Joburi magazin auchan in oradea

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru magazin auchan in orasul oradea dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu magazin auchan in orasul oradea
26 Sep
Vanzatoare magazin mezeluri / carne
Oradea

Andromi angajeaza vanzatoare pentru magazinul de carne si mezeluri de pe Stefan cel Mare. Magazin nou, conditii excelente, salariu atractiv. Mai multe detalii la numarul de telefon 0740191763 . .

Andromi angajeaza vanzatoare pentru magazinul de carne si mezeluri de pe Stefan cel Mare. Magazin nou, conditii excelente, salariu atractiv. Mai multe detalii la numarul de telefon 0740191763 .
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
24 Sep
Vanzatoare magazin mobila
Oradea ROMANIA

Postat la: 02-09-2015 Responsabilitati Angajam vanzatoare magazin de prezentare mobilier. Candidatul ideal: persoana empatica, proactiva, sociabila, capabila sa asimileze cunostinte noi si informatii detaliate privitoare la gama de produse comercializata. Cerinte Cunostinte operare PC.

Descrierea firmei obiecte mobilier Companie SC NLI TRADE ONE SRL Posturi disponibile 2 Domeniu Vanzari Nivel experienta 1 - 2 ani Tip contract Full-time Nivel studii Liceu Colegiu / Studii postliceale Facultate (absolvent) Nivel salarial Confidential Localitate Oradea Satu Mare Tara ROMANIA
Companie
SC NLI TRADE ONE SRL
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
10Oct
29 Sep
Administrator magazin online
Oradea

Introducerea si administrarea produselor pe website, actualizarea preturilor si documentarea acestora Fotografierea produselor ce urmeaza a fi puse pe site si prelucrarea imaginilor acestora Promovarea magazinului in mediul online Administrare pagina Facebook Preluarea, inregistrarea, confirmarea si gestionarea comenzilor Urmarirea comenzilor de la plasare pana la livrarea si incasarea

acestora Cunostinte Adobe Photoshop, HTML reprezinta avantaj
Categoria jobului
IT Software Software
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
10 Oct
Angajam vanzatoare
Oradea

Angajez urgent vanzatoare pentru magazin abc in localitatea Osorhei,cu experienta si cunoscatoare de limba maghiara salar atractiv, mai multe informatii la telefon: 0741 295 512

Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
04 Oct
Cautam Casieri
Romania Oradea

Titlu: Cautam Casieri Status: Activat Locuri disponibile: 1 Tara: Romania Orase: Oradea Tip job: Full time Domeniu: Vanzari - Retail / Comert Vanzari - Serviciu clienti Vanzari - Vanzari Nivel cariera: Incepator, Intermediar Descriere: Cautam baieti seriosi si sociabili, cu simtul umorului pentru postul de CASIER.

DESCRIERE:- Asigura incasarea banilor din vanzarea produselor petroliere cat si a celorlalte produse din magazin- Manipuleaza cu responsabilitate banii rezultati din vanzari si este responsabil pentru depunerea acestora la seif- Asigura mentinerea unei bune ambiante si intelegeri in relatii cu clientii - Aplica reglementarile in vigoare privind comercializarea produselor, reglementari stabilite prin instructiuni, indicatii sau dispozitii transmise de organele ierarhic superioar- Noteaza in timp util marfurile al caror termen de valabilitate/ garantie se apropie de sfarsit pentru a fi eventual returnate- Anunta seful statiei in timp util asupra marfurilor al caror termen de citeste mai mult
Companie
ATTInterim
Categoria jobului
Vanzari - Retail / Comert Vanzari - Serviciu clienti Vanzari - Vanzari Vanzari Relatii clienti
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
10Oct
07 Oct
Asistent Vanzari
Oradea ROMANIA

Postat la: 07-10-2015 Responsabilitati Clientul nostru detine un lant de magazine de optica si doreste sa isi completeze echipa cu un asistent de vanzari tanar, dedicat, cu dorinta de a invata si a se perfectiona intr-un domeniu aparte, acela al opticii medicale. Responsabilitati : 1. Mentinerea relatiei cu clientii, in conditii optime, cu seriozitate si respect fata de client 2.

Prezentarea ofertei de produse, in functie de solicitarile si specificul clientului 3. Mentinerea curateniei la locul de munca si aranjarea produselor, conform regulilor interne Cerinte - Bune abilitati de comunicare si relationare cu clientii - Rabdare - Atentie la detalii si la nevoile clientilor - Dexteritate in manipularea produselor - Studii liceale - Cunoasterea limbii maghiare constituie un avantaj - Experienta intr-un magazin de optica medicala reprezinta un avantaj Beneficii Oferite - Program de lucru: in ture De L -V si Sambata (de doua ori pe luna) - Calificare la locul de munca, citeste mai mult
Companie
PUBLIC EUROCONSULTING
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
29 Sep
Sales Internship - Timisoara, Oradea, Arad
Oradea, Arad, Timisoara

Asa cum ai auzit, Nestle a lansat initiativa europeana “Nestle Needs YOUth”, in cadru careia va oferi tinerilor o serie de oportunitati in urmatoarele luni.Vrei sa iei parte la aceasta initiativa? 
Vrei sa capeti experienta si sa-ti pui bazele viitoarei cariere?

