Joburi sere de flori

Cauta in 7 locuri de munca sere de flori in 2015

15 Jan
Urgent muncitori sere flori
Diverse locatii

Loc de munca Cu norma intreaga. Descriere job: Descriere job: Descriere Recrutam persoane (femei /barbati) cu varsta pana in 50 ani pentru urmatoarele activitati : plantare si ambalare flori si alte activitatati ce sunt incluse in productia de flori. Munca se desfasoara in sera.Lucratorii vor munci in mai multe locatii din U.K.-conform repartizarii.

Se primeste contract anterior plecarii din Romania.Durata contractului va fi de 6 luni cu posibilitate de prelungire. Se asigura cazare contracost si asigurare, transport de la cazare la locul de munca.Salariul va fi de 6,5 GBP/ora si se plateste saptamanal.Pe saptamana se lucreaza minim 40 ore.Orele lucrate suplimentar se vor plati conform legii din Marea Britanie. Persoanele interesate sunt rugate sa aplice inclusiv pe adresa de e-mail a firmei noastre.Aplicatia va consta in CV redactat in limba engleza+ foto corp intreg recenta.Cerinte job: Cerinte obligatorii: - persoane apte de munca si care pot citeste mai mult
Companie
JobsAlert.ro
Categoria jobului
Urgent muncitori sere flori Muncitori
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobsalert.ro
Aplica la job Detalii job
09 Jan
Sortare flori in sere 1.350 E Frankfurt
Lipova

Descrierea postului:Angajam personal pentru serele de flori din Germania. Salariul lunar net este de 1.350 euro, se merge cu contract individual de munca pe o perioada scurta sau lunga. Daca esti interesat de locul acesta de munca, toate informatiile si detaliile le poti afla la 0767.519.105, 0747.564.910 de L V intre 9 17.   Cerinte:Beneficii suplimentare:.

Descrierea postului:Angajam personal pentru serele de flori din Germania. Salariul lunar net este de 1.350 euro, se merge cu contract individual de munca pe o perioada scurta sau lunga. Daca esti interesat de locul acesta de munca, toate informatiile si detaliile le poti afla la 0767.519.105, 0747.564.910 de L V intre 9 17.   Cerinte:Beneficii suplimentare:
Categoria jobului
Agricultura/Silvicultura Agricultura
Tipul jobului
full-time
Salariu
13501350 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
06 Jan
Sere Flori Olanda
Diverse Olanda

Recrutam personal pentru serele de flori din Olanda cu varsta cuprinsa intre 19 si 32 ani. Responsabilitati: semanat, plantat, impachetat, plivit etc. Salariul: 7-9 euro/ora in functie de varsta si experienta Ore de munca: 38 ore/saptamana. Cazarea este asigurata contra-cost: 60-65 Eur/pe saptamana; 2-4 persoane in camera, depinde de situatie si de casa disponibila.

Asigurare: ~20 Eur/ saptamana Transportul la locul de munca: compania dispune de masini ~3.5 Eur/ pe zi Pentru acest job compania noastra percepe comision 230 euro inainte de plecare; - 30 euro la depunerea actelor 200 euro dupa interviu, cand aveti sigurata ca ati fost acceptat. Cine nu dispune sau nu doreste plata comisionului si a transportului pana la destinatie este rugat sa nu aplice la aceasta oferta!
Categoria jobului
Agricultura/Silvicultura/Zootehnie Agricultura
Tipul jobului
full-time
Salariu
99 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
09 Jan
Sere flori
Olanda

Sc Infomunca Srl recruteaza personal pentru serele de flori din Olanda. Pozitiile sunt permanente - toti candidatii ar trebui sa fie dispusi sa lucreze cel putin 6 luni. Responsabilitati: semanat,plantat,impachetat,plivit Salariul: 7-9 euro/ora in functie de varsta si experienta Ore de munca: 38 ore/saptamana.

Cazarea este asigurata contra-cost: 60-65 Eur/pe saptamana; 2-4 persoane pe camera, depinde de situatie si de casa disponibila Asigurare: ~20 Eur/ saptamana Transportul la locul de munca:compania dispune de masini ~3.5 Eur/ pe zi Pentru aceasta oferta se percepe comision inainte de plecare!
Categoria jobului
Agricultura/Silvicultura/Zootehnie Agricultura
Tipul jobului
full-time
Salariu
99 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
26Jan
13 Jan
Personal plantat flori sere
Baile Herculane

Descrierea postului:Angajam persoane muncitoare si serioase pentru plantat flori in sere din orase precum Viena (Austria) si Munchen (Germania). Salarii de la 1350 euro net. Pentru informatii sau programari ne puteti contacta de L V intre orele 9 17 la 0767517875 sau 0730499871.Cerinte:Beneficii suplimentare:.

Descrierea postului:Angajam persoane muncitoare si serioase pentru plantat flori in sere din orase precum Viena (Austria) si Munchen (Germania). Salarii de la 1350 euro net. Pentru informatii sau programari ne puteti contacta de L V intre orele 9 17 la 0767517875 sau 0730499871.Cerinte:Beneficii suplimentare:
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Salariu
13501350 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
17 Jan
Necalificat
Baia-Mare,

Descrierea companiei Plasarea fortelor de munca Descrierea postului Esti in cautarea unui LOC DE MUNCA? Oferim locuri de munca in AGRICULTURA in Sere de Flori pentru FAMILII si GRUPURI DE PERSOANE in Austria. Se ofera un salariul incepand de la 1200 Euro/luna, cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare. Angajatorul va asigura transportul, cazarea si 3 mese/zi.

Pentru detalii si programari contactati consultantii nostrii la numerele: 0729794275 / 0754901670. Cerintele postului seriozitate
Companie
Munca Strainatate
Categoria jobului
Agricultura / Silvicultura / Piscicultura Agricultura
Tipul jobului
full-time
Salariu
12001200 euro
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
07 Jan
Necalificati urgent
Austria

Oportunitati de angajare imediata pentru gradinari la flori, muncitori in sere si in camp de legume si muncitori in ferme zootehnice. Prin intermediul companiei noastre puteti ocupa rapid si eficient un post cu plecare garantata in ianuarie, datele de 7 si 10. Pentru aceste locuri de munca detinem 62 de contracte de munca fara pretentii de calificare sau limba straina cunoscuta.

Se cere experienta si practica in gospodaria proprie. Relatia cu angajatorul strain se bazeaza strict contractual prin intermediul caruia se asigura si cazare si masa. Nu sunt cerinte speciale, persoanele care doresc angajare trebuie sa fie pregatite fizic si rezistente la munca in agricultura si la timp indelungat de lucru, fiindca peste program se fac si ore suplimentare foarte bine platite Cerinte:Gradinari la flori, muncitori in sere si in camp de legume si muncitori in ferme zootehnice. Necalificati , clinic sanatosi si obisnuiti cu munca in gospodaria proprieCompensatii:Cazare gratuita, Masa citeste mai mult
Companie
team 4 job
Categoria jobului
Agricultura / Silvicultura Agricultura
Tipul jobului
sezonier
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job