Joburi agent securitate mss in pitesti

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu agent securitate mss in orasul pitesti
08 Apr
Agent distribuitor
Pitesti ROMANIA

Postat la: 17-03-2015 Responsabilitati Angajam agent distribuitor accesorii Termosistem/ materiale constructii usoare si accesorii tamplarie PVC . marirea portofoliului de clienti Livrare/incasare Cerinte Seriozitate Descrierea firmei Distributie accesorii tamplarie PVC si accesorii termosistem Companie Stedo import export Posturi disponibile 2 Domeniu Distributie Nivel experienta 3 - 5 ani

Tip contract Full-time Nivel studii Liceu Nivel salarial Confidential Localitate Pitesti Tara ROMANIA
Companie
Stedo import export
Categoria jobului
Distributie Distributie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
21Apr
01 Apr
Agent comercial Pitesti
Pitesti ROMANIA

Postat la: 31-03-2015 Responsabilitati Agent de comanda - zona Pitesti Responsabilitati Prospectarea pietei Urmarirea trendului pietei Colectare de informatii legate de piata Intocmirea de rapoarte specifice activitatii Negociere cu clientii Mentinerea relatiei cu clientii (vizite, participare la targuri etc.) Promovarea produselor noi ale companiei, ofertelor speciale etc.

Cerinte Cerinte Permis categoria B Experienta relevanta intr-un mediu competitiv Capacitate de organizare si planificare Persoana dinamica Pregatit pentru lucrul sub presiune si rezistenta la stres Cunostinte bune de operare in MS Office (Word si Excel) Bune abilitati de comunicare si interrelationare Beneficii Oferite Salariu fix + bonus din vanzari Tichete de masa Se asigura autoturism de serviciu Descrierea firmei In 2006 a luat fiinta compania Rio Bucovina, cu capital 100% privat, avand ca obiect principal de activitate imbutelierea apei minerale naturale Bucovina, precum si productia bauturilor citeste mai mult
Companie
S.C. Rio Bucovina S.R.L
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
10 Apr
Consilier despagubiri AGENT/MANAGER
BUCURESTI, Cluj, Slatina, Constanta, Focsani, Pitesti, Brasov

Suntem singura firma din Romania care asigura consultanta juridica si financiara persoanelor vatamate in urma accidentelor rutiere, dar si a apropiatilor acestora, pentru obtinerea despagubirilor si a altor privilegii rezultate in urma daunei.
De ce merita sa te alaturi echipei noastre?
- oferi un ajutor persoanelor care au suferit un accident,
- castigi sume importante de bani,
- iti construiesti propria echipa de distribuitori ANDndash; propria afacere,
- esti seful tau,
- lucrezi cat vrei si cu cine vrei,
- beneficiezi de programe motivationale obtinand beneficii materiale suplimentare
Studii ANDndash; minim medii
Fara cazier
Acces la internet si cunostinte de utilizare
Permis de conducere categoria B
Propriul mijloc de transport
Deprinderea de a descoperii potentialii clienti
Orientarea spre success si dorinta de a-si largi bagajul de cunostinte
Nivel citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Consultanta Intermedieri financiare Jurnalism Marketing Vanzari Vanzari Banci Marketing Consultanta
Tipul jobului
full-time , part-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
15 Apr
AGENT DE VANZARI zona Pitesti
Pitesti ROMANIA

Postat la: 14-04-2015 Responsabilitati -administrarea si dezvoltarea portofoliului de clienti - prezentarea, promovarea si vanzarea produselor in conformitate cu standardele si politicile comerciale ale companiei; -urmarirea realizarii planului de vanzari lunar, trimestrial, anual; -participarea la negocieri, intocmirea contractelor, monitorizarea derularii si finalizarii acestora Cerinte

Postul este pentru zona Pitesti. Beneficii Oferite salariul motivat, bonuri de masa, comision la vanzari, etc. Descrierea firmei Ana & Cornel este o companie romaneasca cu capital privat infiintata in 1994 ce are ca domeniu de activitate producerea si distribuirea produselor alimentare. De-a lungul timpului compania s-a extins la nivel national ajungand astazi sa fie prezenta in peste 40 de orase si cu o flota ce depaseste 180 de autovehicule. Companie S.C. Ana&Cornel S.R.L. Posturi disponibile 1 Domeniu Distributie Nivel experienta 1 - 2 ani Tip contract Full-time Nivel studii Liceu Nivel citeste mai mult
Companie
S.C. Ana Cornel S.R.L.
Categoria jobului
Distributie Distributie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
21 Apr
Agent teren Pitesti
Pitesti

EuroGsm este reteaua specializata telecom, fiind unul dintre cei mai mari retaileri autohtoni, cu un numar de magazine extins la 81 de orase si 113 unitati in cei 17 ani de existenta, te indeamna sa aplici pentru postul de agent de teren.

