Joburi piata de la a la z

Cauta in 1999 locuri de munca piata de la a la z in 2014

08 Nov
AGENTI VANZARI in GERMANIA/ANGLIA. CASTIGURI de la 1200 E...
Anglia Germania

Postat la: 17-10-2014

Responsabilitati Agentia BANCA DE JOBURI selecteaza minim 30 de persoane (inclusiv cupluri) pentru postul de AGENT VANZARI in cadrul celor mai de prestigiu SHOPPING CENTRES din Anglia si Germania.CASTIG MINIM GARANTAT in perioada Octombrie – Decembrie 2014 (Agentul beneficiaza de un castig minim garantat si comision din vanzari, daca acest comision depaseste suma lunara garantata):

Octombrie 2014 - 900 lire/Luna
Noiembrie 2014 - 1250 Lire/luna
Decembrie 2014 - 1400 Lire/luna

* Este singura companie din domeniu care garanteaza agentilor de vanzari un castig minim garantat in primele 6 luni, in timp ce majoritatea altor companii de vanzari din ANGLIA acorda doar comision din castig si niciun castig minim garantat.

Alte avantaje:
- Sprijin in gasirea unei cazari ieftine
- Preluare de la aeroport;
- Training platit;
- Petreceri si concursuri lansate in cadrul citeste mai mult
Companie
BANCA DE JOBURI
Categoria jobului
Alimentatie / Comert
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
18 Nov
Targ de joburia€“ Infirmieri la domiciliu in Anglia!
Full time Strainatate Anglia

PROMOTIE!!! FARA TAXE DE MEDIERE!!! INSCRIEREA SE FACE DOAR PE BAZA DE BULETIN!!! Agentia EUROPRORECRUIT organizeaza un nou Targ de Joburi, pentru ocuparea pozitiilor de Infirmieri la domiciliu in ANGLIA/ Ingrijirea persoanelor varstnice ( Sesiunea II ), pe data de 29- 30 Septembrie 2014.

La acest Targ va participa unul din cei mai mari angajatori din Marea Britanie in vederea selectarii a peste 20 de persoane (inclusiv cupluri/ prieteni/ prietene). Descrierea pozitiei de infirmier la domiciliu: Infirmierul la domiciliu va avea in sarcina sa urmatoarele activitati domestice: - Gatit, curatenie, spalat, procurarea celor necesare, chiar si plimbatul cainelui, pana la activitati de ingrijire personala a batranilor, ajutarea acestora sa se spele, imbrace, imbaiere, toaletare, precum si administrarea medicamentelor. Conditiile de participare la targ si etapele de urmat pentru obtinerea postului: a) Trimiterea unui CV complet in engleza citeste mai mult
Companie
EUROPRORECRUIT SRL
Categoria jobului
Construcţii / Instalaţii
Aplica la job Detalii job
13 Nov
Familie cu 2 copii din Anglia selecteaza Bona. Castig de ...
Anglia

Postat la: 22-10-2014

Responsabilitati La acest program se aplica promotia: "Plec acum, platesc dupa primul castig!"

Vrei sa lucrezi in Anglia? Banca de Joburi iti ofera solutia potrivita prin programele de ingrijire a copiilor la familii gazda din UK!

Selectam URGENT o Bona pentru a avea grija de cei 2 copii (unul de 2 ani si un nou-nascut) ai unei

familii din UK, cu incepere imediata. Bona trebuie sa fie de origine POLONEZA sau sa fie vorbitoare de limba poloneza.

Salariul este de 150 Lire sterline/saptamana.

Bona ocupa un loc important in viata unui copil, ca dovada foarte multi copii dezvolta emotii si sentimente foarte frumoase fata de persoana care i-a ingrijit pe toata perioada copilariei lor. Pe langa aprecierea parintilor, o bona indragita de copii este o persoana implinita atat din punct de vedere profesional, cat si emotional.

Grabeste-te sa te inscrii la aceasta oferta!

citeste mai mult
Companie
BANCA DE JOBURI
Categoria jobului
Alte domenii
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
27Nov
15 Nov
SOFERI DE CAMION
Belgia si Olanda

Companii din Germania, Belgia si Olanda selecteaza Soferi de Camion pentru a lucra in domeniul transport-logistica. Candidatii trebuie sa detina permise de conducere de tip C si tip E, cu vechime de cel putin 2 ani. SALARIU: Castigul pe care poate sa il primeasca in baza contractului comercial un candidat este de 100 EUR/zi, brut. Remuneratia va fi platita odata la 4 saptamani.

