Joburi operator utilaj greu

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru operator utilaj greu dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu operator utilaj greu
11 Nov
Operator utilaj de foraj Langenfeld

din Germania cautam operatori pe utilaj de foraj. Responsabilitati: -participarea la constructii civile si subterane -utilizarea utilajelor de foraj (Bauer, Delmag and Soilmec)Cerinte:Studii: Scoala profesionala -experienta in foraj ( se lucreaza cu piloni de 10-20 m lungime) -cunoasterea limbii germane la nivel avansat; Se ofera: -se lucreaza intre 45-50 ore pe saptamana.

Companie: SC Tjobs SRL

Jobul Operator utilaj de foraj este incadrat in categoria Constructii / Amenajari full-time

Locul de munca Operator utilaj de foraj a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
22Nov
18 Nov
Operator Utilaj Reghin

Incarcarea si descarcarea la timp a materialului lemnos fara pierderi sau deteriorari Manipularea materialelor lemnoase si aranjarea acestora in locatiile specificate Cerinte:Cerinte: Studii medii Experienta in domeniu de minim 1 an Disponibilitate de a lucra in schimburi .

Companie: SC KASTAMONU ROMANIA SA

Jobul Operator Utilaj este incadrat in categoria Industrii / Productie full-time

Locul de munca Operator Utilaj a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
21 Nov
Operator utilaj Reghin

Cerinte: Studii medii Experienta in domeniu de minim 1 an Disponibilitate de a lucra in schimburi Capacitate de lucru in echipa Seriozitate si responsabilitate Orientare spre rezultate Adaptare la situatie Constituie avantaj detinerea diplomei de absolvire pentru unul dintre cursurile: Macaragiu Masinist la masini pentru terasamente Masinist la alte masini de transport pe.

full-time

Locul de munca Operator utilaj a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
Aplica la job
06 Nov
Operator utilaj Reghin

Incarcarea si descarcarea la timp a marfii Manipularea materialelor lemnoase fara pierderi sau deteriorari Cerinte:Studii medii Experienta in domeniu de minim 1 an Capacitatea de lucru in echipa .

Companie: SC KASTAMONU ROMANIA SA

Jobul Operator utilaj este incadrat in categoria Industrii / Productie full-time

Locul de munca Operator utilaj a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
03 Nov
Operator Utilaj Reghin ROMANIA

Postat la: 03-11-2014 Responsabilitati Responsabilitati: Incarcarea si descarcarea la timp a marfii. Manipularea materialelor lemnoase fara pierderi sau deteriorari. Cerinte Studii medii Experienta in domeniu de minim 1 an Disponibilitate de a lucra in schimburi Capacitate de lucru in echipa Seriozitate si responsabilitate Orientare spre rezultate Adaptare la situatie Constituie avantaj.

Companie: KASTAMONU ROMANIA SA

Jobul Operator Utilaj este incadrat in categoria Distributie full-time

Locul de munca Operator Utilaj a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
21 Nov
ASIST MED IN BLOC OPERATOR Anglia

2 ani de experienta in Bloc Operator - Studii recunoscute: La acest loc de munca pot aplica asistentii medicali care au absolvit fie Facultatea de 3 ani, colegiu de 3 ani, sau scoala postliceala. De asemenea se incadreaza si asistentii medicali cu 2 ani de liceu sanitar plus un an de echivalare. - Acte doveditoare : Diploma de Asistent Medical Generalist + Certificat de .

Jobul ASIST MED IN BLOC OPERATOR este incadrat in categoria Personal medical si sanitar full-time

Locul de munca ASIST MED IN BLOC OPERATOR a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
22Nov
19 Nov
Tehnician vehicule tonaj greu Londra

de tehnician vehicule tonaj greu in UK. Angajatorul asigura : -un venit intre £9 - £15 brut/ora - negociabil in functie de experienta candidatului. - transport Romania-Anglia asigurat pana in 100 euro (trebuie pastrat biletul/bonul pentru decont); - cazarea este asigurata contracost – 260 lire/luna – toate utilitatile incluse; - orele suplimentare sunt platite suplimentar; Cerinte:.

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:4000 ron

Locul de munca Tehnician vehicule tonaj greu a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
20 Nov
Operator extrudare Roeselare/Gent

Operarea si monitorizarea utilajelor Alimentarea si schimbarea materiei prime ?n utilaj Producerea optim? de materie prima cu pierderi minime de materiale Verificarea ma?inilor ?i produselor pentru a asigura conformitatea cu standardele de siguran?? ?i de calitate Controlul de calitate a materialelor produse Executarea precis? a ordinelor de produc?ie Cerinte:-Se cere experienta in.

Companie: Accent Jobs Romania

Jobul Operator extrudare este incadrat in categoria Industrii / Productie full-time

Locul de munca Operator extrudare a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
20 Nov
CNC Operator Roma

Operator masini-unelte cu comanda numerica ( CNC ) 2 pozitii disponibile Candidatii trebuie sa aiba experienta in acest domeniu pe functia solicitata si un certificat care sa ateste ca au absolvit programul de operare CNC. Va rugam sa ne trimiteti CV-urile dvs. in cazul in care va incadrati in cerintele specificate mai sus pentru a putea fi evaluat in vederea angajarii. Plecarea.

Companie: Euroinfojobs

Jobul CNC Operator este incadrat in categoria Industrii / Productie

Locul de munca CNC Operator a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
21 Nov
Operator Magazin Gaming si Articole Copii, Preluare comenzi si Facturari Cluj Napoca

software, telefoane, componente calculatoare etc) Responsabilitati Descrierea jobului: Operator Magazin Gaming si Articole Copii, Preluare comenzi si Facturari: - vanzare la stand - preluare comenzi din magazinul online si introducere in sistemul informatic de tip ERP - facturare si expediere comenzi - incarcare produse in magazinul online - mentinerea relatiilor cu clientii .

Companie: Ventum Games

Jobul Operator Magazin Gaming si Articole Copii, Preluare comenzi si Facturari este incadrat in categoria Achizitii - Logistica - Aprovizionare Internet - eCommerce Vanzari full-time

Locul de munca Operator Magazin Gaming si Articole Copii, Preluare comenzi si Facturari a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job