Noi iti oferim posibilitatea de a te alatura companiei noastre in cadrul unui internship in Vanzari. Prin acest internship iti vei dezvolta abilitatile, iti vei spori cunostintele si te vei familiariza cu procesul de vanzare intr-una din cele mai mari companii de FMCG din lume.

Program: full-time (8 ore/zi), 3 luni
Orase: Arad, Oradea, Timisoara

Responsabilitati :

Asistarea permanenta a unui Agent Comercial Nestle (Category Developer) in toate activitatile de care acesta este responsabil:
Implementarea planului lunar de vanzari in citeste mai mult
Comunicarea si coordonarea implementarii activitatilor lunare in conformitate cu planurile de Marketing si Vanzari.
Verificarea daca reprezentantii companiei de mercantizare au aranjat produsele in raft in mod corespunzator si daca mercantizarea acestora este in conformitate cu solutiile recomandate / agreate pentru fiecare tip de magazin.
Negocierea (Implementarea) unui numar cat mai mare de materiale de comunicare/vizibilitate la raft, in magazinele alocate. 
Verificarea stocului – sa fie rulat dupa data si dupa promotie pentru respectarea FIFO. (verificare BBD – termen de valabilitate)
Zona de acoperire: Arad, Oradea, Timisoara

Cerinte:
Student sau absolvent al facutatii de Management/Comert/ Administrarea afacerilor sau facultati similare 
Engleza avansat
Dorinta de a-si adezvolta o cariera in domeniul vanzarilor
Cunostinte de baza despre piata si industrie
Capacitatea de a lucra sub presiune 
Abilitati de comunicare (oral si scris) 
Bune cunostinte de Excel si Power Point 
Abilitati de lucru in echipa si gandire strategica

Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
07 Oct
Agenti securitate
Oradea

Angajam urgent agent de securitateConditii minim 10 clase experienta in sistemul de paza intr un magazin alimentar seriozitateOferte tinuta gratuita salarizare:net 4,50 lei/ora de serviciu

Categoria jobului
Protectie/Paza Paza si protectie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
30 Sep
Magazioner / Reprezentant vanzari
Oradea ROMANIA

Postat la: 29-09-2015 Responsabilitati - Vinde produsele firmei atat clientilor existenti cat si posibililor noi clienti, in principal in magazin. - Pregateste si impacheteaza marfurile pentru expedierea catre clienti. - Aranjeaza produsele pe rafturi si in depozit, fara deteriorarea acestora. - Confirma cantitativ comanda clientului pentru facturare.

- Verifica periodic stocurile din magazin - Cunoaste produsele si utilitatea acestora, stiind sa informeze clientul despre toate produsele. - Depoziteaza si transporta produsele in depozit, si participa la incarcarea pieselor in depozit sau oriunde este necesar - Elibereaza tuturor clientilor bonuri de casa si facturi ( la cerere ) - Raspunde de mentinerea unei bune evidente a incasarilor din magazin - Propune clientilor existenti noi comenzi . - Receptioneaza scutere-moto si piesele second in baza procesului verbal de dezmembrare, da coduri pieselor si le fotografiaza si inregistreaza pentru a fi introduse in gestiune si pe site. citeste mai mult
Companie
PUBLIC EUROCONSULTING
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
25 Sep
CASIER / LUCRATOR COMERCIAL-Cluj Napoca, Satu-Mare, Oradea, Baia-Mare, Tirgu Mures,
Cluj Napoca, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Targu Mures Tirgu Mures

Candidatul ideal:

- experienta in comert;
- amabilitate, dinamism;
- spirit comercial;
- rezistenta la efort fizic;
- disponibilitate pentru lucrul in 2 schimburi.

Descrierea jobului:

- scaneaza produsele cumparate de clienti si incaseaza contravaloarea lor, in bani sau bonuri valorice;
- completeaza in permanenta rafturile cu marfa;
- urmareste datele de valabilitate ale produselor si face rotatia la raft a produselor;
- indeparteaza de la raft produsele deteriorate sau care nu respecta standardele;
- participa la actiunile comerciale din magazin;
- raspunde solicitarilor clientilor cu privire la informatii despre produse, preturi, mod de cantarire;
- asigura curatenia magazinului (inclusiv echipamente si utilaje) si a anexelor.

Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job