Joburi angajari billa lucrator comercial in ploiesti

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu angajari billa lucrator comercial in orasul ploiesti
10 Dec
Lucrator comercial restaurant
Prahova,Ploiesti

Companie
Terraverde
Categoria jobului
Servicii restaurante
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.jobhaze.ro
Aplica la job Detalii job
05 Dec
Lucrator comercial
Ploiesti

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:nedeclarat

Companie
nedeclarat
Categoria jobului
Comert
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job
05 Dec
Lucrator Comercial
Ploiesti, Timisoara, Iasi

Vanzare produse vestimentare;
Aranjarea si gestionarea magazinului;
Realizarea targetului de vanzari stabilit.Foarte bune aptitudini de comunicare, capacitate de a invata rapid, claritate in exprimare, dinamism, initiativa, capacitatea de a lucra in echipa, putere de convingere, punctualitate.

Detalii Companie:Personal Services Group este una dintre firmele cele mai importante in domeniul leasingului de personal si al recrutarii de personal din Ungaria. In Romania, suntem o companie aflata intr-o crestere dinamica care se datoreaza faptului ca intotdeauna punem pe primul loc satisfacerea dorintelor clientilor nostri in ceea ce priveste calitatea serviciilor noastre, promptitudinea si rigurozitatea implementarii proiectelor.

Detalii:
Tel: 021.310.48.00 / 0728.063.417
E-mail: info@oferimdemunca.ro
Website: www.oferimdemunca.ro

Companie
NetJobs
Categoria jobului
ALTELE Comert Industria textila Serviciu clienti Vanzari
Tipul jobului
full-time , part-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
05 Dec
Manager Departament Comercial
Ploiesti - 04.12.2014

Nivel cariera: Middle (peste 3 ani experienta) Denumire firma: Lugera-The People republic Localitatea: Ploiesti Domeniile ofertei: Vanzari Data introducerii: 04.12.2014 Companie de consultanta in domeniul resurselor umane.

Descrierea postului: Coordonarea intregii activitati comerciale de aprovizionare si intretinere a departamentului in scopul asigurarii celor mai bune produse si a unui inalt grad de satisfactie client. Punerea in practica a merchandising-ului pentru gamele de produse de care este responsabil. Organizarea, planificarea, coordonarea si verificarea inventarelor anuale. Formarea si dezvoltarea echipei. Cerinte: Studii superioare. Experienta de minim 3 ani in conducerea unei echipe. Minim 2 ani experienta in domeniul comercial- retail bricolaj, hypermarket-uri, retail IT&C. Cunoasterea unei limbi straine constituie un avantaj. Spirit de antreprenor. Abilitati bune de relationare si orientare catre client. Adaptabilitate si citeste mai mult
Companie
Lugera-The People republic
Categoria jobului
Vanzari
Sursa jobului
cariereonline.ro
Aplica la job Detalii job
19Dec
06 Dec
Agent de vanzari zona Brasov/Constanta/Craiova/ Iasi/Oradea/Ploiesti/Sibiu/Timisoara
Cluj-Napoca, Brasov Constanta Craiova Iasi Oradea Ploiesti Sibiu Timisoara

Descrierea companiei Import si distributie de consumatible in idustria prelucrarii, scule electrice si pneumatice. Productia si comercializarea de abrazive. Descrierea postului Agent de vanzari zona Brasov/Constanta/Craiova/ Iasi/Oradea/Ploiesti/Sibiu/Timisoara. Candidatii trebuie sa aiba domiciliul in orasele mentionate. Asiguram masina de serviciu, laptop si telefon de serviciu.

Salariul net intre 2000 lei si 3500 lei, in functie de targetul asumat la angajare, la care se adauga comision de 15% din adaosul comercial calculat la vanzarile catre clientii noi atrasi, peste targetul asumat. www.oldindustry.ro Cerintele postului Studii superioare tehnice, cunostinte PC si de limba engleza, experienta de minim 3 ani in domeniul comercializarii: sculelor aschietoare/ pneumatice/ electrice/ produselor abrazive catre utilizatorii finali.
Companie
oldindustry
Categoria jobului
Vanzari / Comert
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
09 Dec
Operator facturare
Ploiesti ROMANIA

Postat la: 18-11-2014 Responsabilitati • Verificarea ofertelor de pret pentru piese si servicii si emiterea facturilor; • Intocmire facturi externe; • Intocmire periodica diverse centralizatoare, (pe clienti, pentru prestari servicii DAAS,pentru piese oferite in garantie, etc); • Inregistare rapoarte service tehnicieni; • Inregistrare contracte

de punere in functiune pentru magazinele retail; Cerinte Experienta de min. 1 an pe un post similar; - Studii medii finalizate prin examen de bacalaureat; - Abilitati si viteza operare PC; - Cunostinte operare Microsoft Excel / Word / Outlook; - Atentie distributiva; - Experienta in lucrul cu un ERP (in special Microsoft Axapta / Navision) reprezinta un avantaj semnificativ; - Cunoasterea lb. engleze la un nivel mediu reprezinta un avantaj; - Domiciliu stabil in Mun. Ploiesti; Beneficii Oferite - bonuri de masa; - tichete cadou. Descrierea firmei Comert cu echipamente profesionale pentru citeste mai mult
Companie
SC.DAAS IMPEX SRL
Categoria jobului
Inginerie / Tehnologie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job