Joburi sezonier costinesti

Cauta in 3 locuri de munca sezonier costinesti in 2015

25Apr
24 Apr
Angajam personal sezonier
Alt oras

Complex Victoria Costinesti angajeaza pentru sezonul estival 2015 personal calificat pentru meseriile de bucatar,pizzar,receptioner ,camerista ,vanzator comercial.Se asigura cazare ma si salariul atractiv .Salariul se negociaza pt. fiecare post in parte.Rugam seriozitate si imformatii exacte Detalii Companie:-.

Complex Victoria Costinesti angajeaza pentru sezonul estival 2015 personal calificat pentru meseriile de bucatar,pizzar,receptioner ,camerista ,vanzator comercial.Se asigura cazare ma si salariul atractiv .Salariul se negociaza pt. fiecare post in parte.Rugam seriozitate si imformatii exacte Detalii Companie:-
Companie
NetJobs
Categoria jobului
ALTELE Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
22 Apr
Local in Costinesti angajeaza barmanite si ospatarite
Costinesti

Angajam personal pentru un local in Costinesti , in special barmanite si ospatarite , job-ul este pe toata perioada anului dar si sezonier . Experienta nu este necesara, se ofera cazare si salariu cuprins intre 1000 si 1500 lei . .

Angajam personal pentru un local in Costinesti , in special barmanite si ospatarite , job-ul este pe toata perioada anului dar si sezonier . Experienta nu este necesara, se ofera cazare si salariu cuprins intre 1000 si 1500 lei .
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
19 Apr
Angajam personal sezonier
Costinesti

Complexul Vraja Marii Costinesti angajeaza pentru sezonul estival 2015 personal calificat in meseriile de bucatar, brutar, pizzar, ospatar, barman, receptioner si cameriste, contabil restaurant. Se asigura cazare, masa si salariu atractiv. Salariul se negociaza personal pentru fiecare post in parte. Rugam seriozitate si informatii exacte. .

Complexul Vraja Marii Costinesti angajeaza pentru sezonul estival 2015 personal calificat in meseriile de bucatar, brutar, pizzar, ospatar, barman, receptioner si cameriste, contabil restaurant. Se asigura cazare, masa si salariu atractiv. Salariul se negociaza personal pentru fiecare post in parte. Rugam seriozitate si informatii exacte.
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
25Apr