Joburi agent paza prahova in ploiesti

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu agent paza prahova in orasul ploiesti
01 Oct
Broker / Agent imobiliar
Prahova/Ploiesti

Broker / Agent imobiliar Candidatul ideal: - permis de conducere cat. B; - cunostinte limba engleza la nivel conversational; - studii superioare terminate; - cunostinte PC; - domiciliul în Ploiesti; - persoana dinamica, optimista, sociabila; - adaptabila la program prelungit; - ambitioasa, cu dorinta de afirmare si castig; - perseverenta, orientata spre rezultat; - capacitate de organizare si

planificare; - cu putere de concentrare si atentie distributiva; - bune abilitati de comunicare si negociere; - putere de convingere; - spirit de echipa; - responsabilitate personala si punctualitate; - aspect profesional ingrijit. Descriere job si responsabilitati: - promovarea serviciilor si a imaginii companiei; - dezvoltarea portofoliului de clienti; - identificarea ofertelor imobiliare si aducerea lor in portofoliu; - prelucrarea ofertelor existente; - vizionarea si evaluarea proprietatilor; - promovarea ofertelor; - preluarea clientilor si identificarea cerintelor acestora; - citeste mai mult
Companie
S.C. MARSHALL IMOBILIARE S.R.L.
Categoria jobului
Vanzari Comert; Vanzari Comert/Agent imobiliar; Vanzari Comert/Reprezentant vanzari Vanzari
Sursa jobului
www.workfinder.ro
Aplica la job Detalii job
07Oct
26 Sep
Agent de vanzari zona Brasov/Constanta/Craiova/ Iasi/Oradea/Ploiesti/Sibiu/Timisoara
Cluj-Napoca, Brasov Constanta Craiova Iasi Oradea Ploiesti Sibiu Timisoara

Descrierea companiei Import si distributie de consumatible in idustria prelucrarii, scule electrice si pneumatice. Productia si comercializarea de abrazive. Descrierea postului Agent de vanzari zona Brasov/Constanta/Craiova/ Iasi/Oradea/Ploiesti/Sibiu/Timisoara. Candidatii trebuie sa aiba domiciliul in orasele mentionate. Asiguram masina de serviciu, laptop si telefon de serviciu.

Salariul net intre 2000 lei si 3500 lei, in functie de targetul asumat la angajare, la care se adauga comision de 15% din adaosul comercial calculat la vanzarile catre clientii noi atrasi, peste targetul asumat. www.oldindustry.ro Cerintele postului Studii superioare tehnice, cunostinte PC si de limba engleza, experienta de minim 3 ani in domeniul comercializarii: sculelor aschietoare/ pneumatice/ electrice/ produselor abrazive catre utilizatorii finali.
Companie
oldindustry
Categoria jobului
Vanzari / Comert Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
26 Sep
Agent vanzari materiale acoperis
Baia Mare, Cluj Napoca, Bistrita, Satu Mare, Brasov, Zalau, Ploiesti, Targu Mures, Bacau

expertHR, companie specializata in recrutarea si selectia de personal, cauta pentru clientul sau, agent vanzari in domeniul constructiilor:

 

Candidatul ideal:

- studii superioare in domeniul economic sau al constructiilor

- experienta in vanzarea de materiale de constructie

- experienta in domeniul materialelor pentru acoperisuri prezinta avantaj

-

permis conducere (cat B)

 

Calitati necesare:

- aspect fizic placut

- rezistenta psihica si fizica

- incredere de sine

- capacitati de convingere si persuasiune

- aptitudini decizionale

- orientare catre rezultate

 

Descrierea jobului:

- stabilirea si dezvoltarea unui portofoliu de clienti

- incheierea de contracte de colaborare

- preluarea comenzilor

- incasarea creantelor de la clienti

 

Se ofera pachet salarial format din salariu fix si comision din vanzari potrivit citeste mai mult

Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
02 Oct
Tamplari in Prahova
Ploiesti Prahova

Tamplar cu experienta executie usi, scari si mobilier lemn masiv. experienta minim 10 ani . Conditii de lucru f bune. Salariu 1800 3000 lei lunar. TEL: 0726 458 583 .

Tamplar cu experienta executie usi, scari si mobilier lemn masiv. experienta minim 10 ani . Conditii de lucru f bune. Salariu 1800 3000 lei lunar. TEL: 0726 458 583
Categoria jobului
Constructii/Imobiliare Constructii Imobiliare
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
06 Oct
Logistics Specialist
Ploiesti ROMANIA

Postat la: 15-09-2015 Responsabilitati Pentru unul din clientii nostri, lider in industria ambalajelor, cautam un Logistics Specialist. Responsabilitati: Organizeaza spatiul in vederea depozitarii produselor pe grupe si sortimente, precum si in vederea optimizarii fluxului de depozitare.

