Joburi in salaj

Cauta in 85 locuri de munca in salaj in 2015

Salariul mediu pe economie in Salaj este de 1211 lei stabilit pentru inceputul anului 2013, in domeniul constructiilor fiind cele mai mari salarii, urmat de domeniul serviciilor si in final, cele mai mici venituri le au cei care lucreaza in domeniul agricol.

24May
06 May
Asistent Medical
Salaj,Zalau

Companie
Marius Jeler
Categoria jobului
Sanatate medicina-alternativa Medical
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.jobhaze.ro
Aplica la job Detalii job
19 May
Consilier asistent
Salaj

Consilier asistent Consiliul Judetean Salaj 15 mai 2015 Consiliul Judetean Salaj organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a  functiei  publice de executie, vacanta,  de consilier, clasa I, gradul profesional asistent la Biroul tehnologia informatiei si programe guvernamentale din cadrul Directiei economice.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare. Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt: studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul informatica, ingineria sistemelor, calculatoare, tehnologia informatiei sau informatica economica; vechime  in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice: minimum 2 ani. Concursul citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
20 May
Macelari in strainatate
Zalau Strainatate

transator cu experienta ,in strainatate ofer salar 1400 euro plus salar in tara minim pe economie , si cazare program de lucru 8 ore (cu pauza la 3 ore o jumate de ora pauza)sau 10 euro la ora net plus cazare cu posibilitatea de a munci peste 8 ore la alegere,mai multe detali la telefon: 0787 818 253

Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
14001400 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
24May
15 May
Muncitor necalificat
Salaj

Muncitor necalificat Primaria Orasului Cehu Silvaniei 14 mai 2015 Primaria Orasului Cehu Silvaniei, Judetul Salaj organizeaza concurs pentru ocuparea postului contractual de executie vacant, de muncitor necalificat I – din cadrul Gospodariei comunale. Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art.

3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare: a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania; b) cunoaste limba romana, scris si vorbit; c) are varsta minima reglementata de prevederile legale; d) are capacitate deplina de exercitiu; e) are o stare de sanatate corespunzatoare postului pentru care candideaza, atestata pe baza adeverintei medicale eliberate de medicul de familie sau de unitatile citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
12 May
Category Developer - Cluj + Salaj
Cluj Napoca, Zalau Salaj

Scopul job-ului:

Asigurarea implementarii solutiilor de mercantizare, a conceptelor de vizibilitate si accesibilitate in magazinele alocate


Responsabilitati :Aranjarea produselor la raft

Se asigura ca produsele sunt aranjate la raft conform solutiilor recomandate pentru fiecare tip de magazin.


Implementarea materialelor pentru activarea rutei de cumparare a produselor, in magazinele alocate (implementare P2P).
Plasarea unui numar cat mai mare de materiale de comunicare/vizibilitate la raft, in magazinele alocate (maximizare POPM).
Verificarea stocului – sa fie rulat dupa data si dupa promotie pentru respectarea FIFO (verificare BBD-termen de valabilitate).

Performanta in vanzari

Implementarea planului lunar de vanzari in concordanta cu prioritatile companiei.
Stabilirea unei relatii pe termen lung cu clientii si crearea unei imagini bune pentru Nestle .
citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
15 May
Inspector de specialitate
Salaj

Inspector de specialitate Primaria Municipiului Zalau 14 mai 2015 Primaria Municipiului Zalau, Judetul Salaj organizeaza concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei contractuale de executie vacante de inspector de specialitate, grad profesional debutant din cadrul Serviciului managementul proiectelor.

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare: a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania; b) cunoaste limba romana, scris si vorbit; c) are varsta minima reglementata de prevederile legale; d) are capacitate deplina de exercitiu; e) are o stare de sanatate corespunzatoare postului pentru care candideaza, atestata pe baza adeverintei citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
15 May
Guard
Salaj

Guard Primaria Comunei Hida 14 mai 2015 Primaria Comunei Hida, Judetul Salaj, organizeaza concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei contractuale de executie vacante de gurad – Compartimentul administrativ-gospodaresc. Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art.

3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare: a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania; b) cunoaste limba romana, scris si vorbit; c) are varsta minima reglementata de prevederile legale; d) are capacitate deplina de exercitiu; e) are o stare de sanatate corespunzatoare postului pentru care candideaza, atestata pe baza adeverintei medicale eliberate de medicul de familie sau de unitatile sanitare abilitate; citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
11 May
Finisori pentru Norvegia
Zalau Strainatate Norvegia

Recrutam echipe de trei finisori in domeniul constructiilor pentru Norvegia.Se ofera contract de munca 12 luni,transport si cazare gratuit.Program de munca 8 ore pe zi,Luni VineriSalarii cuprinse intre 3200 Euro(26.000) si 4000 Euro(33.600 NOK) NET.Acte necesare:Carte de Identitate sau Pasaport si permis de sedere cu drept de munca Norvegia se poate obtine si in tara prin detasare. .

Recrutam echipe de trei finisori in domeniul constructiilor pentru Norvegia.Se ofera contract de munca 12 luni,transport si cazare gratuit.Program de munca 8 ore pe zi,Luni VineriSalarii cuprinse intre 3200 Euro(26.000) si 4000 Euro(33.600 NOK) NET.Acte necesare:Carte de Identitate sau Pasaport si permis de sedere cu drept de munca Norvegia se poate obtine si in tara prin detasare.
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
32003200 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
19 May
Mecanic auto - Zalau
Zalau

Angajez mecanic auto cu experienta de minim doi ani in domeniu. Oferim salar foarte atractiv! Detalii la urmatorul numar de telefon: 0741 074 189 .

Angajez mecanic auto cu experienta de minim doi ani in domeniu. Oferim salar foarte atractiv! Detalii la urmatorul numar de telefon: 0741 074 189
Categoria jobului
Reparatii/Service Service
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
14 May
Munca in constructii - Germania
Zalau Strainatate Germania

Oportunitate de munca in Germania 1500 1800 EuroVenim in sprijinul dumneavoastra cu o oferta de munca atractiva in Germania, domeniul constructiilor. Cautam persoane serioase, apte de munca, care vor avea parte de beneficii atractive: un salariu cuprins intre 1500 si 1800 de euro, cazare si masa asigurate si ore suplimentare platite separat. Va asteptam. Alexandra. .

Oportunitate de munca in Germania 1500 1800 EuroVenim in sprijinul dumneavoastra cu o oferta de munca atractiva in Germania, domeniul constructiilor. Cautam persoane serioase, apte de munca, care vor avea parte de beneficii atractive: un salariu cuprins intre 1500 si 1800 de euro, cazare si masa asigurate si ore suplimentare platite separat. Va asteptam. Alexandra.
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
18001800 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 85 locuri de munca in salaj , afisate in 9 pagini.

Ai cautat locuri de munca in salaj in 2015 vezi si firme in Salaj sau doctori in Salaj

Piata locurilor de munca din Salaj este reprezentata in primul rand din locuri de munca in comert, dar si in industria usoara, multe locuri de munca disponibile sunt si pentru muncitorii necalificati.
Locurile de munca disponibile in Salaj sunt in proportie de 85% pentru persoanele cu studii elementare si medii si doar in proportie de 15% pentru persoanele cu studii superioare.