Vrem persoane dinamice, dornice de a lucra in echipa CERINȚE - disponibilitate pentru munca pe teren - abilitati foarte bune de comunicare, bazate pe incredere - spirit perseverent si ambitios - orientare spre performanta - avantaj cei care poseda un autoturism propriu RESPONSABILITAȚI - resterea bazei de clienti prin incheierea de contracte, pe teren, pentru toate pachetele de servicii disponibile la Orange - identificarea noilor oportunitati de vanzare - realizarea eficienta a programului zilnic de vanzari, in concordanta cu strategiile si obiectivele stabilite - raportarea corecta, completa si la timp a activitatii desfasurate pe teren BENEFICII - program flexibil - castiguri corelate cu realizarile: salar fix + comision - traininguri si citeste mai mult
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
21Apr
02 Apr
Agent vanzari magazin vinuri +bar
Pitesti

Angajam urgent femeie aspect ingrijit pentru ocuparea postului de agent vanzari vinuri vrac + bar. Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone .

Angajam urgent femeie aspect ingrijit pentru ocuparea postului de agent vanzari vinuri vrac + bar. Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
08 Apr
agent vanzarii cu comision avantajos
Pitesti

Cautam reprezentant vanzari din toata tara in vederea colborarii. Este vorba de un site de organizarii de evenimente ( nunti, botezuri, chefuri etc) prin care dumneavoastra va trebui sa incheiati contracte cu tot felul de firme ( sali de nuntii, saloane de infrumusetare etc) pentru a le determina sa se inscrie la noi pe pagina.

Cerinte 1) experienta ca reprezentat vanzari cu bune abilitatii de comunicare; 2) persoana fizica autorizata PFA, Interprindere Individuala sau SRL; 3) puterea de convingere si o buna capacitate de negociere; 4) capacitate de planificare si organizare; 5) aspect fizic placut si fire dinamica; 6) cunoasterea zonei pentru care a fost selectat; Beneficii Venitul este asigurat din comisionul aferent realizarilor. Asteptam Cv-ul dumneavoastra cu poza, mentionad judetul din care faceti parte.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
07 Apr
Agent vanzari
Pitesti

Societate angajeaza pentru sediul din Pitesti consilieri asigurari si produse bancare.  Cerinte:  - Studii superioare sau medii;  - Cunostinte operare PC (Microsoft Office - Word, Excel);  - Abilitati de comunicare sau vanzare;  - Orientare spre rezultate, abilitati atingerea obiectivelor;  - Atitudine pozitiva, dinamism, implicare, dorinta de afirmare, corectitudine, seriozitate.

  Responsabilitati:  - Distribuirea produselor de asigurare (asigurari de viata, asigurari generale, sanatate, pensii, servicii financiar- bancare);  - Dezvoltarea si gestionarea portofoliului de clienti;   Oferim:  - Oportunitatea de a dezvolta o cariera in domeniul asigurarilor;  - Posibilitatea de a creste exponential castigurile, pe masura implicarii si dezvoltarii in cariera. 
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
04 Apr
Agent vanzari
Pitesti

Societate de asigurari de top angajeaza consilieri cu sau fara cod RAF. 5 posturi full- time. Avantajele financiare ofera stabilitatea de care aveti nevoie. Candidatul ideal trebuie sa aiba abilitati de organizare, coordonare a activitatilor, atitudine pozitiva, entuziasm, motivatie si perseverenta in atingerea obiectivelor. Venituri motivante. .

Societate de asigurari de top angajeaza consilieri cu sau fara cod RAF. 5 posturi full- time. Avantajele financiare ofera stabilitatea de care aveti nevoie. Candidatul ideal trebuie sa aiba abilitati de organizare, coordonare a activitatilor, atitudine pozitiva, entuziasm, motivatie si perseverenta in atingerea obiectivelor. Venituri motivante.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
15 Apr
Software development engineer electronics
Pitesti ROMANIA

Postat la: 24-03-2015 Responsabilitati • Translation of customer and internal requirements into source code for testing devices • To write embedded software (C and/or Assembly) • Creation of user interfaces • Creation of automatized testing reports • Creation of documentation such as user manual, program description etc..

• Integration of testing description into DVP&R • Supporting internal laboratory team • Data analysis and trouble shooting Cerinte • Master of Science in software engineering, electrical engineering or equivalent • High skills level of programming in C++/C# (5+ years of experience) • Experience in automotive software development • Experience with vehicle networking (CAN/LIN) • Experience or knowledge of in vehicle data acquisition systems, data quality improvement, and analysis of complex data sets • Good communication skills • Very good level of English language • Programming skills in standard Microsoft office products Additional citeste mai mult
Companie
Adecco Romania
Categoria jobului
IT Software Software
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job