Joburi sezonier costinesti

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru sezonier costinesti dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu sezonier costinesti
14 Nov
Pizzar in costinesti Costinesti

din statiunea Costinesti. Cerinte: - experienta ca pizzar, pizza facuta “la mana”, cuptor electric; - rigurozitate in aplicarea regulilor de igiena in alimentatia publica; - capabil de a pregati retetele de pizza direct pe marmura; - abilitati bune de comunicare, persoana energica si amabila; - fara probleme cauzate de consumul de alcool; - cunoasterea unei limbi straine nu.

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:2200 ron

Locul de munca Pizzar in costinesti a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
22Nov
15 Nov
Personal sezonier restaurant/hotelier calificat si necalificat GRECIA Grecia

Personal sezonier restaurant/hotelier calificat si necalificat GRECIA Locatii :Naxos, Paros, Santorini, Serifos, Sikinos, Sifnos, Syros, Tinos, Folegandros,si altele in functie de oferta Femei cu varste cuprinse intre 18 si 45 ani calificate si necalificate pentru hoteluri, restaurante, baruri, cafenele, ca ospatarite/barmanite. ajutor ospatarite, ajutor bucatarie, spalat vase ,cameriste, .

Companie: NetJobs

Jobul Personal sezonier restaurant/hotelier calificat si necalificat GRECIA este incadrat in categoria ALTELE, BabySitter/Menaj/Curatenie, Restaurante, Turism/Hoteluri, Vanzari full-time Salar:900 euro

Locul de munca Personal sezonier restaurant/hotelier calificat si necalificat GRECIA a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
08 Nov
Personal sezonier restaurant/hotelier Strainatate

Cu norma intreaga. Personal sezonier restaurant/hotelier calificat si necalificat GRECIA Locatii :Naxos, Paros, Santorini, Serifos, Sikinos, Sifnos, Syros, Tinos, Folegandros,si altele in functie de oferta Femei cu varste cuprinse intre 18 si 45 ani calificate si necalificate pentru hoteluri, restaurante, baruri, cafenele, ca ospatarite/barmanite. ajutor ospatarite, ajutor bucatarie, spalat.

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:2200 ron

Locul de munca Personal sezonier restaurant/hotelier a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
21 Nov
Mulgatori vaci in Olanda Cluj Napoca Strainatate Olanda

Agricol Candidatul trebuie sa mulga aproximativ 125 vaci/zi; Se lucreaza 7 zile/sapCompensatii:Cazare gratuita, AsigurareDetalii Companie:Suntem una din companiile de recrutare de top din Romania, specializata in recrutarea si plasarea fortei de munca in Marea Britanie, Olanda, Norvegia, Germania si alte tari. Constant oferim joburi LEGALE cu contract PERMANENT sau SEZONIER. .

Companie: RoLit Solutions

Jobul Mulgatori vaci in Olanda este incadrat in categoria Agricultura / Silvicultura sezonier

Locul de munca Mulgatori vaci in Olanda a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
19 Nov
Cameriste pe insulele grecesti Strainatate

de la 550 euro --650 euro net pentru cele fara experienta +tips iar pentru cele cu experienta poate ajunge si la 800 euro net +tips Program 10 ore /zi Limba engleza minim conversational Cazarea si masa sunt asigurate de angajator Contract sezonier 3 luni, sau 6 luni Plecari toata luna Mai si iunie 2014 Compensatii:600-800 EURDetalii Companie:Locuri de munca in strainatate .

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:4000 ron

Locul de munca Cameriste pe insulele grecesti a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
19 Nov
Ospatarite si ajutor ospatarite grecia califi Strainatate Grecia

iar pentru cele cu experienta poate ajunge si la 900 euro net +tips Program 10 ore /zi Limba engleza mediu / avansat pentru ospatarite/ si minim vorbit pentru ajutor ospatarite Cazarea si masa sunt asigurate de angajator Contract sezonier de 3 luni respectiv 6 luni Plecari toata luna Mai si Iunie 2014 Compensatii:600-800 EURDetalii Companie:Locuri de munca in strainatate .

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:4000 ron

Locul de munca Ospatarite si ajutor ospatarite grecia califi a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
22Nov
21 Nov
Sudor Cofraje metalice Bergen

sau Daneza. Nu este necesar certificat de sudor, dar este un avantaj daca aveti experienta ca sudor.Compensatii:AsigurareDetalii Companie:Suntem una din companiile de recrutare de top din Romania, specializata in recrutarea si plasarea fortei de munca in Marea Britanie, Olanda, Norvegia, Germania si alte tari. Constant oferim joburi LEGALE cu contract PERMANENT sau SEZONIER. .

Companie: RoLit Solutions

Jobul Sudor Cofraje metalice este incadrat in categoria Constructii / Amenajari full-time

Locul de munca Sudor Cofraje metalice a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
18 Nov
Recoltat caise piersici, Full time, Perioadă determinată

functie de angajator Contract sezonier pana in septembrie cu posibilitate de prelungire pana la sfarsitul anului 2014 Limba italiana nu este obligatorie Experienta in agricultura cel putin 2 luni Plecari incepand cu 1 iulie2014,15 iulie,si 30 iulie 2014 Locurile sunt limitate in functie de aplicare Compensatii:Transport platit, AsigurareDetalii Companie:Agentie deselectie, recrutare si.

Companie: SC CODENY REALJOB

Jobul Recoltat caise piersici, este incadrat in categoria Agricultură sezonier Salar:35 euro

Locul de munca Recoltat caise piersici, a fost preluat de pe www.zoomjobs.ro
Aplica la job
19 Nov
Se cautatubulatori Toate judetele

Loc de munca Sezonier. Cautam persoane calificate si cu experienta in meseria de tubulator in Franta pe o perioada de 6 saptamani. Se lucreaza pe mai multe santiere din jumatatea de Sud si de Nord a Frantei. Angajatorul asigura cazare si transportul. Se ofera un venit net lunar de 1800-2000 de euro. Candidatul pentru postul de tubulator trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii: -.

Companie: JobsAlert.ro

sezonier Salar:4000 ron

Locul de munca Se cautatubulatori a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
20 Nov
Olanda Urgent!!! Groenlo Strainatate Olanda

50 euro/sapt Program munca: 05.00 -17.00 depinde cate ore doriti sa lucrati Sambata: 5.00-13.00 Compensatii:AsigurareDetalii Companie:Suntem una din companiile de recrutare de top din Romania, specializata in recrutarea si plasarea fortei de munca in Marea Britanie, Olanda, Norvegia, Germania si alte tari. Constant oferim joburi LEGALE cu contract PERMANENT sau SEZONIER. .

Companie: RoLit Solutions

Jobul Olanda Urgent!!! este incadrat in categoria Industrii / Productie full-time

Locul de munca Olanda Urgent!!! a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job