Fiind un contract comercial si munca remunerata pe baza de rezultat nu exista conceptul de ore suplimentare. Responsabilitatile soferului de camion includ livrarea si ridicarea marfurilor, raportare, operatii, siguranta si protectia muncii, precum si alte responsabilitati delegate de catre management. Program de lucru: 8 - 9 ore lucratoare/zi, 5 - 6 zile lucratoare/saptamana , 1 - 2 zile de repaus/saptamana. Candidatii vor presta serviciile oriunde pe teritoriul Olandei, Belgiei sau Germaniei. Dupa ajungerea candidatului la locul de munca, acesta trebuie sa participe la un curs GRATUIT de pregatire citeste mai mult
Companie
Euro Staff Solution
Categoria jobului
Transport
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
06 Nov
Ajutor de bucatar- Italia
0 Strainatate Italia

Agentia noastra selecteaza AJUTOR DE BUCATAR pentru a lucra intr-un restaurant-pizzerie din Napoli, Italia. Plecare rapida! Responsabilitati: Principalele RESPONSABILITATI: - taierea si pregatirea ingredientelor pentru mancare; - curatarea si taierea materiilor prime; - curatarea veselelor de bucatarie si a ustensilelor; - curatarea si realizarea ordinii pe tejghele, in camara si camera

frigorifica; - depozitarea pe rafturi a produseler alimentare; - mentinerea curateniei in bucatarie; - precum si orice alte activitati pe care le considera angajatorul necesare pentru buna desfasurare a activitatii pizzeriei. Beneficii Oferite Salariul minim: 700 Euro/luna Salariul maxim: 700 Euro/luna Bacsisuri: - Ore suplimentare platite: Da Bonusuri acordate: In functie de performante. Posibilitati cresteri salariale: -

Cerinte:
Documente necesare pentru inscriere: a) Copie buletin b) Copie pasaport c) Certificat de nastere ? copie + traducere legalizata citeste mai mult
Companie
EUROPRORECRUIT SRL
Categoria jobului
Restaurant / Catering
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
18 Nov
Asistente Medicale- UK
Full time

Agentia EUROPRORECRUIT selecteaza urgent asistente medicale cu experienta in neurologie pentru Centre Medicale de renume din Marea Britanie. Clientii sunt Centre Medicale renumite pentru ingrijiri neurologice de specialitate și reabilitare neurologica pentru persoanele cu afectiuni neurologice progresive sau dobândite.

Ei sunt specializati în ingrijirea multidisciplinara a adulților și in a lucra cu pacientii, familiile, organizațiile de caritate și NHS(Serviciile Nationale de Sanatate) pentru a oferi cel mai inalt grad de ingrijire de calitate pentru clientii lor. Atentie!!! Dacă solicitantul este în procesul de obținere a codului NMC(PIN) in faza decizionala, clientul il poate accepta pentru a începe munca in calitate de asistent de îngrijire primara a sănătății. Apoi, de îndată ce primesc inregistrarea NMC clientul le va modifica imediat pozitia de la Asistent de ingrijire primara (Infirmier) la rolul de asistent medical citeste mai mult
Companie
EUROPRORECRUIT SRL
Categoria jobului
Au pair / Babysitter / Curăţenie
Aplica la job Detalii job
14 Nov
Macelari cu experienta pentru companii din Franta. Salarii de 1400 Euro net/luna. Plecari rapide!
FrantaStrainatate Franta

Euro Staff Solution recruteaza pentru companii din Franta, Macelari cu experienta. Salariul este de 1.400 EUR/ luna net. Plecarile sunt urgente. <br> <br>Responsabilitatile principale: procesarea carnii pentru vanzare (transare, ajustare, portionare etc.), pastrarea curateniei in zona de lucru si respectarea regulilor de siguranta si igiena.

