Joburi manager raion auchan in satu mare

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu manager raion auchan in orasul satu mare
06 Nov
REGIONAL SALES MANAGER SM,BH, AR, TM Arad, Satu-Mare, Timisoara,

pozitia de REGIONAL SALES MANAGER (zona alocata: judetele Satu Mare, Bihor, Arad si Timis). Responsabilitati: Dezvoltarea si coordonarea echipei de vanzatori directi si independenti pe judetele Satu Mare, Bihor, Arad si Timis; Oferire de coaching, transmiterea cunostintelor dobandite oamenilor din subordine in vederea cresterii performantei acestora; Urmarirea si cunoasterea in permanenta.

Companie: Psihoselect

Jobul REGIONAL SALES MANAGER SM,BH, AR, TM este incadrat in categoria Vanzari / Comert, full-time

Locul de munca REGIONAL SALES MANAGER SM,BH, AR, TM a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
24Nov
06 Nov
Manager Calitate Satu Mare ROMANIA

in domeniul industrial - Manager calitate. Responsabilitati: - Asigura conducerea operativa, planificarea si executia intregii activitati de managementul calitatii in cadrul societatii si duce la indeplinire toate deciziile Administratorului si ale Directorului General; - Analizeaza si avizeaza din punct de vedere a cerintelor de asigurare a calitatii, conform standardelor ISO; -.

Companie: Adecco Romania

Jobul Manager Calitate este incadrat in categoria Cablaje / Automotive full-time

Locul de munca Manager Calitate a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
13 Nov
MANAGER -COLABORARE part time FRANCIZA Personala Alba Iulia, Baia Mare, Bistrita, Cluj, Satu Mare, Sibiu, Zalau

-Formeaza si coordoneaza ECHIPE proprii. POSIBILITATEA de a coordona o afacere la cheie de tip franciza, aflata la intersectia a DOUA tendinte importante: - 1 tendinta oamenilor de a cauta oportunitati de afaceri la cheie de tip franciza, care sa poata fi operate de o singura familie sau persoana. - 2. tendinta consumatorilor de a se implica in COLABORARI cu PARTICIPARE la IMPARTIREA.

Companie: NetJobs

Jobul MANAGER -COLABORARE part time FRANCIZA Personala este incadrat in categoria ALTELE, Management/Consultanta, Marketing, MLM/MultiLevelMarketing, Publicitate/PR, Vanzari full-time , part-time

Locul de munca MANAGER -COLABORARE part time FRANCIZA Personala a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
13 Nov
MANAGER - FRANCIZA Personala TIMISOARA Arad, Deva, Dr. Turnu-Severin, Oradea, Resita, Satu Mare, Timisoara

-Formeaza si coordoneaza ECHIPE proprii. POSIBILITATEA de a coordona o afacere la cheie de tip franciza, aflata la intersectia a DOUA tendinte importante: - 1 tendinta oamenilor de a cauta oportunitati de afaceri la cheie de tip franciza, care sa poata fi operate de o singura familie sau persoana. - 2. tendinta consumatorilor de a se implica in COLABORARI cu PARTICIPARE la IMPARTIREA.

Companie: NetJobs

Jobul MANAGER - FRANCIZA Personala TIMISOARA este incadrat in categoria ALTELE, Management/Consultanta, Marketing, MLM/MultiLevelMarketing, Publicitate/PR, Resurse Umane, Vanzari full-time , part-time

Locul de munca MANAGER - FRANCIZA Personala TIMISOARA a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
11 Nov
MANAGER Zonal CLUJ Baia Mare, Bistrita, Campia Turzii, Cluj, Satu Mare, Turda, Zalau

Formare si pregatire de MANAGERI cu abilitati de recrutare si coordonare echipe. Cautam persoane motivate cu scopuri si carora le plac provocarile. Un loc de munca -Part-time; Full time ANDndash;Proiect UNIC POSIBILITATEA de a coordona o afacere la cheie de tip Franciza PERSONALA - tendinta oamenilor de a cauta oportunitati de afaceri la cheie de tip franciza, care sa poata fi operate de o.

Companie: NetJobs

Jobul MANAGER Zonal CLUJ este incadrat in categoria Consultanta, Management/Consultanta, Marketing, Publicitate/PR, Resurse Umane, Serviciu clienti, Vanzari full-time , part-time

Locul de munca MANAGER Zonal CLUJ a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
17 Nov
sef raion/adjunct marfuri alimentare/nealimentare SATU MARE

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul sef raion/adjunct marfuri alimentare/nealimentare in SATU MARE este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 31/01/1140002236/1 Contact : Satu Mare, Str. Ion Ghica Nr. 36 Tel. 0261/770237, e-mail : sm_lmv@sm.anofm.ro .

Locul de munca sef raion/adjunct marfuri alimentare/nealimentare a fost preluat de pe www.anofm.ro
Aplica la job
24Nov
17 Nov
asistent manager SATU MARE

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul asistent manager in SATU MARE este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 31/01/1140002243/1 Contact : Satu Mare, Str. Ion Ghica Nr. 36 Tel. 0261/770237, e-mail : sm_lmv@sm.anofm.ro .

Locul de munca asistent manager a fost preluat de pe www.anofm.ro
Aplica la job
11 Nov
MANAGER Franciza Personala zona ARDEAL Alba Iulia, Baia Mare, Bistrita, Cluj, Satu Mare, Sibiu, Targu Mures

Formare si pregatire MANAGERI cu abilitati de recrutare si coordonare echipe. POSIBILITATEA de a coordona o afacere la cheie de tip Franciza PERSONALA, aflata la intersectia a DOUA tendinte importante: - 1 tendinta oamenilor de a cauta oportunitati de afaceri la cheie de tip franciza, care sa poata fi operate de o singura familie sau persoana. - 2. tendinta consumatorilor de a se.

Companie: NetJobs

Jobul MANAGER Franciza Personala zona ARDEAL este incadrat in categoria Consultanta, Management/Consultanta, Marketing, Publicitate/PR, Resurse Umane, Serviciu clienti, Vanzari full-time , part-time

Locul de munca MANAGER Franciza Personala zona ARDEAL a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job