Joburi in ploiesti

Cauta in 118 locuri de munca in ploiesti in 2014

21 Nov

Inginer proiectant gr 1 D instalatii utilizare gaze

Ploiesti

FacultateDetalii Companie:Oferta de servicii se adreseaza tuturor clientilor, persoane fizice sau juridice, care doresc saÂA Ã‚A beneficieze de serviciile oferite in vederea efectuarii verificarii, reviziei, instalatiilor de gaze naturale precum si de executie a instalatiilor de incalzire termica si proiectare a acestora. âA€A¢ proiectarea si avizarea instalatiilor de gaze naturale.

Companie: Abdon Gaz Term Srl

Jobul Inginer proiectant gr 1 D instalatii utilizare gaze este incadrat in categoria Industrie, Inginerie full-time

Locul de munca Inginer proiectant gr 1 D instalatii utilizare gaze a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
23 Nov

Asistent medical

Ploiesti

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:nedeclarat .

Companie: nedeclarat

Jobul Asistent medical este incadrat in categoria Sanatate full-time

Locul de munca Asistent medical a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
21 Nov

Sudor Mig Mag

Ploiesti

Executarea lucrarilor de sudura a constructiilor din metal si asamblarea elementelor acestora Reglarea si fixarea echipamentului de sudura Experienta similara minim 3 ani Cunostinte desen tehnic Detalii Companie:Cu peste douazeci de ani de experienta si expertiza, Industrial Montaj este in Romania printre cele mai importante firme din domeniul de constructii, montaj si intretinere a.

Companie: NetJobs

Jobul Sudor Mig Mag este incadrat in categoria Constructii/Amenajari, Petrochimie/Petrol si Gaze full-time

Locul de munca Sudor Mig Mag a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
20 Nov

Environment & Health & Safety Coordinator - Bucuresti/Ploiesti

Ploiesti, Bucuresti

Descriere • Planificarea muncii si prioritizarea • Intocmirea planurilor de actiuni corective/preventive in urma auditurilor interne, externe, inspectiilor interne, inspectiilor autoritatilor (Inspectoratul Teritorial de Munca, Agentia de Mediu, Garda de mediu) • Coordoneaza si urmareste implementarea programelor de imbunatatire a parametrilor de mediu • Organizare, monitorizare.

full-time

Locul de munca Environment & Health & Safety Coordinator - Bucuresti/Ploiesti a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
Aplica la job
24Nov
22 Nov

Reprezentant vanzari B2B Ploiesti

Ploiesti

Candidatul ideal: - studii superioare absolvite sau student in an terminal, cursuri ID, - minim 2 ani experienta in vanzari (produse si servicii) catre clienti business, - cunostinte MS Office (Word, Excel), - bune abilitati de comunicare si negociere, prezenta agreabila, - capacitate de asimilare rapida, respectarea deadline-urilor, - persoana dinamica, cu initiativa si orientate catre.

full-time

Locul de munca Reprezentant vanzari B2B Ploiesti a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
Aplica la job
19 Nov

Colaborare part-time pe proiect de client misterios la nivel national

Ploiesti, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara

Suntem in permanenta interesati de colaboratori care sa desfasoare activitati in cadrul anchetelor pe teren. Actiunile vizate in prezent implica analiza experientei de client in domeniul retail din Romania. Tipul de colaborare pentru actiunile pe teren este part-time, in cadrul diferitelor proiecte pe care le avem in desfasurare la nivel national. Colaboratorul pe care il cautam : - Are varsta.

Companie: NetJobs

Jobul Colaborare part-time pe proiect de client misterios la nivel national este incadrat in categoria Administrativ, ALTELE, Asigurari, Controlul calitatii, Educatie/Training, Finante/Contabilitate, Institutii

Locul de munca Colaborare part-time pe proiect de client misterios la nivel national a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
17 Nov

Instalator incalzire termica

Ploiesti

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:Oferta de servicii se adreseaza tuturor clientilor, persoane fizice sau juridice, care doresc saÂA Ã‚A beneficieze de serviciile oferite in vederea efectuarii verificarii, reviziei, instalatiilor de gaze naturale precum si de executie a instalatiilor de incalzire termica si proiectare a acestora. âA€A¢ proiectarea si avizarea instalatiilor.

Companie: Abdon Gaz Term Srl

Jobul Instalator incalzire termica este incadrat in categoria Reparatii/Service full-time

Locul de munca Instalator incalzire termica a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
19 Nov

Administrator credite perioada determinata 12 luni

Brasov, Ploiesti

Candidatul ideal: Competente necesare postului: 1.Experienta profesionala: preferabil minim 1 an intr-o pozitie similara 2.Pregatirea necesara: studii superioare economice sau juridice 3.Competente personale: responsabilitate crescuta, meticulous, organizat, eficient, cu capacitate de analiza si sinteza, spirit de echipa, cunoastinte foarte bune de operare PC. Descrierea jobului: .

Locul de munca Administrator credite perioada determinata 12 luni a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
Aplica la job
19 Nov

Stivuitoristi

Ploiesti ROMANIA

Postat la: 29-10-2014 Responsabilitati Asigura activitatile de incarcare / descarcare, manipulare si depozitare a marfurilor in conditii bune; Verifica buna functionare a stivuitorului la inceperea activitatii. Cerinte Pentru unul dintre clientii nostri, o companie multinationala care activeaza in domeniul Logistica-Transport, cautam stivuitoristi. Cerinte: Autorizatie ISCIR Studii medii.

Companie: Lugera Makler SRL

Jobul Stivuitoristi este incadrat in categoria Mentenanta / Instalatii full-time

Locul de munca Stivuitoristi a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
21 Nov

Diriginte santier 5/8.2

Ploiesti, Busteni, Boldesti, Urlati

Activitea va consta in supervizarea lucrarilor de constructii la sistemul de management al deseurilor de pe teritoriul judetului Prahova. Proiectul actual necesita o implicare de 10-15 zile/luna estimativ pina la sfarsitul anului 2015, apoi o implicare mai redusa (2-3 zile/luna) timp de 2 ani (perioada de garantie).Cerinte:Candidatul trebuie sa detina autorizatie de diriginte de santier penru.

Companie: Proiect Consulting SRL

Jobul Diriginte santier 5/8.2 este incadrat in categoria Constructii / Amenajari Salar:3000 ron

Locul de munca Diriginte santier 5/8.2 a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job

Au fost gasite 118 locuri de munca in ploiesti , afisate in 12 pagini.