ron
Sursa jobului
www.jobsalert.ro
Aplica la job Detalii job
19 Nov
Bucatar specializat in bucataria internationala (Su...
Suedia

Postat la: 19-11-2015 Responsabilitati Statiunea suedeza de schi Branäs angajeaza 4 bucatari specializati in bucataria internationala pentru perioada 8 decembrie 2015 - 10 aprilie 2016. Branäs reprezinta tabloul de iarna perfect pentru intreaga familie. Aici poti avea parte de multa distractie beneficiind de cele 29 de partii cu lungime de pana la 3 km si cu o diferenta de nivel de 415 metri.

Profita de aceasta oportunitate de a aplica pentru un loc de munca provocator in acest cadru minunat si lasa-te purtat de aceasta atmosfera visatoare de iarna. Esti un bucatar experimentat in cautare de o noua provocare? Vorbesti engleza perfect si stii preparatele din bucataria internationala? Daca raspunsul este DA, atunci continua sa citesti, pentru ca avem nevoie de tine in echipa noastra! Pe cine cautam? Cautam pe cineva cu pasiune pentru mancare si orientat spre servirea excelenta a clientilor. Care sa fie o persoana muncitoare, punctuala, care respecta programul de lucru si rezista la citeste mai mult
Companie
Oxojob Consulting SRL
Categoria jobului
Alimentatie / Comert Comert Industrie alimentara
Tipul jobului
sezonier
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
12 Nov
Lucrator agricol (viticultura)
STRAINATATE

Lucratori agricoli sezonieri, in special pt. viticultura Muncitori calificati in industrie Conditii obligatorii : certificat calificare, experienta, cunostinte de limba germana, permis auto.Cerinte:Scoala profesionalaDetalii Companie:Societatea noastra activeaza de cca.

20 ani in domeniul medierii de personal pentru strainatate a€“ Germania- ( pina in anul 2011 ) si ulterior ( incepand cu anul 2011 ) al serviciilor destinate personalului interesat pentru munci calificate sau necalificate , pe baza de contracte de munca cu durata determinata sau nedeterminata , in Germania . Gama de servicii este complexa, de la publicarea oportunitatilor si conditiilor de angajare existente, asistarea prin servicii a candidatilor in contactarea angajatorilor si pana la informarea acestora asupra modalitatilor de transport adecvate zonei de resedinta a angajatorului . Decizia privind angajarea si respectiv semnarea contractului de munca este atributul exclusiv al candidatului.
Companie
Personal service Alba SRL
Categoria jobului
Productie; Productie/Muncitor necalificat; Productie/Operator linie Industrie
Tipul jobului
sezonier
Sursa jobului
www.workfinder.ro
Aplica la job Detalii job
01Dec
18 Nov
Bucatar sef
Branäs Suedia

Bucatar specializat in bucataria internationala Statiunea suedeza de schi Branäs angajeaza 4 bucatari specializati in bucataria internationala pentru perioada 8 decembrie 2015 - 10 aprilie 2016. Branäs reprezinta tabloul de iarna perfect pentru intreaga familie.

Aici poti avea parte de multa distractie beneficiind de cele 29 de partii cu lungime de pana la 3 km si cu o diferenta de nivel de 415 metri. Profita de aceasta oportunitate de a aplica pentru un loc de munca provocator in acest cadru minunat si lasa-te purtat de aceasta atmosfera visatoare de iarna. Esti un bucatar experimentat in cautare de o noua provocare? Vorbesti engleza perfect si stii preparatele din bucataria internationala? Daca raspunsul este DA, atunci continua sa citesti, pentru ca avem nevoie de tine in echipa noastra! Competente principale: - Școala de bucatari absolvita (diploma necesara) - Nivel avansat de cunoastere a limbii engleze - Cel putin 5 ani de experienta ca bucatar intr-un restaurant cu mancaruri citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Salariu
20002000 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job