Joburi in salaj

Cauta in 80 locuri de munca in salaj in 2015

Salariul mediu pe economie in Salaj este de 1211 lei stabilit pentru inceputul anului 2013, in domeniul constructiilor fiind cele mai mari salarii, urmat de domeniul serviciilor si in final, cele mai mici venituri le au cei care lucreaza in domeniul agricol.

04Aug
24 Jul
Firma de constructii angajeaza muncitori pentru lucrari de termosistem
Salaj,Zalau

Companie
INTERNATIONAL FBS HOLDING
Categoria jobului
Muncitori / Tehnicieni constructii Constructii Tehnician Muncitori
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.jobhaze.ro
Aplica la job Detalii job
03 Aug
grafician/dtp
Zalau

 

Cerinte: 
• cunostinte mediu – avansat Corel Draw
• cunoscator mediu - limba engleza
• creativitate, capacitate de lucru in echipa
Constituie un avantaj carnetul de conducere categoria B
Loc de munca Jud.Salaj, Com.Hereclean, se asigura transportul, salariu motivant.


CV-urile se trimit pe , 

Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
31 Jul
Pedagog scolar II si administrator financiar III
Salaj

Pedagog scolar II si administrator financiar III Liceul Pedagogic „Gheorghe Sincai” din Zalau 28 iulie 2015 Liceul Pedagogic „Gheorghe Sincai” din Zalau, Judetul Salaj organizeaza concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor contractuale, de executie, vacante, dupa cum urmeaza: pedagog scolar II; administrator financiar III.

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare: a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania; b) cunoaste limba romana, scris si vorbit; c) are varsta minima reglementata de prevederile legale; d) are capacitate deplina de exercitiu; e) are o stare de sanatate corespunzatoare postului pentru care citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
04Aug
04 Aug
Tehnician Service Echipamente IT
Zalau ROMANIA

Postat la: 13-07-2015 Responsabilitati - Efectueaza mentenanta echipamentelor hardware (PC, imprimante si copiatoare); - Asigura service echipamentelor de tipul: imprimate, copiatoare, multifunctionale, plottere, calculatoare; - Administreaza garantiile pentru produsele clientilor; - Gestioneaza documentele specifice departamentului.

Cerinte - Absolvent scoala profesionala tehnica / studii medii / superioare; - Cunostinte solide depanare, intretinere si configurare imprimante, copiatoare, multifunctionale , fax-uri, plottere, atat laser cat si inkjet; - Experienta profesionala de minim 3 ani in domeniu pe un post similar (instalare, configurare, diagnosticare, reparare echipamente de birouri de tipul: PC-uri, imprimante, copiatoare, multifunctionale, plottere, fax-uri, reparatie si configurare sisteme PC, configurare echipamente networking—router, switch); - Cunostinte si/sau specializare in electronica (constituie un avantaj); - Cunostinte operare PC (MS Office); - Limba engleza citeste mai mult
Companie
SISTEC
Categoria jobului
IT&C It&c
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
31 Jul
Muncitor calificat I
Salaj

Muncitor calificat I Primaria Comunei Surduc 30 iulie 2015 Primaria Comunei Surduc, Judetul Salaj, organizeaza concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei contractuale de executie vacanta, de muncitor calificat I, in cadrul Serviciului public de salubrizare.

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare: a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania; b) cunoaste limba romana, scris si vorbit; c) are varsta minima reglementata de prevederile legale; d) are capacitate deplina de exercitiu; e) are o stare de sanatate corespunzatoare postului pentru care candideaza, atestata pe baza adeverintei medicale eliberate de medicul de familie sau citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
31 Jul
Firma de constructii cauta muncitori pentru lucrari de te...
Zalau ROMANIA

Postat la: 30-07-2015 Responsabilitati Firma de constructii cauta subantreprenori, muncitori calificati si necalificati pentru lucrari de placari cu termosistem aferente unor blocuri.

