Joburi online acasa

Cauta in 15 locuri de munca online acasa in 2014

21 Nov

Google search specialist - Cercetare Online

Cluj Napoca ROMANIA

cu tine part-time, tu de-acasa, eu de-acasa (sunt momentan in America) pe diferite proiecte care implica rabdare, atentie la detalii si abilitati de cercetare online. M–ar ajuta daca vorbesti fluent limba engleza, esti o persoana deschisa la oportunitati si iti place sa lucrezi cu persoane flexibile (I’m one of those). In masura in care te regasesti in descrierea de mai sus, scrie-mi pe.

Companie: CNB Industries

Jobul Google search specialist - Cercetare Online este incadrat in categoria Cercetare part-time

Locul de munca Google search specialist - Cercetare Online a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
18 Nov

Administrator Magazin online Internship

BUCURESTI

ore pe zi de la sediu sau de acasa in functie de task-urile zilnice. Internshipul se desfasoara pe durata a 2 luni cu posibilitate de angajare din luna a 3-a. In urma internshipului candidatul va dobandi urmatoarele calitati: - stapanirea notiunilor de functionare a unui magazin online. - stapanirea notiunilor de vanzari - gestionarea retelelor de socializare in scop de promovare - experienta.

Companie: Young Professionals Club

Jobul Administrator Magazin online Internship este incadrat in categoria Internet - eCommerce Internship Vanzari part-time

Locul de munca Administrator Magazin online Internship a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
06 Nov

Online Business Operator

Toate orasele,

al doilea venit muncind acasa Descrierea postului Vrei sa ai al doilea salariu muncind de acasa? Iti propun sa intri alaturi de mine intr-o afacere a unei companii americane aflata pe locul intai in lume intre antreprenorii de pe internet. Castigul este real, insa acesta nu vine dupa o saptamana. Totul depinde de tine cat de determinat(a) esti sa reusesti. Munca in sine consta in vanzari.

Companie: lightdesignsolution

Jobul Online Business Operator este incadrat in categoria Altele, Prestari servicii, Publicitate, Relatii cu publicul, Vanzari / Comert, part-time

Locul de munca Online Business Operator a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
24Nov
03 Nov

Operator Online Hostess

Galati

in locatia firmei sau de acasa. - cunostinte cel putin medii de limba engleza si/sau franceza; - cunostinte de operare calculator cel putin medii; - seriozitate, discretie si dorinta de a lucra legal. - se sustine un interviu online la ID rochating - conditii profesionale de munca; - posibilitatea cresterii comisionului standard pana la 60% in functie de performante; - bonusuri de.

Companie: NetJobs

Jobul Operator Online Hostess este incadrat in categoria Elevi/Studenti, Entertainment, Media/Cultura/Publicatii, Publicitate/PR, Serviciu clienti, Telecomunicatii full-time , part-time

Locul de munca Operator Online Hostess a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
22 Nov

CAUTAM PARTENERI - ASEA

Resita

cunostinte de promovare online si direct a MLM-lui; Cerin?e profesionale: -Insusirea produselor si a afacerii; -Intocmeste documentele pentru inscrierea viitorilor consultanti, comenzi produse; -Mentine legatura permanenta cu sponsorul, pe care se poate baza in orice situatie; Constituie avantaj: -Cunoasterea folosirii PC-lui si minime cunostinte medicale; Beneficii: .

Companie: ASEA

Jobul CAUTAM PARTENERI - ASEA este incadrat in categoria Multi-Level Marketing part-time Salar:1000 ron

Locul de munca CAUTAM PARTENERI - ASEA a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
18 Nov

Agent vanzari servicii web

Full time

Compensatii:- puteti lucra de acasa - comision avantajos - training gratuitDetalii Companie:Sitto reprezinta brandul unei companii tinere, in plina dezvoltare, dedicata serviciilor si solutiilor IT. Oferim servicii de webdesign profesionale, incepand de la crearea de site-uri de prezentare, magazine online, gazduire web, servicii de design pentru logo-uri, carti de vizita, flyere, servicii.

Companie: S.C. TOP GLOBUS CONNECT S.R.L.

Jobul Agent vanzari servicii web este incadrat in categoria IT Software, Relaţii clienţi / Call center, Vânzări

Locul de munca Agent vanzari servicii web a fost preluat de pe www.zoomjobs.ro
Aplica la job
14 Nov

Specialist Publicitate

Constanta

Specialist Publicitate Online: Candidatul ideal: * foarte bune abilitati de comunicare * abilitati de analiza si planificare; * persoana dinamica dispusa la perfectionare continua; * bune cunostiinte PC-word,excel; * minim studii medii/studii superioare. Responsabilitati: *Realizare reclama pe site-uri de anunturi *Update pagina de facebook cu stiri si produse *Realizare.

full-time

Locul de munca Specialist Publicitate a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
Aplica la job
19 Nov

Sei fluente in Italiano?Vuoi lavorare da casa tua?

BUCURESTI ROMANIA Strainatate Italia

delle conoscenze nel trading online? Sei in possesso di un cellular? Hai un posto tranquillo acasa tua da dove puoi lavorare 8 ore? Descrierea firmei "...Lugera - The People Republic, can I help you? ...enthusiastic and gregarious! ...helpful and present! ...young and smart! ...ah, almost forgot: also good-looking!... This is in a nutshell the Lugera - The People Republic team in Romania. Like.

Companie: Lugera Makler SRL

Jobul Sei fluente in Italiano?Vuoi lavorare da casa tua? este incadrat in categoria Customer service / call center full-time

Locul de munca Sei fluente in Italiano?Vuoi lavorare da casa tua? a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
11 Nov

Domiciliary Carer

Mid-Sussex

vor fi programati la interviu online sau la sediu in Bucuresti. Adresa: Cotroceni Business Center, Bd-ul Iuliu Maniu, nr 7 , Corp T, Sector 6, Bucuresti Compensatii:AsigurareDetalii Companie:Sc Eurolife Consulting SRL este infiintata in anul 2005 si are ca Obiect de activitate Selectia si plasarea fortei de munca pe plan intern si extern. Colaboram cu angajatori din Marea.

Companie: Sc Eurolife Consulting SRL

Jobul Domiciliary Carer este incadrat in categoria Personal Medical/Sanitar full-time

Locul de munca Domiciliary Carer a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
11 Nov

Web Developer with an eCommerce focus

BUCURESTI ROMANIA

existing codebase - update online ticket systems in a considerate manner based on written and verbal input You will deal on a regular basis with a small core group of IT and business clients using your soft skills over collaboration channels like email, ticketing systems, VOIP, Microsoft Lync video conferencing, blog and wiki. Training can be provided in these specific systems, you just.

Companie: FIDELIA PEOPLE S CARD SRL

Jobul Web Developer with an eCommerce focus este incadrat in categoria IT Software full-time

Locul de munca Web Developer with an eCommerce focus a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job

Au fost gasite 15 locuri de munca ( online acasa ) , afisate in 2 pagini.