Joburi operator skid gpl

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru operator skid gpl dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu operator skid gpl
21 Nov
ASIST MED IN BLOC OPERATOR Anglia

2 ani de experienta in Bloc Operator - Studii recunoscute: La acest loc de munca pot aplica asistentii medicali care au absolvit fie Facultatea de 3 ani, colegiu de 3 ani, sau scoala postliceala. De asemenea se incadreaza si asistentii medicali cu 2 ani de liceu sanitar plus un an de echivalare. - Acte doveditoare : Diploma de Asistent Medical Generalist + Certificat de .

Jobul ASIST MED IN BLOC OPERATOR este incadrat in categoria Personal medical si sanitar full-time

Locul de munca ASIST MED IN BLOC OPERATOR a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
22 Nov
Operator CATI Bucuresti

Operator sondaje de opinie prin telefon asistat de calculator: aplicare de chestionare tip CATI - (chestionar cu intrebari prestabilite, aplicate prin intermediul calculatorului. Daca esti o persoana sociabila , flexibila , activa , dinamica , serioasa , punctuala , atunci te asteptam in echipa noastra in calitate de operator call-center Pozitie ideala pentru orice varsta. .

Companie: Reveal Marketing Research

Jobul Operator CATI este incadrat in categoria Marketing

Locul de munca Operator CATI a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
23 Nov
Operator PC Curtea de Arges ROMANIA

02-11-2014 Responsabilitati Operator PC,introducere date,actualizare site. Cerinte Pachet Office Winmentor Contabilitate primara Bacalaureat Beneficii Oferite 1.200 Ron Contract individual de munca Program L-V 8 ore Descrierea firmei Comert cu amanuntul al imbracamintei, in magazine specializate Companie S.C Axel Clothing S.R.L Posturi disponibile 1 Domeniu IT Software Nivel experienta 6 - 12.

Companie: S.C Axel Clothing S.R.L

Jobul Operator PC este incadrat in categoria IT Software full-time

Locul de munca Operator PC a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
23 Nov
Angajam Operator CND Cluj Napoca Cluj Napoca ROMANIA

/ sau 3 schimburi si fiecare operator face aproape toate tipurile de examinari prin rotatie . Cerinte Experienta in domeniul controlului nedistructiv . Calificari , diplome emise de catre institutiile acreditate din Romania pe una dintre metodele de examinare nedistructiva MT, VT, PT, US . Detinerea mai multor certificari in domeniul nedistructiv reprezinta un avantaj . Beneficii Oferite Se.

Companie: Sc Global Energy Products Sa

Jobul Angajam Operator CND Cluj Napoca este incadrat in categoria Productie full-time

Locul de munca Angajam Operator CND Cluj Napoca a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
20 Nov
CNC Operator Roma

Operator masini-unelte cu comanda numerica ( CNC ) 2 pozitii disponibile Candidatii trebuie sa aiba experienta in acest domeniu pe functia solicitata si un certificat care sa ateste ca au absolvit programul de operare CNC. Va rugam sa ne trimiteti CV-urile dvs. in cazul in care va incadrati in cerintele specificate mai sus pentru a putea fi evaluat in vederea angajarii. Plecarea.

Companie: Euroinfojobs

Jobul CNC Operator este incadrat in categoria Industrii / Productie

Locul de munca CNC Operator a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
21 Nov
Operator Magazin Gaming si Articole Copii, Preluare comenzi si Facturari Cluj Napoca

software, telefoane, componente calculatoare etc) Responsabilitati Descrierea jobului: Operator Magazin Gaming si Articole Copii, Preluare comenzi si Facturari: - vanzare la stand - preluare comenzi din magazinul online si introducere in sistemul informatic de tip ERP - facturare si expediere comenzi - incarcare produse in magazinul online - mentinerea relatiilor cu clientii .

Companie: Ventum Games

Jobul Operator Magazin Gaming si Articole Copii, Preluare comenzi si Facturari este incadrat in categoria Achizitii - Logistica - Aprovizionare Internet - eCommerce Vanzari full-time

Locul de munca Operator Magazin Gaming si Articole Copii, Preluare comenzi si Facturari a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
24Nov
23 Nov
Operator PC BUCURESTI ROMANIA

02-11-2014 Responsabilitati Operator PC,introducere date,preluare comenzi Cerinte -Minim Bacalaureat --Experienta minima 1 an -Limba engleza -Viteza tastare Beneficii Oferite -Salariu 1.200 Ron -Contract individual de munca Descrierea firmei Comert cu amanuntul prin intermediul Caselor de comenzi si Internet Companie Avante Consulting Team S.R.L Posturi disponibile 1 Domeniu IT Software Nivel.

Companie: Avante Consulting Team S.R.L

Jobul Operator PC este incadrat in categoria IT Software full-time Salar:1200 ron

Locul de munca Operator PC a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
20 Nov
Operator Chimist - Sebes Orastie ROMANIA Sebes

Manpower angajeaza OPERATORI CHIMISTI pentru o companie din SEBES. Responsabilitati: - recolteaza probe penru efectuarea analizelor calitative; - verifica parametrii la anumite intervale de timp; - participa la incarcarea/descarcarea produselor; - urmareste buna functionare a instalatiilor. Cerinte - experienta de minim 1 an in domeniul chimic; - studii in domeniul chimic -.

Companie: MANPOWER

Jobul Operator Chimist - Sebes este incadrat in categoria Cablaje / Automotive full-time

Locul de munca Operator Chimist - Sebes a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
16 Nov
Operator Copy Center Cluj-Napoca

Copy Center angajeaza operator Xerox - si produse de papetarie, se cere lb. engleza la nivel de conversatie, experienta in vanzari. A  CerinteEngleza la nivel de conversatie .

Companie: Copy Center CLUJ

Jobul Operator Copy Center este incadrat in categoria Alte locuri de munca full-time

Locul de munca Operator Copy Center a fost preluat de pe www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job
22 Nov
OPERATOR MASINA EXTRUDARE -

si industriale, cautam operatori pe masina de extrudare. Responsabilitati: - se lucreaza pe masina de extrudare - verificarea temperaturii si a presiunii - operarea stivuitorului - transportarea si mutarea sacilor cu deseuri de plastic - asezarea sacilor cu deseuri de plastic in cosul de extrudare - controlul si verificarea procesului de productie - verificarea umplerii.

Companie: SC Tjobs SRL

Jobul OPERATOR MASINA EXTRUDARE este incadrat in categoria Industrii / Productie full-time

Locul de munca OPERATOR MASINA EXTRUDARE a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job