Cerinte Experienta minimi 2 ani in placari cu termosistem Beneficii Oferite fara bonusuri Descrierea firmei O societate cu capital integral privat infiintata in anul 2004, International FBS Holding ofera o gama variata de servicii pe piata constructiilor, desfasurandu-si activitatea in conformitate cu standardele de certificare privind managementul sanatatii si securitatii ocupationale, managementul calitatii precum si managementul de mediu. Principalii nostri clientii sunt in mare parte institutii publice, fapt ce confera un plus de incredere in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite. Email: specialisthr_fbs@yahoo.com; Tel: 0785.210.934 Companie SC International FBS Holding SRL Posturi disponibile 3 Domeniu Arhitectura / Constructii / Amenajari Nivel experienta 2 - 3 ani Tip contract citeste mai mult
Companie
SC International FBS Holding SRL
Categoria jobului
Arhitectura / Constructii / Amenajari Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
31 Jul
Agent Comercial (vanzator)
Zalau ROMANIA

Postat la: 30-07-2015 Responsabilitati Persoana de incredere, care sa ne reprezinte firma, atat pe plan comercial (vanzari), intocmire acte, cat si pe plan de imagine, pentru noua noastra locatie din Zalau.

Cerinte -aspect placut -sociabil Beneficii Oferite -profit din vanzarile facute Descrierea firmei SC Fuchon SRL, atelier de creatie si design vestimentar, specializat in rochii de mireasa si rochii de gala. Companie Fuchon Posturi disponibile 1 Domeniu Vanzari Nivel experienta Fara experienta Tip contract Full-time Nivel studii Liceu Nivel salarial 200 - 450 Euro Localitate Zalau Tara ROMANIA
Companie
Fuchon
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
26 Jul
Responsabil de organizare de evenimente
Zalau/Salaj

Cerinte: Compensatii: Detalii Companie:we sell sport articles

Companie
Decathlon
Categoria jobului
Sport Sport
Sursa jobului
www.franco-jobs.com
Aplica la job Detalii job
29 Jul
Croitor, Inginer textile (formator) - JOBOU / ZALAU
Jibou ROMANIA Zalau

Postat la: 29-07-2015 Responsabilitati Descrierea postului: Recrutam formator – cu experienta in formare – care sa sustina cursurile teoretice si practice specifice meseriei/ocupatiei de Croitor - confectioner art. textile. Program flexibil / part-time, sau full time, in localiatea de domiciliu.

Cerinte Solicitari minime de calificare: - Experienta de minim 1 an in formare profesionala - Certificat formator (ANC) - Studii superioare finalizate - Bun cunoscator al suitei Microsoft Office Beneficii Oferite - Pachet salarial motivant, peste nivelul mediu al pietei de formare. - Flexibilitate Descrierea firmei Echipa Formare Plus este una dintre cele mai tinere echipe din domeniul formarii profesionale din Romania. Astfel, venim cu idei inovatoare si moderne de invatare, eliminand stilul sumbru al cursurilor de formare clasice. Mizam foarte mult pe partea practica a cursurilor, iar in ceea ce priveste partea teoretica ne asiguram intotdeauna ca modalitatea de formare a citeste mai mult
Companie
S.C. FORMARE PROFESIONALA PLUS SRL
Categoria jobului
Educatie / Training Training
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
26 Jul
Sports Department Manager
Zalau/Salaj

Cerinte: Compensatii: Detalii Companie:we sell sport articles

Companie
Decathlon
Categoria jobului
Sport Sport
Sursa jobului
www.franco-jobs.com
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 80 locuri de munca in salaj , afisate in 8 pagini.

Ai cautat locuri de munca in salaj in 2015 vezi si firme in Salaj sau doctori in Salaj

Piata locurilor de munca din Salaj este reprezentata in primul rand din locuri de munca in comert, dar si in industria usoara, multe locuri de munca disponibile sunt si pentru muncitorii necalificati.
Locurile de munca disponibile in Salaj sunt in proportie de 85% pentru persoanele cu studii elementare si medii si doar in proportie de 15% pentru persoanele cu studii superioare.