<br> <br>Persoanele acceptate pe aceste posturi vor beneficia de: <br>- Contracte de angajare cu durata minima de 6 luni si posibilitate de prelungire de pana la 24 de luni. <br>- Salarizare de 1.400 EUR/ luna net + plus 10% bonus lunar de vacanta. <br>- Ore suplimentare platite si posibilitati de crestere salariala <br>- La finalizarea contractului angajatul primeste o prima de 10% din valoarea salariului sau lunar (ex. un angajat care a lucrat 18 luni va primi la finalizarea contractului sau 1.800 x 18 luni x 10% = 3.240 EUR) <br>- Cazarea se deduce din castig, deci candidatii nu citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Achizitii/Aprovizionare Alimentatie ALTELE Comert Restaurante
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
20 Nov
Responsabil Cava vinuri pentru Hotel de 5*
Sinaia ROMANIA

Postat la: 30-10-2014

Responsabilitati EBC Interim angajeaza pentru unul din clinetii sai, un Hotel de 5* din zona Prahova, un Sommelier Junior.

Se va lucra in incinta hotelului, restaurantului si cramei care tine de hotel. Vinurile prezentate si servite vor fi de inalta calitate.Persoana recrutata va beneficia de pregatire cu unul dintre cei mai mari specialisti in domeniu.


Responsabilitati:

- Prezentarea vinurilor la masa si participarea la servirea lor impreuna cu ospatarul
- Stocuri, inventare, depozitare, administrare vinuri
- Preluarea si prelucrarea unde este necesar a comenzilor de bauturi la mese.
- Culegerea de feedback-uri de la clientii hotelului si prezentarea catre management de propuneri de imbunatatire a proceselor de servire si satisfactie.
Cerinte - Studii de sommelier;
- Experienta in domeniu constituie un avantaj;
- Cunoasterea vinurilor la nivel citeste mai mult
Companie
EBC INTERIM
Categoria jobului
Restaurante / hoteluri / catering
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
20 Nov
Cafe-Bar din Insula Paxi selecteaza Ospatarita! Salariu de 600 Euro/luna
Grecia

Cafe-Bar din Insula Paxi, Grecia, selecteaza OSPATARITA. Salariu de 600 Euro/luna. Plecare rapida! <br> <br>Responsabilitati: <br>- aranjarea meselor; <br>- primirea clientilor; <br>- luarea comenzilor; <br>- transmiterea comenzilor la bucatarie/bar; <br>- servirea clientilor.

<br> <br>Program de lucru: 8-9 ore/zi, 2 zile libere/luna <br> <br>Beneficii: <br>- salariu de 600 Euro/luna; <br>- contract de munca pe o perioada de 10-12 luni; <br>- cazarea si masa ASIGURATE GRATUIT de angajator; <br>- plecare rapida. Se cere: <br>- cunoasterea limbii engleze la nivel mediu/bun; <br>- experienta in domeniu constituie avantaj.

Detalii Companie:
Agentia de recrutare si plasare forta de munca care iti ofera cele mai numeroase locuri de munca in strainatate! <br> <br>EURO STAFF SOLUTION este una dintre cele mai profesioniste agentii, care ofera la acest moment cea citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
ALTELE Restaurante Turism/Hoteluri
Tipul jobului
full-time
Salariu
600600 euro
Aplica la job Detalii job
17 Nov
Ajutor de bucatar- Italia
Full time Strainatate Italia

Agentia noastra selecteaza AJUTOR DE BUCATAR pentru a lucra intr-un restaurant-pizzerie din Napoli, Italia. Plecare rapida! Responsabilitati: Principalele RESPONSABILITATI: - taierea si pregatirea ingredientelor pentru mancare; - curatarea si taierea materiilor prime; - curatarea veselelor de bucatarie si a ustensilelor; - curatarea si realizarea ordinii pe tejghele, in camara si camera

frigorifica; - depozitarea pe rafturi a produseler alimentare; - mentinerea curateniei in bucatarie; - precum si orice alte activitati pe care le considera angajatorul necesare pentru buna desfasurare a activitatii pizzeriei. Beneficii Oferite Salariul minim: 700 Euro/luna Salariul maxim: 700 Euro/luna Bacsisuri: - Ore suplimentare platite: Da Bonusuri acordate: In functie de performante. Posibilitati cresteri salariale: -

Compensatii:
Cazare gratuita, Masa gratuita

Detalii Companie:
Europrorecruit este o agentie de selectie si plasare forta de munca, cu sediul la citeste mai mult
Companie
EUROPRORECRUIT SRL
Categoria jobului
Altele
Salariu
700700 euro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 1999 locuri de munca ( piata de la a la z ) , afisate in 81 pagini.