Joburi in paris

Cauta in 38 locuri de munca in paris in 2014

21 Nov

AGENTI VANZARI/ PARIS

Franta Paris

• Locatia de desfasurare a activitatii :Mall-uri din Franta-Paris in standuri special amenajate ale companiei unde sunt expuse produsele cosmetice.  Venitul minim garantat este de 750 euro pentru prima luna sau comision intre 20-30% una dintre cele 2 care este mai mare.  Incepand din a doua luna se ofera doar comision din vanzari 20% -30% bonusuri procentuale in functie de.

Jobul AGENTI VANZARI/ PARIS este incadrat in categoria Comert/Vanzari full-time Salar:750 euro

Locul de munca AGENTI VANZARI/ PARIS a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
19 Nov

Cofetar – patiser in paris - franta

Strainatate Franta Paris

Loc de munca Cu norma intreaga. Selectionam cofetar- patiser cu calificare si experienta, barbat sau femeie, specializare in produse de cofetarie si patiserie traditionala romaneasca, pentru a lucra intr-o cofetarie-patiserie din Paris. Proprietara este din Romania. Cerinte: - calificare si experienta in profesia de cofetar-patiser, specializare in produse de cofetarie si patiserie traditionala.

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:4000 ron

Locul de munca Cofetar – patiser in paris - franta a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
21 Nov

Pregatitor auto

Paris

Franta. Manworking.ro angajeaza pregatitor auto cu diploma de calificare si peste 10 ani experienta in domeniu, avantaj limba franceza nivel conversational , permis de conducere categoria B, fara comision, cazare si transport asigurat, contract 6 luni cu posibilitate de prelungire, lunar 1.300 euro net, 39h/saptamana.Cerinte:- Diploma calificare - Minim 10 ani experienta in domeniu - Permis de.

Companie: SC Manworking Solutions SRL

Jobul Pregatitor auto este incadrat in categoria Reparatii / Service full-time

Locul de munca Pregatitor auto a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
19 Nov

Medici de munca in Franta

Paris, Strasbourg, Mulhouse Strainatate Franta

Medicis Consult, cabinet de consultanta specializat in recrutare medicala, pune la dispozitia medicilor de munca interesati, posturi de munca in servicii de preventie situate in Franta, garantandu-le excelente conditii de integrare profesionala si de salarizare. Din 2009, anul in care a fost creat, cabinetul Medicis Consult a intermediat peste 130 de contracte de munca pentru medici, dintre.

Companie: MEDICIS CONSULT

Jobul Medici de munca in Franta este incadrat in categoria Personal Medical/Sanitar full-time

Locul de munca Medici de munca in Franta a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
24Nov
21 Nov

Etancheur- Izolator

Paris

Pentru clientul nostru din Fran?a, recrut?m persoane calificate ?n meseria de izolator cu membrana bituminoasa. Responsabilitati: - realizare de hidroizolatii cu membrana bituminoasa - executa procedeul de lipire cu ajutorul unui aparat care functioneaza cu gazCerinte:Cerinte: - experienta minim 3 ani in domeniu - limba franceza mediu/ avansat - cunoasterea procedeului de lipire al.

Companie: ATT INTERIM SRL

Jobul Etancheur- Izolator este incadrat in categoria Constructii / Amenajari

Locul de munca Etancheur- Izolator a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
21 Nov

Montator fatade

Paris

Pentru clientul nostru din Fran?a, recrut?m persoane calificate ?n meseria de montator fatade de ventilatie. Responsabilitati: - realizare fatade de ventilatie - montaj profilelor de sustinere pe pereti - fixarea vatei bazaltice - montarea de lambriuri din lemn sau panouri din aluminiu pe profil Cerinte:Cerinte: - experienta minim 3 ani in domeniu - limba franceza nevel mediu/ avansat .

Companie: ATT INTERIM SRL

Jobul Montator fatade este incadrat in categoria Constructii / Amenajari

Locul de munca Montator fatade a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
21 Nov

PROGRAMATOR EXPERIMENTAT JAVA/J2EE-RELOCARE FRANTA- MIN. 2 ANI la ACTIV RECRUITMENT GRUP n FRANTA,PARIS

FRANTA,PARIS

Responsabilitati? Postul vizat presupune dezvoltare de software pentru unul dintre clientii francezi ai companiei? Realizarea programelor pentru calculator, conform unor specificatii predefinite,? Participarea la construirea arhitecturii aplicatiei prin identificarea si punerea in aplicare a celor mai bune solutii tehnice,? Participarea la analiza tehnica si la realizarea caietelor de sarcini,?.

Companie: ACTIV RECRUITMENT GRUP

Locul de munca PROGRAMATOR EXPERIMENTAT JAVA/J2EE-RELOCARE FRANTA- MIN. 2 ANI la ACTIV RECRUITMENT GRUP n FRANTA,PARIS a fost preluat de pe www.joobs.ro
Aplica la job
21 Nov

Agenti vanzari PARIS

Paris

? Locatia de desfasurare a activitatii :Mall-uri din Franta-Paris in standuri special amenajate ale companiei unde sunt expuse produsele cosmetice. ? Venitul minim garantat este de 750 euro pentru prima luna sau comision intre 20-30% una dintre cele 2 care este mai mare. ? Incepand din a doua luna se ofera doar comision din vanzari 20% -30% bonusuri procentuale in functie de vanzarile.

Companie: Business Activ Consult

Jobul Agenti vanzari PARIS este incadrat in categoria Vanzari full-time

Locul de munca Agenti vanzari PARIS a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
18 Nov

Specialist LIFERAY

Paris

- garanteaza implementarea modulelor si componentelor functionale - analizeaza aplicatiile - realizeaza design-ul - dezvolta si integreaza modulele Liferay - asigura asistenta si suportul proiectului - optimizeaza si intretine aplicatiaCerinte:- studii superioare finalizate in domeniul IT (informatica, cibernetica) - experienta de cel putin 2 ani in domeniu - cunostinte temeinice ale.

Companie: Tellus Jobs

Jobul Specialist LIFERAY este incadrat in categoria IT full-time

Locul de munca Specialist LIFERAY a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
18 Nov

Programator COBOL

Paris

Clientul notru ofera servicii de expertiza, dezvoltare si mentenanta pe urmatoarele domenii de competenta : Publicatii Web, E-commerce, BI, Application Metier.Se cauta o persoana dinamica, organizata, cu dorinta de afirmare.Cerinte:- absolvent al unei universitati de profil (informatica, cibernetica) - expeienta in programare - foarte buna cunoastere a limbajului COBOL - experienta de cel.

Companie: Tellus Jobs

Jobul Programator COBOL este incadrat in categoria IT full-time

Locul de munca Programator COBOL a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job

Au fost gasite 38 locuri de munca in paris , afisate in 4 pagini.