Urmareste saptamanal ca fiecare miscare fizica de materie prima/produs finit este reflectata si in SAP in mod corect. Urmareste sa depoziteze si sa conserve produsele aprovizionate in concordanta cu nevoile de consum si succesiunea loturilor. Organizeaza colectarea si primirea cantitatilor de produse nefolosite. Plaseaza si urmareste comenzile de materii prime si materiale, conform planului de aprovizionare. Mentine legatura cu toti furnizorii departamentului din care face parte. Coordoneaza activitatea depozitelor externe. Cerinte Absolvent de studii superioare Cunoasterea limbii engleze la nivel mediu. Buna cunoastere in folosirea Exel-ului. Cunoasterea a utilizarii programului SAP. Minim 1 an citeste mai mult
Companie
Lugera Makler SRL
Categoria jobului
Logistica Logistica
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
07Oct
06 Oct
Vanzatoare - shopping mall Ploiesti
Ploiesti ROMANIA

Postat la: 14-09-2015 Responsabilitati - prezentarea si vanzarea produselor intr-un mod cat mai atractiv - cunoasterea produselor in detaliu - adaptarea prezentarii produselor in functie de nevoile si bugetul clientilor - consilierea clientilor pentru o alegere corecta a produselor - rapoarte zilnice de gestiune - receptionarea produselor, aranjarea produselor pe rafturi - verificarea

stocurilor - curatenie si ordine la locul de munca Cerinte - experienta si seriozitate - abilitati de comunicare foarte bune - prezenta agreabila, cu initiativa, dinamica si atitudine pozitiva - vanzarea de produse si servicii catre clienti - aspect fizic placut si ingrijit, nefumator - sa locuiesti in Ploiesti (naveta nu este posibila) Beneficii Oferite Salariu atractiv si comision din vanzari la atingerea targetului. Doar candidatii care corespund cerintelor vor fi contactati pentru interviu. Descrierea firmei Compania este producatoare de dulciuri, din Prahova, oferim produse din cele mai bune citeste mai mult
Companie
Vespira Plus SRL
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
02 Oct
Mecanic Intretinere - Matriter
Ploiesti ROMANIA

Postat la: 01-10-2015 Responsabilitati Asigura montajul si mentenanta pieselor liniei de productie. Schimba matritele conform cu indicatiile superiorilor. Utilizeaza programul SAP -modulul pentru mentenanta. Se asigura transportul din Ploiesti si un pachet salarial atractiv.

Cerinte Pentru unul din clientii nostri, lider in industria ambalajelor, cautam un Mecanic de intretinere - Matriter in Urlati: Absolvent de Liceu cu profil tehnic. Experienta in lucrul cu masini de format prin injectie sau extrudare se considera avantaj. Experienta in lucrul cu matritele se considera avantaj. Cunostinte de operare calculator; Experienta in utilizarea SAP - avantaj. Limba Engleza - Nivel conversational. Descrierea firmei "...Lugera - The People Republic, can I help you? ...enthusiastic and gregarious! ...helpful and present! ...young and smart! ...ah, almost forgot: also good-looking!... This is in a nutshell the Lugera - The People Republic team in Romania. Like our colleagues in the citeste mai mult
Companie
Lugera Makler SRL
Categoria jobului
Inginerie / Tehnologie It&c Inginerie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
26 Sep
INGINER CHIMIST
Bucuresti, Pitesti, Buzau, Targoviste, Fieni, Moreni, Urziceni, Ploiesti, Baicoi, Campina

INGINER CHIMIST Experienta: min.3 ani Experienta: min.3 ani Detalii Companie:ALLIED GREEN CO SRL cu sediul in Filipestii de Padure, jud. Prahova desfasoara activitate de productie in domeniul produselor chimice. .

INGINER CHIMIST Experienta: min.3 ani Experienta: min.3 ani Detalii Companie:ALLIED GREEN CO SRL cu sediul in Filipestii de Padure, jud. Prahova desfasoara activitate de productie in domeniul produselor chimice.
Companie
ALLIED GREEN CO SRL
Categoria jobului
Inginerie Inginerie
Sursa jobului
www.locuri-munca.com
Aplica la job Detalii job
26 Sep
SUDOR ELECTRIC/ AUTOGEN
Bucuresti, Brasov, Buzau, Targoviste, Gaesti, Moreni, Ploiesti, Azuga, Campina, Ramnicu Valcea

SUDOR ELECTRIC/ AUTOGEN Experienta: min.3 ani Experienta: min.3 ani Detalii Companie:ALLIED GREEN CO SRL cu sediul in Filipestii de Padure, jud. Prahova - cu activitate de productie in domeniul produselor chimice..

SUDOR ELECTRIC/ AUTOGEN Experienta: min.3 ani Experienta: min.3 ani Detalii Companie:ALLIED GREEN CO SRL cu sediul in Filipestii de Padure, jud. Prahova - cu activitate de productie in domeniul produselor chimice.
Companie
ALLIED GREEN CO SRL
Categoria jobului
Inginerie Instalari reparatii si intretinere Service Inginerie Servicii infrumusetare
Sursa jobului
www.locuri-munca.com
Aplica la job Detalii job
26 Sep
LACATUS MECANIC ( CONSTRUCTII METALICE)
Bucuresti, Brasov, Pitesti, Buzau, Moreni, Gaesti, Targoviste, Ploiesti, Campina, Ramnicu Valcea

LACATUS MECANIC ( CONSTRUCTII METALICE) Experienta: min.3 ani Experienta: min.3 ani Detalii Companie:ALLIED GREEN CO SRLcu sediul in Filipestii de Padure, jud. Prahova - cu activitate de productie in domeniul produselor chimice..

LACATUS MECANIC ( CONSTRUCTII METALICE) Experienta: min.3 ani Experienta: min.3 ani Detalii Companie:ALLIED GREEN CO SRLcu sediul in Filipestii de Padure, jud. Prahova - cu activitate de productie in domeniul produselor chimice.
Companie
ALLIED GREEN CO SRL
Categoria jobului
Inginerie Instalari reparatii si intretinere Service Inginerie Servicii infrumusetare
Sursa jobului
www.locuri-munca.com
Aplica la job Detalii job