Joburi sofer tir in in olanda

Cauta in 6 locuri de munca sofer tir in in olanda in 2014

13 Nov
Sofer tir cu licenta pe UE
Olanda

Ai un tir in custodie si vrei sa iti asiguram si comenzile de transport? Daca da, pentru o companie internationala cu peste 65 de ani de experienta in Europa si Rusia, cu peste 1200 unitati de cisterne si peste 400 de angajati, recrutam SOFERI DE TIR cu licenta pe UE pentru o colaborare de succes! Candidatii cautati: firme mici sau PFA cu licenta de transport european.

In cazul firmelor sa fie o persoana in firma cu atestat de coordonator transport, iar la PFA acest atestat este obligatoriu.
Categoria jobului
Transporturi
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
08 Nov
Sofer tir cu licenta pe UE
Olanda

Postat la: 17-10-2014

Responsabilitati Ai un tir in custodie si vrei sa iti asiguram si comenzile de transport? Daca da, pentru o companie internationala cu peste 65 de ani de experienta in Europa si Rusia, cu peste 1200 unitati de cisterne si peste 400 de angajati, recrutam SOFERI DE TIR cu licenta pe UE pentru o colaborare de succes! Candidatii cautati: firme mici sau PFA cu

licenta de transport european. In cazul firmelor sa fie o persoana in firma cu atestat de coordonator transport, iar la PFA acest atestat este obligatoriu.

Responsabilitati:
- Transportul produselor alimentare lichide in supermarketurile din tarile Benelux (Belgia, Olanda si Luxemburg)

Plata pe km este de 0,81 euro, se asigura aproximativ 10.000 km pe luna, garantati o data cu indeplinirea cerintelor (KPI). Asadar, venitul total este de aproximativ 8.100 euro pe luna, din care candidatii trebuie sa suporte urmatoarele cheltuieli: combustibilul, intretinerea citeste mai mult
Companie
Tjobs SRL
Categoria jobului
Transport
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
18 Nov
Sofer tir international
Olanda

Aveti experienta ca sofer de tir? Va doriti o cariera in acest domeniu? O companie importanta din Olanda cu istoric pe piata de 75 de ani, cauta soferi de tir pentru transportul marfurilor alimentare..

Aveti experienta ca sofer de tir? Va doriti o cariera in acest domeniu? O companie importanta din Olanda cu istoric pe piata de 75 de ani, cauta soferi de tir pentru transportul marfurilor alimentare.
Categoria jobului
Transporturi
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
15 Nov
Sofer TIR Olanda,Belgia,Germania
Germania Strainatate Olanda Belgia

Agentia noastra colaboreaza cu foarte multe companii din strainatate care ofera locuri vacante in acest domeniu in Germania, Olanda si Belgia, de aceea locurile se afla pe tot teritoriul acestor trei tari, iar candidatii selectati vor lucra pe teritoriul uneia, doua sau chiar trei dintre ele.

Inaintea plecarii din tara, la momentul semnarii contractului comercial cu compania din strainatate care v-a selectat, veti cunoaste exact locatia locului de munca.
Avantaje :
-plecari foarte rapide la compania angajatoare
-cazarea identificata si platita de catre compania angajatoare
-plata la fiecare 4 saptamini ,adica 13 salarii pe an
-castig 100 EUR / brut / zi ,adica anual 26000 EUR brut / an sau 23250 EUR net / an
-la fiecare 6-8 spatamini de munca se pot acorda 2 saptamini concediu
Categoria jobului
Transporturi
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
26Nov
12 Nov
Sofer TIR 25t, cu experienta, Olanda, Belgia, Germania
-STRAINATATE-, -TOATE ORASELE-, Braila, GalatiStrainatate Olanda Belgia Germania

Selectam Soferi TIR pentru Olanda, Belgia, Germania <br>- Plecari rapide. <br>- Cazare identificata si platita de catre companie. <br>- Soferii contractati vor plati impozit doar 5,5% din castigul brut, nu 19% cat ar plati in mod normal pe impozitul pe salariu. <br>- Datorita sistemului de plata al remuneratiei odata la 4 saptamani, soferii primesc 13 castiguri pe an.

<br>- Castigurile insumeaza un total de 26.000 EUR/ an (brut), respectiv 23.250 EUR/ an (net). <br>- Fiecare 6-8 saptamani de munca pot fi urmate de 2 saptamani de pauza (daca candidatul doreste acest lucru).- permise de conducere de tip C si tip E, cu vechime de cel putin 2 ani in Uniunea Europeana in ultimii 3-4 ani(pe TIR 25t) <br>- cunostinte de limba engleza si/sau germana cel putin la nivel de Incepator, <br>- detinerea unui Certificat A. D. R, detinerea unei diplome sau specializari relevante ar putea reprezenta un avantaj. <br>

Detalii Companie:
citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Transport/Logistica
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
15 Nov
Soferi tir ADR
Olanda

Cautam soferi TIR pentru clientul nostru, o companie olandeza de renume activa in domeniul logisticii si transportului, cu filiala In Romania. <br> <br> <br> <br> <br> <br> <br>- minim 1 an experienta conducere in Comunitatea Europeana; <br>- carnet de conducere categoriile C, E; <br>- card tahografic, atestat de sofer; <br>-

cunostinte de limba engleza/germana; <br>- cu ADR; <br>- in echipa sau individual. <br>

Detalii Companie:
TANDamp;S Group este o agentie specializata in servicii de recrutare si selectie de personal, atat pe plan national cat si international. Compania isi desfasoara activitatea avand sediul principal in Olanda, si birouri operationale in Romania si Polonia. <br>TANDamp;S Group are o experienta de peste 12 ani, reusind sa acumuleze un portofoliu vast de clienti.
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Transport/Logistica
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job